Klassisk legekøkken til de mindste

legekøkken, brio legekøkken, brio legekøkken tilbehør, Gaveidéer, gave, julegave, julegaver, fødselsdagsgave, gaveinspiration,

Hvad skal vi have til middag? Med dette fantastiske legekøkken er barnet selv mesterkok! Brios helt nye kombination af vask og komfur med rigtig digital timer og lydeffekt vil hurtigt få hele familien til at være sammen om madlavningen. Efterligningslegetøj er godt i lege med rollespil og leg med efterligning af hvad mor/far gør i dagligdagen.

Alletiders Gave anbefaler et legekøkken til alle børn i alderen 3-6 år. Det er i dette alders trin at det er sjovt at efterligne og lege køkken. Både som 3 årig og som 5 årig, vil barnet lære og udvikle sig i legen i og omkring køkkenet, hvilket gør et legekøkken genialt.

brio legekøkken alletiders gave

3 årig:  I denne alder bliver barnets øje-hånd-koordination raffineret, og de finmotoriske færdigheder bliver bedre ved håndtering af små ting. Det er en periode, hvor børn leger ved siden af hinanden, men ikke kan dele legetøj eller lege aktivt sammen. Fordi deres håndkoordination er på et ret højt niveau, kan børn i denne alder godt lide at hjælpe til i køkkenet: vaske grøntsager, bælge ærter, rive salat ud og skrælle bananer. Det er også sjovt at klippe med en sikker saks.

4 årig: I en alder af 4 år bliver problemløsning og kreativ leg vigtigere. Grovmotorikken er også forbedret, og det har aldrig været sjovere at springe, løbe og hoppe. Børn bliver også meget kærlige i denne alder – især overfor forældrene. Stærke følelser af empati udvikler sig, og når de leger med andre børn, bliver det også mere naturligt for dem at kunne dele og skiftes.

5 årig: I denne alder bliver legen rigere, og barnets sociale færdigheder udvikler sig hurtigt. Derfor er det sjovere end nogensinde at lege med vennerne.  Aktiviteter som at male med en pensel og holde sig inden for stregerne udfordrer barnets finmotoriske færdigheder, og mange børn nyder lege, der giver dem frihed til at bygge og konstruere. 5-årige er meget stolte af forskellige ting, de har gennemført, og de elsker at få opmuntring med på vejen. Men det gør vi jo alle sammen?

Brios legekøkken er lavet i træ og i et design som vi alle kan holde ud. Det klassiske røde legekomfur kan nu fås i både sort og hvidt og det seneste bud fra Brio er at tilføje et modul med vask, således at barnet både kan lave mad på komfuret og vaske op efterfølgende.

Designet på Brios legekøkken er så stilrent at vi igennem flere år har haft et Brio legekøkken stående i stuen og på et tidspunkt, også i køkkenet. For der er ikke noget bedre end at lege dér hvor resten af familien opholder sig.

Alletiders Gave anbefaler denne klassiker som gave til de mindste

 

 Indlægget Klassisk legekøkken til de mindste indeholder affiliatelink.
 

Skriv et svar

error: Content is protected !!