Nattøj til damer – lækre pyjamas og hjemmesæt til hende

Et sæt nattøj til damer er en god gave der altid falder i god jord. En pyjamas eller et sæt lækkert nattøj kan man ikke få for mange af og derfor er det ikke en gave der byttes, bare fordi gavemodtager har et sæt i forvejen.

Der er intet bedre end at iføre sig et sæt lækkert nattøj på en mørk og kold vinteraften. En pyjamas må gerne være pæn så den også kan bæres ved weekend morgenbordet eller ud til postkassen. Den skal også være yderst behagelig at have på og sove i. Det er en balance at finde noget der både er pænt og meget behagelig.

Når du vælger en pyjamas til hende, skal du være opmærksom på om det vil klæde gavemodtager med ensfarvet eller striber/tern i overdelen. Det er ikke alle der kan bære en overdel hvor der sker for meget. Du skal også være opmærksom på om hun er til en blusemodel med v-hals/rund hals eller om det er bedre med den klassiske pyjamas med skorte med krave og knapper fortil.

Vi har fundet 5 rigtig gode bud på dame pyjamas / nattøj til hende i lækker kvalitet og i det prisleje vi selv synes er rimeligt for et lækkert sæt. Prislejet er kr. 260-400 og vi har fundet forskellige modeller, så der både er klassiske og moderne sæt at vælge i mellem.

 

dame nattøj triump pyjamas nattøj til damer klassisk julegave 2018 julegaveinspiration 2018

Triump nattøj – flonel natbukser og camisole top

Flannel natbukser fra Triumph med elastik og snøre i taljen, samt stiklommer foran. Natbukserne fra Triump er i blød bomuldskvalitet. Bukserne matcher med en Camisole top, også fra Triump. Toppen er en modern finesse BH med regulerbare stropper, formståbte skåle og blondedetaljer. Passer godt med et par bløde slippers  til en stille søndag morgen. 

Triump natbukser finder her du hos Bonaparte + Triump camisole top – også fra Bonaparte

 

missja nattøj missya hjemmesæt missya pyjamas missya hjemmesæt nattøj dame pyjamas julegaveinspiration 2018

Missya nattøj og hjemmetøj

Super lækker nattøj og slap af tøj fra Missya i den fineste bløde kvalitet.  Vælge mellem bukser, bluse og natkjole og kombiner som du har lyst til. Alle tre dele er i 100% blød bomuld og er en oplagt julegave til hende der nyder en stille søndagsmorgen i lækkert og smart hjemmetøj.

Find det lækre Missya nattøj til damer hos Netlingeri

 

nattøj til damer damepyjamas natskjorte til kvinder julegaveinspiration

Triump Boyfriend Natskjorte 

Natskjorte fra Everyday Nightdresses-serien med lange ærmer og nedfaldende krave. Gennemknappet og med slids i siderne. Blød bomuldskvalitet og med længde over knæene.

Find det lækre natskjorte hos Bonaparte

 

nattøj til damer teen nattøj nattøj young triump nattøj triump pyjamas sleep nattøj

“Sleep” nattøj til damer fra B.Young

Lækkert nattøj sæt fra B. Young i mørkeblåe økologisk bomuld. Sættet består af bukser i hip længde, med prikker og sløjfe, samt en sød t-shirt i regulær fit og sødt motiv. Sættet kan anvendes som hjemmesæt og/eller nattøj. 

Sættet fra B.Young kan findes hos Bonaparte

 

nattøj til damer triump pyjamas klassisk pyjamas

Klassisk pyjamas fra Triump

En oplagt lækker gave til hende du holder af! Pyjamassæt fra Triumph. Nattøj til damer – det todelte sæt med skjorte og natbukser er lavet i en blød bomuldskvalitet. Skjorten er gennemknappet og har nedfaldende krave og lange ærmer. Natbukserne har snøre og elastik i taljen. Dejligt lunt natsæt til de kolde efterårs- og vinterdage.

Find den lækre pyjamas hos Bonaparte

 

nattøj til damer natkjole sort triump med blonder julegaveinspiration 2018

Sort natkjole fra Triump

Natkjole fra Triumph’s Seduction Darling Spotlight-serie. Blonde og tyl bærestykke foran. Justérbare stropper og lavet i en blød jerseykvalitet. Længde til over knæene.

Find den lækre natkjole hos Bonaparte

 

LÆS OGSÅ: Pyjamas til ham

 

Indlægget Nattøj til damer – lækre pyjamas og hjemmesæt til hende, indeholder affiliatelinks

1 Response

  1. 10/12/2018

    […] Se også: Nattøj til hende […]

error: Content is protected !!