Karamelleriet julekalender 2017

karamelleriet julekalender 2017, karamelleriet pakkekalender 2017, karamelleriet adventskalender 2017, karamel julekalender, karamel pakkekalender, karamel adventskalender, julekalender med karameller, pakkekalender med karameller, adventskalender med karameller, julekalender til voksne 2017, julekalender til børn 2017, julekalender til teenagere 2017, alletiders julekalender, alletiders gave, julegaver til alle, julegave, voksen julekalender, gaver til ham, gaver til hende

Forkæl en har kær med en lækker julekalender med 24 håndlavede overraskelser fra Karamelleriet i Karamelleriet julekalender 2017.

Gå på opdagelse i en verden af karameller, når du hver dag fra d. 1. til d. 24. december bag hver låge får en lille bid af Karamelleriets store produktsortiment. Julekalenderen er enkelt og stilfuldt designet med det klassiske juletræ som inspirationskilde.

Den flotte julekalender er lavet i et enkelt og stilfuldt design, som giver lyst til at stå op og åbne dagens låge. Julekalenderen har 24 håndlavede karamel overraskelser. Bag hver låge gemmer sig 2 karameller, så du har muligheden for at dele med en du holder af – eller forkæle dig selv med begge. Det klassiske juletræ er inspirationskilden til designet, hvor du hver dag fra d. 1 til d. 24. december får en smagsprøve på Karamelleriets eventyrlige smagsunivers. Som en ekstra detalje kan den hænges op på væggen.

Find Karamelleriet julekalender hos Kitchenone

 

Husk også at tjekke de mange andre spændende ting som Kitchenone tilbyder i deres sortiment, heriblandt alverdens køkkenudstyr og køkkenredskaber, diverse service og delikatesseprodukter og meget mere – alt sammen fra kendte varemærker, hvor der ikke er gået på kompromis med kvalitet.

Indlægget Karamelleriet julekalender 2017 indeholder affiliatelinks

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
FACEBOOK
SHARE