Børneguitar

børneguitar rød guitar alletiders gave

Musik er godt – specielt til børn, idet musik udfordrer sanserne, både når der lyttes til musik, men også når der prøves kræfter med diverse musikinstrumenter. Vor erfaring fortæller at der sjælendt er forældrene der giver barnet, dets børste tromme eller guitar (simpelhen fordi det larmer), men at det ofte er venner, bedsteforældre og andre i omgangskredsen der forstår at musik og børn hænger sammen. Musikinstrumenter til børn findes typisk i en legetøjsudgave og en rigtig, men mini udgave. Hvilken type du skal vælge, afhænger både af barnets alder og barnets bevægegrunde for at ønske sig musikinstrumenter.

Vores datter fik sit første trommesæt i 1 års gave. Det var ikke os der investerede i det! Men det med at tromme løs på trommen, xylofonen og lege med maracas eller rasleæg og puste (spytte) i en mundhamonika, var alletiders. Hun dansede også længe før hun gik uden støtte. Trommesæt og alt andet i musikkens tegn, var i træ og legetøj i aldersvarende udgave.musik-til-de-mindste børneguitar alleltiders gave

Som 5 årig ønskede hun sig en guitar og nu var tiden til at hun fik noget rigtigt. Vi var først i de store legetøjskæder for at finde en børneguitar – uden held. De var alle af plastik med en Disneyfigur på. Ikke det hun forbandt med en guitar. I stedet fandt vi en rigtig børneguitar, i hendes størrelse hos LegeButikken. Siden har vi brugt mange timer med guitaren og der jammes, danses, leges og spilles når der er mulighed og anledning. De første sange der blev slået accorder til var sange fra Kaj & Andrea universet, siden hen er det andre genre der har vundet hendes hjerte. Der findes både guitarer til leg, men også guitarer der kan stemmes og bruges rigtigt.

børneguitar alletiders gave

Musiklegetøj er noget børn elsker, og som de kan få rigtig mange timer til at gå med. Drenge og piger vil hurtigt begynde at øve sig på små melodier, rytmer og sang med et eller flere instrumenter ved hånden. Musiklegetøj kan give mange timers underholdning, især hvis det er af en god kvalitet og kan stemmes rigtigt.

Hos Alletiders Gave kan vi både anbefale legebutikken, hvor ovenstående musiklegetøj er fundet, og det at give et musikinstrument i gave. Alle småbørn og musikinteresserede større børn vil sætte pris på musiklegetøj.

Indlægget Børneguitar indeholder affiliatelinks


Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
FACEBOOK
error: Content is protected !!