Lego Duplo

Gaveidéer, gave, julegave, julegaver, fødselsdagsgave, gaveinspiration, lego duplo, duplo

De første par år i et barns liv er uvurderlige for forældrene. Intet i verden kan måle sig med at se sit barn tage sine første usikre skridt eller sige sit første ord.  Derefter vil børn fortsætte med at udforske verden og udtrykke sig, primært gennem leg – det første sprog, vi lærer.

DUPLO er LEGOS produkt, som henvender sig til de mindste børn. Det der adskiller DUPLO fra de traditionelle klodser LEGO er klodsernes størrelse. Klodserne er væsentlig større end almindelige LEGO-klodser – faktisk er de dobbelt så lange og dobbelt så høje som almindelige LEGO-klodser. Det der kendetegner DUPLO er også, at klodserne ofte er i stærke farver, som virker inspirerende på dit barn. DUPLO  er rigtig godt for dit barns motorik, desuden er klodserne gode både til stimulere barnets kreative og logiske sans.

Lego DUPLO henvender sig godt til både piger og drenge i alderen 1½-5 år. Oftest er de fleste børn dog først klar til at lege med DUPLO klodser i en alder af 2. Vi har fundet lidt af de populære sæt frem som er oplagt som gave til de mindste:

bondegaard

 

 

LEGO DUPLO – min første bondegård

Med dette skønne sæt fra LEGO DUPLO får du leg og læring i ét til barnet. I kan både bygge med de farverige klodser, lære om dyr og bondegården samt lege sjove rollelege. Pris 150,- kr. Køb sættet her.

 

 

 

 


mickey-og-minnies-foedselsdagsoptog-duplo-box-p

 

LEGO DUPLO Mickey & Minnies fødselsdagstog

Små børn vil elske de endeløse muligheder for fødselsdagsrollelege og udvikle deres byggefærdigheder med de store, farverige LEGO DUPLO klodser, der er specielt udviklet til de mindste med de kendte figurer Mickey & Minnie Mouse. Pris for sættet 230,- kr. Køb det her.

 

 

 

 

 


 

lego_duplo_lekhus-21673806-1279741-org

 

LEGO DUPLO DUKKEHUS

Sættet har en masse fine detaljer; med dette DUPLO sæt er du sikker på at dit barn har timers rigtig god underholdning som både stimulerer motorikken og kreativiteten. Til sættet får du udover DUPLO dukkehuset og tilbehøret også en hel familie på 3 figurer. Pris 499,- Køb det her.

 

 

 

 

 


 

LEGO-DUPLO-10584-Forest-Park-155922-1189773.ashx

 

 

LEGO DUPLO PARK

Opdag skovens venlige dyr i dyreparken. Pris for dyreparken er 489,- Sættet kan købes her.

 

 

 

 

 

Indlægget LEGO DUPLO indeholder affiliatelinks


Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
FACEBOOK
error: Content is protected !!