Opbevaring til de gamle LP’ere

Vi oplever at de gamle plader bliver støvet af i disse år og bliver spillet igen, mens de gode gamle dage bliver mindet. Ofte findes de gamle LP’er i en papkasse på loftet eller i kælderen, men hvis de gamle LP’er skal have sin faste plads i stuen, så skal de enten i en skuffe eller også skal de opbevares i en kasse beregnet til LP’ere. En LP kasse eller en LP kuffert i stilrent design kan pryde i stuen og gøre det nemt at tage de gamle PL’ere med under armen og hen til venner, hvis der skal festes eller bare høres god musik fra de gode gamle dage.

En LP kasse er en god gaveidé til alle der har LP’ere på loftet eller i kælderen – LP’ere der bare venter på at blive afspillet igen. Vi har fundet et par rigtig lækre modeller fra danske Groove Sound, som passer godt på de skøbelige gamle LP’ere og som er designet til de danske hjem.

Opbevaring til PL Kasse til LP Groove LP kasse

Groove Sound har udarbejdet en LP kasse til opbevaring af LP’ere i tre forskellige farver til kr. 280,- hos Gucca der også har et stort udvalg i rejsegrammafoner. LP kasserne er beklædt med slidstærkt materiale i læder-look, og beskytter LP’erne mod sollys. De måler H34 x B35 x D17 cm og kan indeholde op til 30 LP’er.

 

LP kasse Lp opbevaring LP kuffert Opbevaring af vinyl

Vinylkasse fra Groove Sound hvor der åbnes fra den korte side. LP kassen er i høj kvalitet og kan indeholde op til 30 LP’er. Mål: Højde 34 x Bredde 34 x Dybde 15,5 cm. Prisen er kr. 225,- og den fås kun i sort

Vi har tidligere nævnt at de nye rejsegrammafoner / pladespillere til LP’ere er en oplagt gaveidé til musikelskere og alle der har alderen til at kunne huske de gode gamle dage med den glade musik.pladespiller rejsegrammafon alletiders gave

 

Indlægget Opbevaring til de gamle LP’ere indeholder affiliatelinks

 

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
FACEBOOK
error: Content is protected !!