Mors dag gave – inspiration til andet end blomster på dagen

2. søndag i maj er det mors dag. Sådan er det hvert år og hvert år kommer det bag på os, at det er nu, sådan lige om lidt, at vi har lejlighed og mulighed for at vise vor kære mor, at vi i den grad sætter pris på hende. Det er den dag hvor vi tænker tilbage på året der gik. Vi slår en streg i kalenderen og kigger tilbage på alle de stor og små indsatser vores kære mor har gjort i kærlighed. Hun er den hjælpende hånd med børnepasning. Hun er dér med gode råd og vejledning i alt, lige fra husmoderråd til shopping. Hun er den der bekymrer sig og kommer forbi, når vi har nævnt sygdom. Hun er limen i familien og vi elsker hende jo ikke kun for det ovenstående, men fordi hun er MOR.

Selvfølgelig skal hun have en buket blomster eller noget andet der passer til hende og noget hun vil sætte pris på. Vi har samlet et par gode idéer til en mors dag gave (der ikke er den traditionelle buket blomster) og håber du vil blive inspireret.

 

En gavekurv fra Teacup.dk som mors dag gave

mors dag gave gavekurv teacup

Uanset om hun drikker the, kaffe eller ingen af delene, så er der nogen for enhver i Teacups udvalg af gavekurve. Teacup har lavet forskellige gavekurve med forskelligt indhold i forskellige størrelser og priser. Det er også muligt at blande sin egen kurv med instans kaffe, kaffebønner, kaffesirup, grøn the, hvid, the, sort, the, frugt the og mange andre slags the. Til kurven kan du også bestille italienske vine, krydderolie, økologisk honning, sennep, chokolade, nougout og en masse andre lækkerier. Vi har flere gange bestilt en gavekurv fra Teacup.dk med stor succes. Gavekurven bliver pænt pakket ind og der er gratis fragt ved køb over kr. 300,-

Gå til Teacup.dk

 

En god bog i mors dag gave

mors dag gave bogogide logo 5 gode grunde til at købe gaver i Bog&Ide

Er mor en læsehest eller en der nyder en god bog i sommerferien? Så er det oplagt at give hende en ny bog i ynglingsgenren. Hvis du synes det kræver indgående kendskab til hvor hun har og ikke har læst, så fortvivl ikke. Find en god nyere bog i genren hos Bog & Idé. Fordelen ved at købe bogen her, er at der er 365 dages bytteret, hvilket giver mor rigtig god tid til at finde en anden god bog, hvis hun skulle have læst den. Bog & Idé har også “Klik & Hent”, hvilket betyder at du kan finde bogen på deres hjemmeside i ro og mag. Dernæst afhenter du bogen i din lokale Bog & Idé – den er lagt til side til dig. Du betaler ikke for denne service. Skriv en lille personlig hilsen på bogens første side.

Gå til Bog & Idé

 

Et termokrus til mor på farten

mors dag gave termokrus stelton to go click

Et termokrus kan bruges til både både til varme og kolde drikke. Så selv om vi går sommeren i møde er idéen ikke så tosset. Vi har tidligere givet et termokrus i mors dag gave og mor har fortalt at hun ofte tænker på os, når hun bruger det – til og fra arbejde. Termokrus koster ca. 150-250 kr. og fås i alle farver. Vælg mors ynglingsfarve og køb en god kaffe og sirup eller en lækker the, eller lav selv icetea til. Hos CoolShop har de en del termokrus i fede farver og her betaler du ikke fragt.

Gå til CoolShop

 

En oplevelse i mors dag gave

gave til bedsteforældre, østers-champagnetur-vadehavet, Gavekort, fødselsdagsgave, fødselsdagsgave til ham, julegave, julegave til ham, gave til ham, julegave til hende, gave til hende, fødselsdagsgave til hende, gaveidéer, gaveidéer til ham, gaveidéer til hende, gaveinspiration, gaveidé, oplevelsesgave, oplevelse, oplevelsesgave til hende, oplevelsesgave til ham, oplevelsesgave til par, oplevelsesgave for 2, oplevelsesgave for to,

En oplevelse er i vores optik en helt fantastisk mors dag gave, fordi den lagres på det bedste hukommelseskort af dem alle (hjernen). Uanset om du vælger en oplevelse din mor kan/skal dele med dig eller med en anden, så er oplevelser noget man tager med sig for livet. Et år til mors dag, inviterede alle vi børn, vores mor til mors dag frokost, et andet år var mors dag gave en kanalrundfart med børn og børnebørn. Der er massere af muligheder, hvis du ønsker at give din mor en oplevelse i mors dags gave. F.eks. biografbilletter til en navngivet film. En østers og champagnetur ved Vadehavet (Pris kr. 220,- pr person) eller museumsbilletter, hvis mor har øje for kunst.

Læs mere om østers og champagneturen her

 

Vi håber du er inspiret til at hylde din kære mor med lidt forkælelse – den 2. søndag i Maj

 

Indlægget Gave til mors dag indeholder affiliatelinks

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
FACEBOOK
SHARE