Noyer – Made by hand

noyer, noyer skærrebræt, Gavekort, gave, fødselsdagsgave, fødselsdagsgave til ham, julegave, julegave til ham, gave til ham, julegave til hende, gave til hende, fødselsdagsgave til hende, gaveidéer, gaveidéer til ham, gaveidéer til hende, gaveinspiration, gaveidé,

Noyer produkterne er gaven til ham eller hende som har en stor kærlighed til gastronomiens univers og som sætter pris på god kvalitet og godt design.

Noyer er håndlavet dansk design med fokus på æstetik og funktionalitet. Det hele startede med et skærebræt, men der sker så meget andet på værkstedet hvor der blandt produceres lamper og borde.

Alle produkter fra Noyer er håndlavede i Danmark, der er ikke to af produkterne er ens. Fælles for dem er, at de alle er lavet i amerikansk valnød, en lækker træsort med den smukkeste åretegning og de smukkeste farvenuancer. Produkterne fra Noyer er derfor både funktionsdygtige og smukke at se på, samtidig med at de er lavet i den bedste kvalitet.

Inden et produkt fra Noyer ender i butikken, har det gennemgået over 15 arbejdsprocesser, herunder opskæring, høvling, oplimning, pudsning og oliebehandling.

Ved hver enkelt fase skal der træffes valg, og her er der altid fuldt fokus på fremstillingen af at et produkt, der lever op til de højeste æstetiske og funktionelle krav.

noyer-design-smoerebraet-valnoed-kvalitet-haandlavet-e1420305642331Noyer Smørebrætter – 2 stk. Smørebrættet kan bruges i ordets klassiske forstand som en både elegant og praktisk del af det klassiske danske frokostbord, men dets størrelse gør det også velegnet som skærebræt til småting. Brættet måler ca. 18×14 cm og er 13 mm tykt. Pris for 2 smørebrætter er 399,- Køb dem her.


skaerebraet-trae-saftrille-design-noyerNoyer skærebræt med saftrille. Dette bræt har en saftrille på oversiden, som giver et enormt elegant udseende, og som giver et flot nuanceret og særpræget udtryk. Saftrillen følger kanten på brættet, som er unik for hver eneste bræt. Derfor giver saftrillen en anden dimension til det klassiske bræt, som dog kan vendes, hvis man ønsker udtrykket og funktionaliteten fra det klassiske skærebræt. Den unikke saftrille er lavet med en lodret kant mod ydersiden af brættet og skrå kant ind mod centrum af brættet. Derved opnås en helt særlig visuel effekt, og det giver samtidig den fordel, at skærebrættet er lettere at rengøre end et bræt med normal saftrille. Skærebrættet har otte kanter, og brættets form bestemmes udelukkende på baggrund af træets struktur. Pris for skærebræt med saftrille er 849,-. Køb det her.


Noyer-knivmagnet-setupNoyer Knivmagnet. Knivmagneten er lavet af samme amerikanske valnød som de forskellige skærebrætter fra Noyer, hvilket sikrer at dine knive ikke ridses af knivmagneten. Den er ligeledes skåret med 45 graders vinkler på kanterne og hver enkelt knivmagnet er skåret ud fra træets struktur og er derfor unik. Knivmagneten sidder på en stålskinne og “svæver” 4 centimeter ude fra væggen, hvilket gør det let at få fat om håndtaget på knivene. Knivmagneten laves i 3 forskellige størrelser, henholdsvis 40,60 og 80 cm. Prisen for Noyer Knivmagnet starter ved 999,-. Knivmagneterne kan købes her.

Alle de viste produkter fra Noyer er fundet på Noyers egen hjemmeside. På Noyer.dk kan du læse mere om de håndlavede træprodukter og de processer som Noyer produkterne gennemgår fra træ til produkt. Der er iøvrigt fri fragt.

Indlægget Noyer indeholder affiliatelinks


Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
FACEBOOK