KitchenAid og tilbehør som gave

kitchenAid, gave, Gavekort, gave, fødselsdagsgave, fødselsdagsgave til ham, julegave, julegave til ham, gave til ham, julegave til hende, gave til hende, fødselsdagsgave til hende, gaveidéer, gaveidéer til ham, gaveidéer til hende, gaveinspiration, gaveidé,

Kender du en der kunne bruge en KitchenAid eller som har den og er virkelig glad for den? Så kunne du overveje tilbehør som gave. Vi ELSKER selv den dejlige maskine, som kan bruges både til at bage, som røremaskine og meget mere, hvis det rette tilbehør findes. I KitchenAid tilbehør findes f.eks. en Slowjuicer og Ismaskine og begge er oplagte gaveideéer til dem der i forvejen har en maskinen.

KitchenAid maskinen fås i rigtig mange farver (21 farver) og i en normal størrelse (4,9 liter) samt en stor udgave (6,9 liter) i flere farver. Den store udgave har udover en større skål, også en større maskine, idet den skak kunne arbejde med en større masse. Vor erfaringer er at den normale størrelse er rigelig stor til en normal husholdning. Tilbehøret er det samme uanset hvilken størrelse maskine man har.

Vi har samlet et par oplagte gaver som gaveinspiration

kitchenaid tilbehør alletiders gave

  1. KitchenAid bagetilbehør, bageplade, brødforme og muffinsforme med non-stick belægning til kr. 599,-
  2. KitchenAid maskine i sort/stål, 5 års garanti til kr. 3.333,-
  3. NYHED! KitchenAid slowjuicer, skånsom presning bevarer de vigtige næringsstoffer og enzymer i juicen og giver en sundere og mere naturlig juice, til kr. 1.399,-
  4. KitchenAid tilbehørssæt med kødhakker, råkostjern og purépresse til kr. 1.499,-
  5. KitchenAid ismaskine til cremet is eller frossen isdessert på rekord tid, til kr. 599,-
  6. KitchenAid glasskål med silikonelåg, 4,9 liter til kr. 699,-

Maskinen står gerne fremme i køkkenet. Den har et fedt design og så er den ikke en man lige flytter ind og ud af skabene. At den står fremme, betyder også at den gerne må passe ind i resten af køkkenet og hvis man ønsker andre maskiner i samme serie der matcher, har Kitchen Aid også en KitchenAid Foodprocessor, KitchenAid Håndmixer, KitchenAid Elkedel, KitchenAid Kaffemaskine, KitchenAid Stavblender og KitchenAir Vaffeljern.

Den fås i følgende farver: Sort, Hvid, Creme, Rød, Rød metal, Boysenbær, Tranebær, Krystal Blå, Blå, Krom, Æblegrøn, Lilla, Sølvgrå, Grå, Gul, Børstet Nikkel, Pink, Pistacie, Hindbær og Orange.

Se alle farverne og de mange muligheder i ekstraudstyr her


Skriv et svar

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
FACEBOOK
error: Content is protected !!