Fillup – lille smykkeskrin

Har du svært ved at finde på en gave til hende der har alt? Har hun en enkelt og minimalistisk stil, så er dette Fillup smykkeskrin der er eksklusivt, elegant, og i et nyt og anderledes design lige sagen. Smykkeskrinet har en god størrelse både til have stående fremme i soveværelset og derudover er det også oplagt at bruge som et rejsesmykkeskrin. Med Fillup kan gavemodtageren hurtigt skabe overblik over sine yndlings smykker, som sidder perfekt i den sorte soft gummi kerne

Smykkeskrinene fra Fillup bliver lavet i forskellige enkelte farver, som passer ind i ethvert hvem. De er både designet, produceret og samlet i Danmark. Det er derfor dansk design og kvalitet når det bedst og tilpasset til de danske kvinders ønsker om pænt design og god kvalitet. Mål: ca. 10 cm i diameter. Pris for dette fine lille smykkeskrin er 350 ,- og kan købes her hos Fenomen.

Hos Fenomen finder du unikke og spændende produkter som naboen ikke lige har magen til. Stilen spænder fra det trendy over det romantiske til det stilrene, så her er noget for de fleste. Hos Fenomen er der blandt andet lækre rammer, italienske ure, smykkeskrin, søde ting til børneværelset og spændende gaveartikler.

Indlægget Fillup – lille smykkeskrin indeholder affiliatelinks

Kilde: Taskeholic

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
FACEBOOK
error: Content is protected !!