Klatring i naturen

katring i naturen, Gavekort, fødselsdagsgave, fødselsdagsgave til ham, julegave, julegave til ham, gave til ham, julegave til hende, gave til hende, fødselsdagsgave til hende, gaveidéer, gaveidéer til ham, gaveidéer til hende, gaveinspiration, gaveidé, oplevelsesgave, oplevelse, oplevelsesgave til hende, oplevelsesgave til ham, oplevelsesgave til par, oplevelsesgave for 2, oplevelsesgave for to, konfirmationsgave

Få et sug i maven, brug kroppen og nyd det sjove selskab!

Er gavemodtageren til adrenalin, fysiske udfordringer og spænding, så er denne oplevelse noget for ham eller hende. Træklatring er blevet en rigtig populær aktivitet de senere år, og med det rette sikkerhedsudstyr er det muligt at komme op i højderne for 3 timer, når Outdoorsports fede klatrebaner venter deroppe.

Instruktører er med hele vejen til at hjælpe, og er man en smule utryg ved højder, så er de om nogen gode til at hjælpe. De står klar med alt nødvendigt udstyr og har udfordrende baner samt sjove rebaktiviteter.

Klatring i Naturen er for alle og kræver ingen erfaring. Der skal blot medbringes gåpåmod. Det anbefales at klatre i tætsiddende tøj, kondisko, drikkedunk, samt at medbringe lidt skiftetøj, hvis det er fugtigt i vejret.

Oplevelsen indeholder:

  • 3 timers klatring
  • Introduktion til klatring
  • Klatresele og hjelm
  • Instruktør med undervejs
  • Træningsmuligheder
  • Klatring i træer og på vægmoduler
  • Lege og øvelser
  • Lidt om udstyr og vedligeholdelse

Oplevelsen finder sted København, Aarhus, Vejle og Middelfart. Pris for klatring i naturen for 2 personer er  595,-.

Oplevelsen bookes gennem Duglemmerdetaldrig.dk, der også tilbyder kanoture, kajakture og mountainbiketure arrangeret af Outdoorsports.

Bestil Klatring i naturen her


Er det første gang du bestiller via duglemmerdetaldrig.dk, husk da at tilmelde dig deres nyhedsbrev og opnå 10 % rabat på første køb. Duglemmerdetaldrig.dk tilbyder mere end 150 oplevelser rundt om i hele Danmark – se hele udvalget her.

Indlægget Klatring i naturen indeholder affiliatelinks

1 Response

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
FACEBOOK
error: Content is protected !!