Nøglesnore til mænd

nøglesnor til mænd, nøglesnor til mand, maskulin nøglesnor, nøglesnor flettet læder, keyhanger til mænd, keyhangers til mænd, alletiders gave, gaver til ham der har alt, gave til ham, gave til kæreste, gave til far, gave til svigerfar, gave til teenager, julegaver til alle, gave inspiration

Har gavemodtageren svært ved at holde styr på sine nøgler? Personen er måske ikke lige den rette målgruppe til en gammeldags nøglepung? Hvad så med en nøglesnor i en lækker kvalitet? Nøglesnore er de senere år kommet mere og mere frem, de bliver lavet både til mænd og kvinder.

De moderne keyhangers kommer i mange forskellige modeller; herunder keyhangers i flettet læder, råt look og mere glatte keyhangers. Ofte er udvalget i de fysiske butikker primært henvendt  til kvinder.  Vi har fundet lidt af de mest populære nøglesnore til mænd frem til jer:

 

Lucleon halskæde/nøglesnor til mænd

David halskæden fra Lucleon er en lang bronzefarvet halskæde, med en nøgle som vedhæng.
Længden på kæden passer rigtig godt, til f.eks. en slasket t-shirt. Det giver et afslappet look, som er utrolig moderne i dag! Nøglen hænger i en “klips” så du kan hænge hvad som helst i den. Det kan med andre ord, også bruges som keyhanger, hvis man ønsker det.

Find Lucleon nøglekæde hos Made4men

Keyhanger i flet

Smart og praktisk keyhanger i sort flettet læder. Keyhangeren har en kraftig stål karabinhage til dine nøgler. Ved at have dine nøgler i en keyhanger bliver de ikke så nemt væk og du kan have keyhangeren rundt om halsen.

Find den flettede nøglesnor hos Smykkegave

Verivinci keyhanger

Kraftig sort keyhanger i flettet læder. Keyhanger’en er fra Verivinci, og på stålvedhænget er deres logo. Keyhanger har en kraftig karabinhage, hvori der kan hægtes nøgler.

Find Verivinci keyhanger hos Smykkegave

 

 

 

Indlægget Nøglesnore til mænd indeholder affiliatelinks

Kilde: Taskeholic

 
 
 
 
 

1 Response

  1. 10/29/2017

    […] Se også Nøglesnore til mænd […]

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
FACEBOOK
error: Content is protected !!