LEGO julekalender 2017

Lego julekalender 2017, lego pakkekalender 2017, lego adventskalender 2017, lego friends julekalender 2017, lego city julekalender 2017, lego star wars julekalender 2017, alletiders gave, gaveinspiration

Skal årets julekalender hos jer være en Lego julekalender 2017?

Julemåneden bliver straks lidt bedre, når der hygges hver dag og der traditionen tro tælles ned til juleaften med en julekalender. 

Vi havde en LEGO Friends julekalender da barnet fra 4 år og det var en stor succes med de små ting og små pakker med noget der skulle samles. Dagenes udfordring var passende og det gjorde at hun fik øjnene op for LEGO Friends (som før ikke havde været et hit). De små gaver i julekalender fra LEGO Friends, er senere blevet suppleret med flere LEGO Friends æsker og de indgår i hendes LEGO Friends samling. Ingen tvivl om at hun fortsat vil elske en julekalender fra LEGO eller LEGO Friends.

Kender du et barn der også er vild med LEGO, Brio eller Playmobil (eller kunne komme til det), så er det en oplagt mulighed. Vi har fundet årets julekalendere fra LEGO – og så sendes de direkte til døren. Nemmere og bedre bliver det vist ikke!

LEGO Star Wars julekalender 2017

Gør dig klar til julesjov med LEGO® Star Wars julekalenderen. Bag lågerne ligger en galakse fyldt med Star Wars minifigurer, rumskibe, fartøjer og meget mere og venter på dig! Når du har samlet alle gaverne, kan du folde legemåtten ud og udspille dine egne episke eventyr på ørkenplaneten Jakku, Starkiller Base og i det ydre rum. Med denne kalender bliver det jul, før du kan nå at sige Unkars bølle! Åbn en låge hver dag, og se de 24 forskellige gaver fra LEGO® Star Wars temaet.

Find Lego Star Wars julekalender 2017  hos Eurotoys

LEGO Friends julekalender 2017

Tæl ned til en LEGO® Friends jul i december! Byg en julefest til LEGO Friends vennernes kæledyr – der er et nyt element at bygge hver dag. Find først Stephanie og hendes snescooter, og se så, hvilke andre juleoverraskelser hun kan samle undervejs! Tæl ned til en LEGO® Friends jul i december! Byg en julefest til LEGO Friends vennernes kæledyr – der er et nyt element at bygge hver dag. Find først Stephanie og hendes snescooter, og se så, hvilke andre juleoverraskelser hun kan samle undervejs!

Find Lego Friends julekalender 2017 hos Eurotoys

LEGO City julekalender 2017

Udbyg dine eksisterende sæt, eller start på nye med de forskellige overraskelser, der venter dig i LEGO® City julekalenderen! Åbn en nummereret låge hver dag, og se, hvad der venter dig. Er det et transportmiddel eller måske en helt ny minifigur? Måske endda julemanden? Den eneste måde at finde ud af det på er ved at åbne lågerne, én dag ad gangen!

Find Lego CITY julekalender 2017 hos Eurotoys

 

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
FACEBOOK
SHARE