Kaninen der så gerne ville sove

Denne gaveide henvender sig til forældrene med småbørn.

Kaninen der så gerne ville sove gaveinspiration alletidersgave

Bogen, der på få minutter fører børn til drømmeland. Ved hjælp af videnskabelige metoder har den svenske psykolog konstrueret en godnat-bog, der får selv de mest overstimulerede børn til at sove inden sidste side er nået. Den svenske bog ‘Kaninen der så gerne ville sove’ er historien til børn fra ca. tre år og op, der har svært ved at sove

Forlagsbeskrivelse:

Dette er godnathistorien, der efter sigende skulle kunne få alle børn til at falde i søvn.

Det er den verdenskendte børnebog om Kalle Kanin, der ikke kan sove, selvom han så gerne vil. Den anderledes godnathistorie bruger en helt ny måde at fortælle på, som hjælper dit barn til at slappe af, falde hurtigere i søvn og sove godt. Historien er skrevet med en særlig teknik, sådan at sproget i sig selv virker beroligende, ligesom ekstra betoning af ord og sætninger under oplæsningen er med til at forstærke virkningen.

Det er let at gøre, og alt er forklaret i bogen.

Kaninen der så gerne ville sove kan både bruges som godnatlæsning derhjemme og i daginstitutioner, når børnene skal sove til middag.

Søvnhjælpsbogen er skrevet af den svenske adfærdsforsker, coach og forfatter Carl-Johan Forssén Ehrlin, og den er på rekordtid udgivet i over 40 lande – ganske enkelt fordi den virker. Bogen bliver beskrevet som verdens mest effektive bog til søvnhjælp.

Køb “Kaninen der så gerne ville sove” hos Bog og Idé. Prisen er 99,95.

Du kan nemt bestille varen på Bog & Idés webshop og hente den i din lokale butikker. Alle butikkerne tilbyder 12 mdr. bytteservice, dette gælder også for varer der er bestilt via webshoppen.

 

Indlægget Kaninen der så gerne ville sove indeholder affiliatelinks

1 Response

  1. 11/13/2016

    […] år tog “Kaninen der så gerne ville sove” verden med storm og røg til tops på bestsellerlisterne i USA, Japan, Storbritannien, […]

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
FACEBOOK
SHARE