Kreafunk på ønskesedlen?

Kreafunk højtaler, ugle højtaler, ugleformet højtaler, kreafunk, freafunk headset, Gavekort, gave, fødselsdagsgave, fødselsdagsgave til ham, julegave, julegave til ham, gave til ham, julegave til hende, gave til hende, fødselsdagsgave til hende, gaveidéer, gaveidéer til ham, gaveidéer til hende, gaveinspiration, gaveidé,

Står der KREAFUNK på ønskesedlen? KREAFUNK er den oplagte gave til ham eller hende der går op i lækkert design og god lyd. Sortimentet byder på blandt andet headsets og  forskellige højtalere i flotte, enkle og moderne designs. KREAFUNK beskriver sig selv på følgende måde: “KREAFUNK er en passioneret dansk design duo, som er specielt dedikeret til at nedbryde broen mellem kreativitet og funktionalitet i form af kvalitets design med en urban vibe. Virksomheden blev skabt i 2011 og startede som en god idé mellem to venner – en idé om at skabe en forskel gennem design og teknologi. KREAFUNK vil gerne udfordre, glæde og levere stærkt design med smarte og overraskende løsninger.”

KreaFunk – aHead Høretelefoner – Sort og KreaFunk – aHead Høretelefoner – Cool Grå aHead har 20 dages standbytid – 2,5 timer Opladningstid og er Inklusive ladekabel med USB til micro-USB. aHead høretelefonerne er lavet af blød PU læder og har en utrolig blød overflade.
Kreafunk – aMove Bluetooth Højtaler – Cool Grå Cool højtaler fra Kreafunk. Den kan prale sit gode udseende og robuste charme. aMove bærbare musikafspiller vil stjæle rampelyset overalt. Fri og løstliggende denne dårlige dreng vil holde dig med selskab på farten, og sørge for at du aldrig springe et slag over. aMove er en rigtig godt valg i højtaler, da den har bedre bedre bass der er drevet af luft. Den spiller bedre end aGroove Speakeren. Dernæste har den indbygget højtaler, så du kan tage din telefon hvis den ringer, mens du høre musik. aMove har indbygget powerbank, så du hele tiden kan holde strøm på din telefon.
KreaFunk – aGlow Højtaler – Hvid/Guld KreaFunk aGlow højtaleren har flere funktioner end bare som en højtaler. Det er både en højtaler, en lampe og en powerbank i én og dernæst har den Bluetooth, lysdæmper og bedst af alt er den vandtæt. Gør sommeraftnerne endnu længere med en aGlow højtaler eller nyd dit ynglings musik for lukkede døre. Højtaleren har en flot læderhank, så du nemt og praktisk kan flytte rundt på den. Den hvide underdel, som fungerer som lampe, står nemt og stabilt. Med bluetooth kan du modtage opkald via din telefon, da der er indbygget mikrofon i aGlow. Der er indbygget genopladeligt li-batteri med kapacitet på 4400 mA/h.Den er den perfekte gave til ham eller hende der enten har styr på god lyd eller bare har alt.
KreaFunk – toCharge Powerbank – Lys Grå Når du trænger til et energiboost, så er KreaFunk toCharge din “ven i nøden”. Med toCharge ved hånden løber tør aldrig tør for strøm. Den lille batteribank er lavet i 2 flotte grå farver, som du kan tage med dig, når du er på farten. Den sørger for, at din smartphone, tablet eller Android-telefon altid kan have størm på. KreaFunk tocharge er et design, der passer perfekt til rejser, messer og mødedage. Når aCharge er fuldt opladet, har den power til at oplade din telefon to gange. Du behøver derfor ikke bekymre dig om at finde en stikkontakt, hvor du kan lade op. aCharge klarer det hele for dig. Den er lille, diskret og passer perfekt i håndtasken. Mål: 7 x 11 cm.Leveres i en flot og dekorativ trææske
KreaFunk – aOWL Speaker med Bluetooth – Sort Sjov og anderledes højtaler. Leveres i en trækasse, der ligner et fuglehus.
Kreafunk – aGroove Speaker – Cool Grå AGroove fra Kreafunk er blød på kanterne med en glat personlighed. aGroove fra Kreafunk bliver jiggy med det, så deltage i og lad løs på den sprøde lyd af dine yndlingssange.

Find flere lækre Kreafunk-produkter her hos Coolshop

 

Indlægget Kreafunk på ønskesedlen indeholder affiliatelinks

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
FACEBOOK
error: Content is protected !!