Kapsel julekalender 2019

julekalender med kaffe 2019, pakkekalender med kaffe 2019, adventskalender med kaffe 2019, kaffe julekalender 2019, kaffe pakkekalender 2019, kaffe adventskalender 2019, voksen julekalender 2019, voksen pakkekalender 2019, voksen adventskalender 2019, alletiders julekalender, alletiders gave, gaveinspiration, gave til ham, gave til hende, julekalender til bedsteforældre, julekalender til kaffe elskeren, kapsel julekalender 2019, kaffekapsel julekalender 2019, tassimo julekalender 2019, nespresso julekalender 2019, dolce gusto julekalender 2019, kaffekapslen julekalender 2019

Forkælelse af smagsløgene er altid en populær gaveide. Med en kapsel julekalender 2019 med kaffe, giver du gavemodtageren rig mulighed for at smage/nyde forskellige kaffer hen over december måned mens der tælles ned til jul.

I de fleste danske hjem står der efterhånden den ene eller anden slags kaffemaskine, der kan brygge alverdens lækre kaffer ud fra en kapsel. Er gavemodtageren en der sætter pris på en lækker kop kaffe, så er denne julekalender denne oplagte ide, som giver rig mulighed for at smage 24 forskellige kaffer:

Estate kaffe julekalender

Denne julekalender fra Estate Coffe lader dig tælle ned til jul med en styrkende kop espresso i næven, og vi kan næsten love, at julepostyret vil føles lidt mere håndterbart i år!

Bag hver låge i kaffekalenderen gemmer der sig en kaffekapsel, som passer i Nespresso-maskiner. I alt får du tolv forskellige kaffesmage med forskellig intensitet, fylde og sødme, og her er der både espresso- og lungo-varianter. At tælle ned til jul med en kaffe-julekalender gør, at du har en rygende kop af din livseliksir at se frem til hver dag frem til jul! Forkæl en kaffeelsker du kan lide med denne varmende julekalender, eller und dig selv fireogtyve låger med velsmagende espresso!

Find den hos Coolstuff

Kapsel julekalender Tassimo

Lad dig inspirere til nye smagsoplevelser og få en pause fra julestress med Kaffekapslens Tassimo-julekalender.
Kaffekapslens unikke julekalender til Tassimo er sammensat af diverse specialiteter, som nøje er udvalgt blandt vores favoritter. Bag de 24 låger gemmer der sig dagligt en ny smagsoplevelse, som pirrer nysgerrigheden, helt fra man slår øjnene op om morgenen, og som vil give overraskelser og inspiration til fremtidige favoritter. På bagsiden af dagens låge, finder du et sjovt citat så du kan starte dagen med et smil.
Gør nedtællingen til jul til noget særligt for dig selv, eller en du holder af, med Kaffekapslens julekalender til Tassimo.

Find den hos Kaffekapslen

Kapsel julekalender Nespresso

Med Kaffekapslens unikke julekalender til Nespresso® gøres nedtællingen til juleaften til noget helt særligt. Hver låge gemmer på en ny kaffekapsel med kvalitetskaffe, som både vil vække nysgerrighed og inspirere til nye favoritter. Bag på dagens låge finder du et sjovt kaffecitat, som vil med garanti vil give anledning til at starte dagen med et smil.
Forkæl dig selv, eller en du holder af, og få unikke kaffeoplevelser i den søde juletid, med Kaffekapslens julekalender til Nespresso®.

Find den hos Kaffekapslen

Kapsel julekalender Dolce Gusto

Den unikke julekalender fra Kaffekapslen er nøje sammensat blandt vores Dolce Gusto favoritter, så du får kvalitet og inspiration, til nye oplevelser med din Dolce Gusto maskine. Julekalender en skabt til dem som er nysgerrige og søger ny inspiration til fremtidige favoritter blandt Dolce Gustos mange specialiteter. Bag hver låge gemmer sig en overraskelse i form af en ny daglig smagsoplevelse – hver dag frem til 24. december. Når du åbner dagens låge, kan du på bagsiden dagligt finde et nyt sjovt citat, så du kan starte dagen med et smil.

Pakken indeholder en oversigt over indholdet, så du nemt kan notere dig, hvis du har fundet en ny favorit, som skal tilføjes indkøbskurven næsten gang du skal have fyldt Dolce-Gusto lageret.

Find den hos Kaffekapslen

SE OGSÅ: Julekalender med te 2019

Indlægget Kapsel julekalender 2019 indeholder affiliatelinks

error: Content is protected !!