Legetøjskager i træ

legetøjskager i træ, legetøjsmad i træ, legekager i træ, legemad i træ, kager til lege, kager i træ, mad i træ, alletiders gave, gaveinspiration, legetøj i træ

Legetøjsmad er et hit hos de fleste små børn, det er der vist ikke nogen tvivl om.

Legetøjsmad  det ligner rigtig mad, som børnene kender fra køkkenet. Det er sjovere at lege med legetøjet, når det ser ”rigtigt” ud. Og så er legemad og legekøkken helt fantastisk, fordi børnene kan lave mad, lige når de har lyst, også selv om det ikke er spisetid – med legemad er det nemlig altid spisetid.

Efter en “dejligt måltid legetøjsmad”, så skal man jo have et “lækkert stykke legetøjskage”.

Udvalget af legetøjskager i træ er de sidste par år vokset utroligt, og der er næsten ikke den kage eller dessert man i dag ikke kan få i legetøjsudgave.

Kagekone i træ, MaMaMeMo

En flot kagekone i træ fra MaMaMeMo legemad. Sættet indeholder ialt 26 dele – heriblandt to danske flag og en kniv til at dele stykkerne med.

Find Kagekone i træ her

Kagemand i træ, MaMaMeMo

En særlig flot kagemand i træ fra MaMaMeMo legemad med mange detaljer. Sættet har i alt 26 dele – heriblandt to danske flag og en kniv til at dele stykkerne med.

Find kagemand i træ her

Chokolade-lagkage i træ, Le Toy Van

Lagkagen er forsynet med velcrobånd og kan således skilles og sættes sammen igen. Med laglagen følger en lyserød kagekniv og et flot træ-jordbær til at pynte med.

Find chokolade-lagkagen i træ her

5 flødeboller, MaMaMeMo

Æske med 5 stk flødeboller i træ fra MaMaMeMo legemad.

Find flødeboller i træ her

Lagkage i træ, Le Toy Van

Flot lagkage fra Le Toy Van. Lagkagen kan skæres ud i 6 stykker med den lyserøde kagekniv, og det er ikke svært at samle lagkagen igen, da den er forsynet med velcrobånd. Der medfølger 6 lys og et stort jordbær til pynt.

Find lagkage i træ her

Kager i fin æske, Vilac

Flot kage-æske i solid karton fra Vilac legemad. Æsken indeholder mange forskellige småkager i træ. I alt 12 dele.

Find kager i fin æske her

Kage i træ, med kniv og frugter

Kagestykkerne er sat sammen med velcro og frugterne i toppen sidder på en træpind. Sættet, der er meget populært, findes i tre forskellige farve-varianter og leveres i flot kageboks.

Find kage i træ her

12 kager i træ, Vilac legemad

Flot gavesæt med 12 farvestrålende kager i flere farver og former fra Vilac, der laver legemad og lege-køkkenredskaber i høj kvalitet.

Find kager i træ her

Indlægget Legetøjskager i træ indeholder affiliatelinks

 

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
FACEBOOK
error: Content is protected !!