Nøglesnore til kvinder

nøglesnore til kvinder, keyhangers til kvinder, nøglekæder til kvinder, feminin keyhanger, feminin nøglesnor. feminin nøglekæde, gave til hende der har alt, gave til veninde, gave til kæreste, gave til hende, gave til kvinder, julegave til hende, julegaver til alle, gaveinspiration, alletiders Gave,

På jagt efter nøglesnore til kvinder? Har gavemodtageren svært ved at holde styr på sine nøgler? Hvad med en nøglesnor i en lækker kvalitet? Nøglesnore er de senere år kommet mere og mere frem, de bliver lavet både til mænd og kvinder.

Nøglesnore til mænd er oftest lidt mere rå, hvor med nøglesnore til kvinder er der som regel gjort mere ud af dem, da de også fungerer som en accessories til dagens beklædning.

De moderne keyhangers kommer i mange forskellige modeller; herunder keyhangers i flettet læder, råt look og mere glatte keyhangers. Ofte er udvalget i de fysiske butikker primært henvendt  til kvinder.  Vi har fundet lidt af de mest populære nøglesnore til kvinder frem til jer:

Sølv nøglesnor i skind

Smart og praktisk keyhanger i sølv farvet læder med en flad rem, så den ligger godt om halsen. Keyhangeren har en kraftig stål karabinhage med nøgleringe til dine nøgler. Ved at have dine nøgler i en keyhanger bliver de ikke så nemt væk og du kan have keyhangeren rundt om halsen.

Find nøglesnor i sølv hos Smykkegave

Verivinci keyhanger

Keyhanger fra Verivinci i lyst læder med struktur. Keyhangeren er flad og ligger godt om halsen. På keyhanger kan du hægte dine nøgler på den runde nøglering. Keyhangeren har også en større rund ring med firmaets logo.

Find Verivinci keyhanger hos Smykkegave

Verivinci nøglesnor

Keyhanger fra Verivinci i mørke brun kraftig flettet læder. Keyhanger med mindre nøglering til dine nøgler samt stor aftagelig rundt vedhæng, som er praktisk til f.eks bilnøgle. Det store runde vedhæng er meget meget at hægte af og på. Alle vedhængene kan klikkes af keyhangeren ved det store aflange sølvbeslag. En keyhanger fungerer også som smykke i sig selv. Kommer uden det lille mobilvedhæng. Modellen findes i flere flotte farver heriblandt også pink og rød.

Find Verivinci nøglesnor hos Smykkegave

Bystroom keyhanger

Skøn ByStroom keyhanger i oliven og i flettet kunstlæder. Keyhangeren har et fladt område med en lukket krog, til nøglerne så der er styr på dem. Findes i flere flotte farver.

Find keyhangeren hos Kids-World

Verivinci nøglekæde 

Smart keyhanger fra Verivince i natur lys læder. Nøglekæden er flad og ligger godt om halsen. Leveres i gaveæske. Modellen findes også i sort og mørkebrun.

Find Verivinci nøglekæde hos Fenomen

Se også Nøglesnore til mænd

 

Indlægget Nøglesnore til kvinder indeholder affiliatelinks

 

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
FACEBOOK
error: Content is protected !!