Læderforklæde til gastronomen

Har du også svært ved at finde på en gave til ham eller hende der har alt, men som er glad for at lave mad, så er et læderforklæde til gastronomen et oplagt gaveide.

Læderforklæder har i mange år været populære hos brygmestere, vinhandlere mfl, men de senere år er de også begyndt at blive populære rundt om i mange danske hjem. 

Wiltoft læderforklæde. Meget lækkert og rustik forklæde i sort læder med cognac farvede stropper. Forklædet er håndlavet i Holland af 100% koskind som er garvet i Italien. Læder forklædet har justerbare læderstropper i nakke og rundt om maven – desuden har det strop til viskestykke. Stroppen i nakken er beklædt med behageligt canvas, så den ikke gnaver. Læder forklædet vedligeholdes ved at aftørre det med en fugtig klud. Læderet kan plejes med opskummende sæbespåner, som også er med til at give det en smudsvisende overflade. 

Alle læder forklæderne er håndlavet i Holland og har derfor deres unikke præg.

Find Wiltoft læder forklæde hos Trendyliving

Læder forklæde. Meget lækkert og flot forklæde som kan bruges både af mænd og kvinder. Forklædet er i sort vintage læder og med lommer på forsiden. Forklædet har regulerbar rem over skulderen og lange remme i læder som kan bindes foran eller bagpå forklædet.

Find forklædet hos Fenomen

Lækkert læderforklæde i sort, som beskytter mod varme og har et elegant udtryk. Lavet i kalvelæder, som er et naturligt produkt, derfor kan udseendet variere. 

Find forklædet hos Byflou

Indlægget Læderforklæde til gastronomen indeholder affiliatelinks

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
FACEBOOK
SHARE