Korte romaner

Der er ikke noget bedre i vinterperioden end at pakke sig godt ind i varmt tøj eller ligge sig under en dejlig varm plaid. Sidde der godt pakket ind, med noget varmt at drikke og en god bog at fordybe sig i.

Har gavemodtageren svært ved at sætte sig længere tid og nyde en god lang bog, så kan vi her på Alletiders Gave redaktionen anbefale korte romaner. Fordelen ved korte romaner er at der er mindre antal sider og derfor kan bøgerne læses på samme tid som det vil tage at se en god film.

Vi har fundet 4 korte romaner, som du kan overraske gavemodtageren med.

Køligt daggry korte romaner alletiders gaveKøligt daggry af Kristin Marja Baldusdottir – 152 sider. Midaldrende Thorsteinas verden krakelerer, da en ung mandlig lærerkollega bliver overfaldet, efter han har besøgt hende. En gruppe unge fra skolen er mistænkte, så da to piger bryder ind i hendes kælder, låser hun dem inde i et vaskerum og slukker for vandtilførslen … Pris 199,95  køb her. Findes også som e-bog til 137,95.

En hjælpende hånd korte romaner alletiders gaveEn hjælpende hånd af Gillian Flynn -126 sider. I En hjælpende hånd møder vi en snu ung kvinde, der kæmper for at overleve ved at begå forskellige former for mere eller mindre harmløst bedrageri. Bogen er den perfekte mandelgave eller litterær godbid til enhver, der elsker spænding. Pris 49,95 køb den her. Findes også som e-bog til 39,95.

Luskefisefortællinger korte romaner alletiders gaveLuskefisefortællinger af Jens Blendstrup – 120 sider. Igen har Jens Blendstrup komponeret frit over sin egen historie og fortæller om barndommen i en bog, der også kunne bære titlen Once upon a time in a Villakvarter. Vi møder vennerne Neger Thomas og Klunke og Mumi, den snusfornuftige lærerinde fru Granat, den lidt skræmmende fru Fedesen og hendes fristed. Vi mærker de glohede asfaltveje, lattergassen i tandlægestolen og ikke mindst den lurende skræk for atomudslip, de sindssyge fra galeanstalten, puberteten og alt det andet, der er så svært at forstå. Pris 199,95 køb her. Fåes også som e-bog til 113,95.

Universet korte romaner alletiders gaveUniverset af Steen Hannestad – 60 sider. Det noget mærkeligt noget, universet. Det indeholder alt fra hønsefødder og gulerødder til enorme galaksehobe, der strækker sig over millioner af lysår. Og hvordan gik det nu til? Endnu har vi vist ikke opdaget de helt rigtige naturlove til at forstå, hvordan et lille, varmt og tætpakket punkt udviklede sig til alt mellem himmel og jord. Her hjælper desværre ingen kære Einstein. Godt at vi har Steen Hannestad, stjerneforsker ved Aarhus Universitet, til at forklare os, hvordan verden hænger sammen. Pris 39,95 køb her. Findes også som e-bog til 19,95.

Alle de viste bøger er fundet hos Bog & Ide, læs her 5 gode grunde til at handle hos Bog & Ide.

 Indlægget Korte romaner indeholder affiliatelinks

 

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
FACEBOOK
SHARE