Lucie Kaas – relanceringer og trendy indretning

Lucie-Kaas alletiders gave, Gavekort, gave, fødselsdagsgave, fødselsdagsgave til ham, julegave, julegave til ham, gave til ham, julegave til hende, gave til hende, fødselsdagsgave til hende, gaveidéer, gaveidéer til ham, gaveidéer til hende, gaveinspiration, gaveidé,

Lucie Kaas er en ung dansk designer der for fået mulighed for at re-lancere kendte danske produktioner. Hendes første re-lanceringer er af Christian Schollert og Lotus skålene. Begge dele er oplagte gaveidéer til dem der har indrettet sig i skandinavisk stil, eller elsker retro looket med teaktræ og kendte danske designs. Schollert keramik serie er designet af Christian Schollert ud fra 30’ernes ideologi om at forene form og funktion. 20’ernes overflødige ornamenter blev fjernet fra designet, både i brugskunst og møbeldesign. I 30’erne skulle designet kunne stå i sin rene form og samtidig være brugbar. Simpelt, enkelt og råt. Nordsjællandske Christian Schollert blev kendt for strømlinede og riflede keramik. Produktion af hans kollektioner fandt sted fra 2. verdenskrig og frem. Inspirationen var både 30’erne og industrialiseringens moderne tekniske vidundere.

Det udtryk der findes i Christian Schollerts design er et udtryk der den dag i dag, fortsat vinder indpas i dansk boligindretning. Her mange år efter Christian Schollerts produktion, re-lanceres serien i en moderne Lucie Kaas udgave, hvor den matte glasur fremhæver rillerne og den elegante form. Lucie Kaas’ re-lanceringen består af vaser i to størrelser, en bonbonniere, samt en lysestage.

I serien findes vaser i to størrelser, en bonbonniere og en lysestage. Serien produceres i mat hvis og mat lyseblå.

lucie kaas schollert alletiders gave

 

Lotusskålene er også en Lucie Kaas re-lancering. Lotusmønsteret er oprindelig et design fra 60’erne, af norske Arne Clausen. Lotusmønsteret blev brugt på brugsgenstande fra norske Cathrineholm A/S, som også var Arne Clausens arbejdsplads. At vi danskere kender lotusmønsteret så godt, er fordi Lyngby Porcelæn, tilbage i 60’erne, fik lov til at bruge lotusmønsteret. I dag har Lucie Kaas re-lanceret det kendte mønster på skåle, kopper, tallerkener og vaser. Re-lanceringen foregår i samarbejde med Arne Clausens familie.

Lotusskålene i Lucie Kaas udgave, findes i hvid med farvet lotusmønster og omvendt.

lucie kaas skåle og figurer alletiders gave

Lucie Kaas har også re-lanceret Gunnar Flørings Danmarkskendte træfigurer fra 50’erne og 60’erne. De rammer spot on til denne tids design idet deres design er enkelt og lidt finurligt. Gunnar Flørings mange træfigurer produceres i eg, bøg og gummitræ og holdes i træ og sort. De er et fint alternativ til Kay Bojesens trædyr, som også er en klassisk god designgave.

Hele idéen med relancering er i tidens ånd. Det er en hyldest til flot design og fornemt håndværk. Relancering af klassikere ses også indenfor møbeldesign, hvor f.eks. designvirksomheden HAY har fået lov til at reproducere flere designs af FDB møbler

Lucie Kaas’ re-lanceringer kan købes hos SuperLove, der handler med designertøj, sko, accessories og interiør, fra deres 2 butikker i det indre København. Heldigvis findes SuperLove også som netbutik og der tilbydes GRATIS FRAGT ved køb over kr. 300,- og hurtig levering.

Vælg dine gaver hos SuperLove eller bestil et gavekort hertil.

Skriv et svar

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
FACEBOOK
SHARE