Musikuro til de mindste

musikuro alletiders gave

En musikuro giver de mindste en trygheden i sengen. Den er oplagt som gave til babyshower og i forbindelse med fødsel, da det ofte er en ting der ikke står på ønskesedlen, men en musikuro er både med til at hjælpe babyens koncentrationsevne ved at baby fokusere på den fra sengen, samt tryghedskabende idet gentagelsen af den samme musik, kan stimulere og skabe trygge rammer omkring puttetid.

Der findes mange forskellige slags når det kommer til musikuro til de mindste, men især de hæklet udgaver har vundet indpas hos de danske mødre i se seneste år. Det er især SmallStuff, Nature Zoo og Franck Ficher der står bag de sødeste og mere kendte udgaver.

Babyen er fuldstændig ligeglad hvad hans eller hendes musikuro ligner af dyr, men vi kan anbefale en musikuro der har nogle stærke farver eller kontrastfarver, idet babys syn, ikke er fuldt udviklet ved fødslen. En musikuro må gerne være et blikfang for baby og interessant at se på, idet koncentrationen trænes ved at holde “øjenkontakt” med kilden til den velkendte melodi.

Nedenfor har vi samlet en række forskellige musikuro til de mindste, til inspiration. De er alle produceret af bomuld og spiller en fin melodi når der trækkes i snoren. Alletiders Gave anbefaler en musikuro som gave til vordende forældre og til de mindste, f.eks. i forbindelse med fødslen eller barnedåb.

 

musikuro hæklet smallstuff naturezoo

Her ses 2 bud fra henholdsvis NatureZoo og SmallStuff.

1) Rosa, hæklet dukke fra SmallStuff  2) Håndhæklet kamel i lyseblå, fra NatureZoo  3) Grøn blæksprutte fra NatureZoo  4) Sød blå elefant musikuro fra SmallStuff

musikuro franck Fisher

Vores absolute favoriter kommer fra Franck Ficher. Der findes både hæklet og stofudgaver.

1) Vaskebjørn  2) Smilla Isbjørn  3) Liam Tiger  4) Muko Ko i stof

 

musikuro ferm living

Fire flotte bud fra Firm Living:

1) Firm Livings “Hest”  2) Sky musikuro  3) Grafik og søvning ugle i sort/hvid  4) Ugle med åbne vinger, klar til et kram

 

Indlægget Musikuro til de mindste indeholder affiliatelinks


Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
FACEBOOK
SHARE