Økologisk julekalender 2017

økologisk julekalender 2017, økologisk pakkekalender 2017, økologisk adventskalender 2017, julekalender med økologisk te, julekalender med økologisk chokolade, økologisk te julekalender, økologisk chokolade julekalender, woodshade julekalender, nute julekalender, julekalendere 2017, pakkekalendere 2017, adventskalendere 2017, alletiders gave, årets julekalender 2017, alletiders julekalender

Økologi begynder at fylde mere i danskernes hverdag og bare fordi det er jul, betyder det jo ikke at man behøver at gå på kompromis med sine værdier. En økologisk julekalender 2017 er den oplagte julekalender til gavemodtageren der går op i økologi, sundhed og miljø.

Der findes efterhånden et hav af økologiske julekalendere, hvad enten det skal være med chokolade, te eller kaffe. Vi har samlet nogle af de mest populære til jer her:

Økologisk julekalender med chokolade

Julekalender med økologisk mælkechokolade.

Julekalender med økologisk mælkechokolade. Mindst 40 % kakao i chokoladen. Velegnet for børn.

Find julekalender hos Økologisk supermarked

Økologisk julekalender med 70 % mørk chokolade.

Julekalender med 24 rum som indeholder 70 % mørk chokolade. Til børn og voksne der bare vil have den rene mørke chokolade. 24 gange økologisk forkælelse.

Find julekalenderen hos økologisk supermarked

Økologisk julekalender med dessert chokolade

Julekalender som indeholder en blanding af fyldte dessert chokolader, samt marcipan og nougat stykker. 24 gange økologisk forkælelse.

Find julekalenderen hos økologisk supermarked

Woodshade økologisk julekalender

Chokolade julekalender med lækre chokoladestykker. Håndlavet økologisk chokolade julekalender – den perfekte gave til den søde tand.

Find Woodshade julekalender hos Helsebixen

 

Økologisk julekalender med te og kaffe

Adventsæske med økologisk te

Adventskalender med 25 æsker økologisk te. Hver tepakke vejer 50 gram og der er 13 forskellige smagsvarianter.

Brandet English Tea Shop er meget mere end et te-mærke. Det er en livsstil.
Teen er brygget på kærlighed og respekt. Kærlighed til høj kvalitet og kærlighed til vores jord. Respekt for det omgivende samfund og ikke mindst for te-dyrkerne og lokalsamfundet.

Find te julekalender hos Økologisk supermarked

NUTE julekalender

NUTE julekalender med 24 økologiske tebreve med 14 forskellige smagsoplevelser, leveret i en sød kommode med 24 skuffer. Kommoden kan fint bruges til små nipsting efterfølgende eller gemmen til en hjemmelavet julekalender til næste år. Giv teelskeren en perfekt start de 24 første dage i december. Et tebrev kan sagtens bruges til to kopper og er derfor ideel til at dele.

Find NUTE julekalender hos Økovejen

Julekalender kaffe Økologisk Grower’s Cup

Julekalender med økologisk kaffe. Julekalender lavet i en ånd, der vil hjælpe os alle sammen igennem en travl december måned, hvor dagen kan startes med en rigtig god kaffeoplevelse og et smil på læberne…. Julekalenderen består af 24 kaffebryggere + 1 nytårs special edition.
Igennem julekalenderen følges en meget travl julemand igennem en hektisk julemåned. Hver dag, frem til jul, er der en ny historie om de udfordringer og beslutninger, som julemanden møder.
Julekalenderen introducerer dig til 5 forskellige single estate special kaffer, som består af 2 økologiske fairtrade kaffer fra Honduras og Guatemala, samt 3 fantastiske special kaffer fra Columbia, Costa Rica og Brasilien.

Find julekalender med økologisk kaffe hos Growers Cup

Indlægget Økologisk julekalender 2017 indeholder affiliatelinks

 

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
FACEBOOK
SHARE