Karamelleriet julekalender 2018

karamelleriet julekalender 2018, karamelleriet pakkekalender 2018, karamelleriet adventskalender 2018, karamel julekalender, karamel pakkekalender, karamel adventskalender, julekalender med karameller, pakkekalender med karameller, adventskalender med karameller, julekalender til voksne 2018, julekalender til børn 2018, julekalender til teenagere 2018, alletiders julekalender, alletiders gave, julegaver til alle, julegave, voksen julekalender, gaver til ham, gaver til hende

Forkæl en har kær med en lækker julekalender med 24 håndlavede overraskelser fra Karamelleriet i Karamelleriet julekalender 2018.

Hos Alletiders Gave bestræber vi os hvert år på at finde de mange julekalendere der er på markedet. Vi husker selv da vi var små, hvordan udvalget var noget sølle de fleste steder, omvendt kendte vi ikke til bedre. Den gang var det normalt at man fik en julekalender fra supermarkedet med mælkechokoladen. Selv om denne type julekalendere stadig forhandles, så er konkurrencen blevet større. Idag kan man få julekalendere til hele familien enten med legetøj, nye historier hver dag, makeup, luksus chokolade, te, kaffe, alkohol mm. 

Gå på opdagelse i en verden af karameller, når du hver dag fra d. 1. til d. 24. december bag hver låge får en lille bid af Karamelleriets store produktsortiment. Julekalenderen er enkelt og stilfuldt designet med det klassiske juletræ som inspirationskilde. 

Skal du og din søde tand rigtig forkæles til jul i år? Så er denne julekalender et helt sikkert hit. Med Karamelleriets fantastiske sans for smag, tør vi godt love dig for, at du her får 24 fantastiske smagsoplvelser.

 

Den flotte julekalender er lavet i et enkelt og stilfuldt design, som giver lyst til at stå op og åbne dagens låge. Tag på en magisk rundtur i Karamelleriets verden af håndlavede karameller, i forskelige konsistenser og smagsvarianter – lige fra klassiske Flødekarameller og syrlige frugtkarameller til bløde karameller med chokolade og hårde klippestykker. Bag hver låge gemmer sig 2 stk. Hold den for dig selv, eller del med én du holder af.

 

Find Karamelleriet julekalender hos Noru

 

Indlægget Karamelleriet julekalender 2018 indeholder affiliatelinks

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
FACEBOOK
error: Content is protected !!