Naturlig hårbørste med vildsvinehår

Gavekort, gave, fødselsdagsgave, fødselsdagsgave til hende, julegave, julegave til hende, gave til hende, gaveidéer, gaveidéer til hende, gaveinspiration, gaveidé, mors dag gave, morsdag gave, konfirmationsgave

Går gavemodtageren meget op i at sikre håret det rette pleje og glans? Så vil hun/han helt sikkert synes om at få en hårbørste der hjælper med at sikre hårets det naturlige sundhed.

En hårbørste er ikke bare en hårbørste. Med en hårbørste af vildsvinehår vil man opleve et sundere og blankere hår indenfor kort tid. En vildsvinehår hårbørste forbedrer både håret og hårbundens kvalitet.

Forklaringen ligger i at hårbørsten af vildsvinehår masserer hårbunden, der dermed øger blodtilstrømningen til hårsækkene. Hårsækkene frigiver dermed sebun, som er de naturlige olier fra hårsækkene.

Vildsvinehårene hjælper med at suge hårets naturlige sebun olie til sig, og fordeler denne olie i længder og spidser på håret. Hårets egen sebun er med til at styrke håret, og gøre det naturligt mere glansfuldt.

Den øget blodtilstrømning til hårsækkene, kan også hjælpe med at modvirke hårtab hos både kvinder og mænd.

En hårbørste af vildsvinehår, kan benyttes af alle typer hår, og fåes både med 100% vildsvinehår eller i sammenblanding med nylon-pigge.

Hårbørster med vildsvinehår:

 

 

hårbørste med vildsvinehår gave til hende

Babyliss Pro Boar Bristle – Hårbørste med vildsvinehår

Utrolig lækker hårbørste med ægte vildsvinehår fra franske Babyliss Pro. Hårbørsten er til brug på alle hårtyper, men er især perfekt hvis du har tendens til filtret hår. Vildsvinehårene fordeler de naturlige olier fra hovedbunden ud på hårstråene. På den måde bliver håret mere glansfuldt, længderne sundere og hovedbunden mindre fedtet.

Børsten masserer altså hovedbunden, hvilket øger blodgennemstrømningen. Blod strømmer til hårsækken og nærer hårroden. Dette fremmer hårvæksten, da hårsækken åbnes og frigiver sebum, som er hårets naturlige olie. Vildsvine hårene suger olien og ved gennembørstning bliver olien fordelt ud i længden af håret. Dette forhindrer også en ”fedtet” hovedbund og giver håret naturlig glans. Kort fortalt giver Babyliss Pro med vildsvinehår øget hårvækst, mere fylde og glans, samt en sundere hovedbund.

Pris kr. 270,-

 

 

 


TBC hårbørste med vildsvinehår alletidersgave

TBC Boar Bristle Classic hårbørste med vildsvinehår

Lækker helsefremmende hårbørste med vildsvinehår (boar bristle) fra TBC®. Børsten er håndlavet i højeste kvalitet. Børsten er med ægte vildsvinehår og med et håndtag i asketræ.

Normalpris 395,- Nu 249,- Bestil her

 

 

 

 


 

hårbørste med vildsvinehår padebørste

Ghd® Classic Paddle Brush – Klassisk pladebørste

GHD Paddle Brush er en pladebørste til alle, der ønsker et smukt glansfuldt og skinnende hår. Pladebørstens brede flade gør det nemt at føntørre og nemt at rede både tykt og langt hår hurtigere igennem. Den er yderst skånsom ved både hår og hovedbund. Specielt velegnet pladebørste til hår som nemt filtrer, da børsterne sidder på en pude, som gør det mere behageligt og blødt for din hovedbund.

Pris kr. 300,-

 

 

 

 

 

Find flere hårbørster med vildsvinehår hos Fashiongirl.dk


Indlægget Naturlig hårbørste med vildsvinehår indeholder affiliatelinks

Kilde: www.naturligtliv.dk

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
FACEBOOK
error: Content is protected !!