Kay Bojesen nyheder 2017

kay bojesen nyheder 2017, kay bojesen abe, kay bojesen aber, kay bojesen abe billeder, kay bojesen zebra billeder, kay bojesen abe illustration, kay bojesen zebra illustration, kay bojesen nissemor, alletiders gave, julegave, dåbsgave, gave til barnedåb, klassisk gave, gave til reception, gave til ham, gave til hende, gave til farmor, gave til mormor, gaveinspiration, julegaver til alle, julegaver 2017

År 2017 har budt på flere skønne Kay Bojesen nyheder. Kay Bojesens mange skønne designs er beundret både i ind- og udland og her på Alletiders Gave har vi da også flere gange tyet til det klassiske design når familie og venner skulle forkæles med en gave.

Det gode ved Kay Bojesens design er at det er tidsløst og derfor kan gives til mange forskellige aldersgrupper lige fra barnedåb til bedsteforældrene. 

Kay Bojesen er sølvsmed, designer og kundsthåndværker. Hans allermest berømte og ikoniske designerobjekter som Aben, Sangfuglene, Elefanten, Gravhunden, Turtelduer og Bjørnen. Alle disse figurer er ægte samlerobjekter, som er særdeles velegnede som gaveidéer til eksempelvis bryllup, housewarming og barnedåb, og samtidig pynter de gevaldigt i enhver vindueskarm og stue. Sidste nye fra Kay Bojesen er den fine Zebra/Hest. Zebraen i sort/hvid og Hest i mørk valnøddetræ. Kay Bojesens Hest er en klassiker der 1935.

En klassiker der også er tegnet af Kay Bojesen i 1935 er Hund, en fin terrier i natur eller mørk egetræ er som alle andre designer objekter fra Kay Bojesen, i tidsløst design.

Kay Bojesen er din garanti for ægte, dansk design med en lang levetid og et klassisk, tidsløst udtryk, som aldrig går af mode, men som derimod holder år efter år, selv ved daglig brug. Gaver med Kay Bojesen indeni, er et sikkert valg indenfor dansk design og boligindretning.

Kay Bojesen nyheder

Kay Bojesen Nissemor

I 1948 tegnede han sin populære julemand, men den lille nisse savnede sin kone, Nissemor. Nu er de to blevet genforenetog de danner et smukt par sammen. Både Julemand og Nissemor er lavet i bemalet bøgetræ.

Find Kay Bojesen nissemor hos KopK

Kay Bojesen Rød automobil

Nu kan du få den originale Sedan, der blev tegnet og lavet af Kay Bojesen første gang i 1937. Bilen er 13 cm lang og har flotte, aerodynamiske linjer. Det er en rigtig lille superheltebil, der glæder alle barnlige sjæle, på hjemmekontoret eller på hylden derhjemme. Bilen er lavet af malet bøg, og forruden er af plexiglas. Bilen findes også i større udgave der er i ubehandlet eg.

Find Kay Bojesen rød automobil hos KopK

Kay Bojesen abe

Den berømte Kay Bojesen-abe blev egentlig skabt, da designeren ville lave en knage til sine børn, men i stedet endte han med at lave et verdenskendt dansk designikon. Aben er sidenhen kommet i flere forskellige størrelser og udgaver. Aben i den klassisk størrelse fåes nu også i ubehandlet eg og ahorn samt i røget eg og eg.

Find Kay Bojesen abe hos KopK

Kay Bojesen Zebra illustration

Smuk illustration som er en affotografering af en af de få originale kulskitser, der findes af den originale Kay Bojesen zebra. Det fine billede er printet på kanvas og kommer i en moderne ramme i naturtræ med en matchende lædersnor, som billedet kan hænges op i. Lad det flotte billede pynte på væggen i stuen eller på kontoret for et klassisk og eksklusivt udtryk.

Find Kay Bojesen Zebra illustration hos Livingshop

 

Kay Bojesen Zebra illustration

Super fin illustration med print af de originale Kay Bojesen papirklip af den tidløse zebra. Den smukke zebra var det første dyr, som Kay Bojesen malede, og alle de originale tegninger findes stadig dagen i dag. Billedet er enkelt og dekorativt og kommer i en træramme med lædersnor, som giver billedet et eksklusivt og nutidigt twist. Hæng det søde billede på kontoret, i stuen eller på børneværelset for et hyggeligt og eksklusivt look.

Find Kay Bojesen Zebra illustration hos Livingshop

Kay Bojesen abe billeder

Kay Bojesen ikoniske abe kan nu fåes som print på kanvaslærred. Kay Bojesen designede aben i 1951 og har siden pyntet i mange danske hjem. Abebillederne fåes i fire forskellige varianter, Skolestuen, Stregtegning, Godnatlæsning og Portræt. Billederne er enkelt og elegant i sit udtryk, hvilket gør, at de vil passe sig godt ind i indretningen, både i stue, køkken, kontor og på børneværelset. 

Find Kay Bojesen abe billeder hos ByFlou

Indlægget Kay Bojesen nyheder 2017 indeholder affiliatelinks

 

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
FACEBOOK
SHARE