Luksus brunch for 2 – gavekort

God mad og godt selskab, så kan det være svært at forlange mere. Er gavemodtageren én der ikke ønsker sig noget, så vil en gavekort på en luksus brunch for 2 være en rigtig god gaveide. Bliver du inviteret med som ledsager, er det samtidig en god måde at få tilbragt noget kvalitetstid sammen.

Brunch er et vidunderligt mix af morgenmad og frokost, der gør det muligt at nyde et lækkert måltid med det bedste fra både breakfast og lunch (morgenmad og frokost)

Giv modtageren mulighed for at nyde en dejlig formiddag i godt selskab, mens der serveres en velsmagende luksus brunch. Der kan vælges mellem flere stemningsfyldte, hyggelige caféer og spisesteder, og deres udvalg af lækre brunchmenuer.

Denne velsmagende luksus brunch for 2 er sammensat af de lækreste råvarer og tilberedt med fantasi, finesse og kyndighed af kokken på den udvalgte café. Sammensætningen kan variere mellem alt fra røræg med bacon, chorizopølse og tærte til hjemmelavet müsli, yoghurt, marmelade, oste, pandekager og muffins.

Til brunchen vil modtageren plus ledsager også have mulighed for at nyde et glas forfriskende juice hver, på nogle caféer vil der være mulighed for at bytte juicen ud med friskperlende, mousserende vin.

Forkæl din partner, mor, far eller ven og giv jer tid til en luksusbrunch eller vælg at give oplevelsen på et gavekort til et par I holder af, jeres forældre, eller et vennepar.

Gavekortet kan bruges på restauranter og cafeer flere steder rundt om i Danmark.

Pris for luksus brunch for 2 er 299,-

Ønsker du at købe brunchgavekort, klik da på reklamen nedenfor. Book og vælg om du selv printer gavekortet eller ønsker det fremsendt i gaveæske. Det er her også muligt at vælge imellem andre brunch oplevelser.

Indlægget Luksus brunch for 2 – gavekort indeholder affiliatelinks

 

1 Response

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
FACEBOOK
error: Content is protected !!