Mandelgave 2016

Årets mandelgave 2016 skal være lækkert design, unikt eller forkælelse, hvis vi skal følge tidens trend, på gaveområdet. Vi har fundet både lækkert design og forkælelse i form af brugsgenstande, godt til ganen og oplevelser. Unikke gaver er sværere at finde på, da mandelgaven gerne skulle kunne skabe glæde hos alle der er med ved julebordet. I vores familie skal mandelgaven dække alle alderstrin hos voksne, da yngstemand er 17 år og ældste er 80 år gammel. Umiddelbart lyder opgaven helt umulig, men med hjælp fra alletiders dag redaktionen, har jeg fundet et par gode bud på årets mandelgave 2016 og jeg deler selvfølgelig gerne de idéer vi er kommet op med:

1. Lyshus fra Kähler eller DAY HOME

Lyshuse er oplagt lyskilde og hyggeskaber i den mærke tid. Julen er netop vendepunkt for den mørke tid, men der er massere af mørke aftener, hvor et lyshus vil skabe hygge hos mandelgave vindere. Kählers mange udgave er i hvid porcelæn, mens HOME DAY designer i messingbelagt metal eller sort metal. Både Kähler og HOME DAY forstår sig på lækre designs, på hver sin måde. Lyshusene fås i forskellige størrelser og udgaver, mens priserne starter fra ca. 150.- for de mindste.  Se de mange mulighede lyshuse, hvis du mener årets mandelgave skal indeholde hyggestemning og flot design.

mandelgave 2016 lyshus DaY HOME lyshus i messing

Lyshuse fra DAY HOME

Mandelgave 2016 lyshus fra kähler lyshus som mandelgave

Lyshuse fra Kähler

 

 

2. Brætspil om danskhed

Der findes rigtig mange gode brætspil til voksne (se flere spil for voksne her). Et nyere og sjovt spil, hvis man kan grine lidt af sig selv og sin kultur, er spillet “leverpostej, jantelov og klaphatte”. Hvor typisk dansk er du/I? I dette meget underholdende spil kan du få eller miste point i forhold til, hvor typisk dansk du opfører dig… på godt og ondt. Spillet rummer mere end 300 spørgsmål, der handler om bl.a. leverpostej, papvin og røde pølser. Et supersjovt spil, der kan sætte gang i nogle lystige diskussioner. Perfekt som værtinde eller mandelgave og en festlig måde at lære sig selv og sine venner at kende på. Spillet koster 199.- og kan købes her

Mandelgave 2016 spil som mandelgave spil om danskhed

 

3. Chokoladesmagning

En chokoladesmagning er en sjov, spændende og anderledes måde at tilbringe en lørdag eftermiddag. Måske sammen med kolleger, kæreste, venner eller familie – og så lærer mandelgave-vinderen endda en masse omkring de fantastiske produkter, man elsker i hverdagen. En helt ny oplevelse med chokolade, så man bliver forkælet med det lækreste chokolade, lavet af nogle af verdens sjældne og mest eksklusive kakaobønner.

chokoladesmagning-mandelgave-2016

 

4. Verdenskort som skrabelod

Verden ifølge gavemodtager eller gavemodtagere? Denne gave er oplagt som gave til den eventyrlystne, men også som gave til sin forlovede eller partner – som et symbol på at “vi to skal opleve verden sammen” og blive gamle sammen. Vi ser verdenskort skrabekort som en oplagt idé som en mandelgave til alle der har rejst, eller ønsker at rejse. Verdenskort skrabekort vækker lysten til nye eventyr og drømmene om at rejse ud i verden. Pris fra 139,- til 299,-

skabekort-verdenskort-mandelgave-2016

 

 

5. En anderledes oplevelse

En spændende rundtur i Fængselsmuseet, i gamle Horsens Statsfængsel. Horsens Statsfængsel inviterer den heldige mandelgavemodtager, ind bag murene i de historiske bygninger. Et unikt indblik i fængselslivet gennem 153 år set fra både den indsattes og den ansattes synsvinkel. På turen rundt i museet ses bl.a. celler, sygeafdeling, isolationsafdelingen, rockergangen, skolestuen og den gamle fængselskirke. Desuden vil der undervejs blive lagt vægt på nogle af de allermest kendte fangers historier og flugtforsøg. Vi har været på denne rundtur og kan varmt anbefale det! Denne idé til mandelgave 2016 koster kr. 149,- og kan bestilles her.

Mandelgave 2016 en anderledes mandelgave

 

Se også vore idéer til mandelgaven i 2015. Dër kunne være nogle idéer til mandelgave 2016, som vil passe til Jeres julebord.

Indlægget Mandelgave 2016 indeholder affiliatelinks

 


2 Responses

  1. 11/12/2017

    […] LÆS OGSÅ: Mandelgave idéerne fra 2016 […]

  2. 10/26/2018

    […] LÆS OGSÅ: Mandelgave idéerne fra 2016 […]

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
FACEBOOK
error: Content is protected !!