Karamelsmagning i København

Karamelsmagning i København

Har gavemodtageren en sød tand, så skal hun/han da en tur forbi Karamelleriet på Nørrebro i København til karamelsmagning. Karamelleriet er et ægte karamelkogeri, hvor man kan få lov til at smage de helt nyskabte guldklumper. Det er fantastisk oplevelse at se hvordan karamellerne laves og de smager himmelsk godt.

Karamelleriet er stiftet af Tine og Charlotte, som havde en drøm om at lave en butik, som kun sælger håndlavede produkter fra egen produktion. Den drøm blev til virkelighed i 2006, hvor de 2 ildsjæle åbnede den første karamelproduktion. Senere er det blevet til et karamelværksted mere, som i 2008 åbnede i fødebyen Svaneke.
Passionen for det gode håndværk er ikke til at tage fejl af, og denne oplevelse er perfekt til alle, der elsker søde sager.

Bliv forført af duften og følg produktionen på tætteste hold, mens der bydes på smagsprøver og en snak med karamelkogeren henover maskinerne. Hør historien om, hvordan Tine og Charlotte kastede sig ud i deres drøm og se, hvordan karamellerne bliver til. Snakken går ofte mange veje, og alle spørgsmål er velkomne. Karamelleriet sender gavemodtageren hjem med en smagsgave af deres håndlavede produkter, så han/hun kan finde sine egne favoritter.

karamelsmagning københavn

Karamelsmagning

 

Oplevelsen indeholder:

  • Indblik i dagligdagen som karamelkoger
  • Smagsprøver på de lækre, håndlavede karameller
  • 1 stk. Peanut Crunch 140g – knasende sprød karamel med smør og peanuts (værdi 50,-)
  • 1 stk. Flødekarameller, 130g æske – frit valg mellem 7 varianter (værdi 50,-)
  • 1 stk. Klippestykke, 160g dåske – frit valg mellem 4 varianter (værdi 50,-)

Pris for Karamelsmagning hos Karamelleriet er 149 kr hos Duglemmerdetaldrig.dk

Bestil Karamelsmagning her


Indlægget Karamelsmagning i København indeholder affiliatelinks

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
FACEBOOK
error: Content is protected !!