Krasdesign træfigurer

Krasdesign

De søde figurer fra Krasdesign, er både sjove og unikke i designet og så ligger de godt prismæssigt. Krasdesign træfigurer er oplagte til både til børn og voksne.

I serien findes der flere forskellige figurer, vi har fundet nogle af de mest populære frem:

 

krasdesign-abe-boegetrae-natur

Krasdesign Abe Bøgetræ Natur

Aben fra Krasdesign forvandler børneværelset til en urskov fuld af abekattestreger. Det finurlige design passer perfekt til børn og barnlige sjæle, mens udformningen i bøgetræ tilføjer en enkel, skandinavisk charme. Aben er perfekt til munter leg, og særligt figurens arme og ben i snor, kan hurtigt skabe et humørfyldt øjeblik, når knuderne skal vikles ud. Du kan også lade aben tage sig flot ud på en hylde eller i vindueskarmen, hvor den kan sidde og dingle med fødderne. Aben fra Krasdesign er den oplagte gave til barnedåben, fødselsdagen og som en sød værtindegave. Figuren måler 12 cm. Pris for Aben er 199,95 – køb den her hos Imerco.

 

krasdesign mus

Krasdesign Mus Bøgetræ Natur

Nogle mus er glade for ost, men musen fra Krasdesign kan bedst lide at få nye venner. Det finurlige design passer perfekt til børn og barnlige sjæle, mens udformningen i bøgetræ tilføjer en enkel, skandinavisk charme. Musen er perfekt til munter leg, og særligt figurens arme og ben i snor, kan hurtigt skabe et humørfyldt øjeblik, når knuderne skal vikles ud. Du kan også lade musen tage sig flot ud på en hylde eller i vindueskarmen, hvor den kan sidde og dingle med fødderne. Figuren måler 12 cm. Pris 199,95 – køb den her hos Imerco.

 

Krasdesign Snemand Bøgetræ Natur

Snemanden fra Krasdesign skaber god stemning på børneværelset i den hyggelige juletid. Det finurlige design passer perfekt til børn og barnlige sjæle, mens udformningen i bøgetræ tilføjer en enkel, skandinavisk charme. Snemanden er god til både leg, men også sød som pynt på både de små og støres værelser. Du kan også lade snemanden tage sig flot ud på en hylde eller i vindueskarmen, hvor den kan sidde og dingle med fødderne. Snemanden fra Krasdesign er også en sød gaveide til jul, som værdtindegave eller som en sød lille overraskelse i pakkekalenderen. Pris 199,95 – køb den her hos Imerco.

Find flere figurer her hos Imerco

 

Indlægget Krasdesign træfigurer indeholder affiliatelinks

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
FACEBOOK