Klassiske børne sangbøger

Alle børn elsker når der bliver sunget højt for dem og endnu sjovere bliver det når de selv kan synge med på sangene. En oplagt gave til barnedåb og til familiens mindste er børne sangbøger, indeholdende både klassiske og bedste sange, som de fleste voksne også husker fra deres barndom og derfor nemt kan synge med på.

 Her på Alletiders Gave, anbefaler vi disse klassiske børne sangbøger fra  Bog og Ide

Alle-børn-syngerAlle Børn Synger – Børnenes sangskat

En sangbog til familien, børnehaven og skolen. Med nye og gamle klassikere indenfor børnesange. Alle børn synger indeholder alle de bedste børnesange. Her er både de velkendte, som er blevet sunget fra generation til generation, og med nyere kunstnere som Poul Kjøller, Sebastian, Shu-bi-dua og Halfdan Rasmussen. Fra børne-tv er der sange fra bl.a. Bamses Billedbog, Sigurds Bjørnetime og flere julekalendere. Alle sangene er forsynet med noder og becifring. Sangbogen er opdelt efter emner og genrer som fx Godmorgen, Fugle og andre små dyr, Dans og leg, Musikinstrumenter, I fuld fart, Drømme og historier, Gud og engle, Nisser og jul.

Alle børn synger indeholder desuden en CD med et udvalg af sangene.

Pris: 269 kr – Køb den her

9788711513927
Lydbog – Bro Bro Bille – Børnesange for de mindste

Bro bro brille er en dejlig samling af populære børnesange med illustrationer af Dina Gellert.Bogen er lavet i kraftigt pap, så selv små fingre kan bladre, og de sjove og farverige illustrationer er så tydelige, at børnene uden at kunne læse let kan genkende – og selv synge – de velkendte sange.

Bogen indeholder blandt andet sangene Lille Peter Edderkop, Sur, sur, sur, lille bi omkring, Se den lille kattekilling, Tommelfinger, tommelfinger, hvor er du?

Pris: 49,95 kr – Køb den her

de små synger

De små synger

De små synger er Danmarks måske mest klassiske sangbog for børn. Herhjemme har den også sin plads på vores bogreol og er et stort hit hos alle børn der kommer på besøg. Sangbogen indeholder de kendte og elskede sange og sanglege lige fra “Se den lille kattekilling” lige til Danmarks nationalsang fra 1823″Der er et yndigt land”

Bogen fås både som CD, papbog og som indbundet.

Pris: 149,95 kr – Køb den her

9788702122145

Gyldendals store sangbog for de små

Alle de børnesange, du kender i en ny og tidløs udgave, sat sammen, så der altid er en sang klar til hver en lejlighed. Her er godnatsange, morgensange, sanglege, sange om dyr og sange om rejser.

En perfekt blanding af gamle og nye sange – alle sammen akkompagneret af noder, becifringer, koreografi fra Gyldendal.

Pris: 199,95 kr – Køb den her

Vi garanterer underholdning til mange timer med en børne sangbog som gave.

Find mange flere bøger til børn og barnlige sjæle hos Bog & Ide

bogide-anbefaler-bog-og-ide-alletiders-gave-gave-inspiration

Indlægget Klassiske børne sangbøger indeholder affiliatelinks

Kilde og inspiration: Børneværelset

Gem

Gem

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
FACEBOOK
error: Content is protected !!