Kalenderlys 2018 – adventslys og stager

Kalenderlys og adventslys

Søger du efter et specifikt kalenderlys til årets juledekoration, eller adventslys til adventsdekorationen eller adventskransen? Eller savner du bare lidt inspiration til jul eller lidt julestemning? Så med her, hvor du finder links til hvor du køber kalenderlys 2018, fra Georg Jensen, Kähler kalender lys, Broste Copenhagen kalenderlys og mandre andre. Du finder også idéer til årets juledekoration og inspiration til hvordan du kan lave dit eget kalenderlys.

Der kommer flere og flere designer kalenderlys på det danske marked. Og vi kan kun klappe i hænderne over de flotte designs der er gældende for samtlige kalenderlys i 2018 udgaven. Her har vi samlet de flotteste kalenderlys 2018 og vi glæder os til at kunne tænde vores og starte nedtællingen til jul.

 

Kalenderlys 2018

kalenderlys 2018 georg jensen kalenderlys 2018 kahler kalenderlys 2018 bjørn wiinblad kalenderlys 2018 kalenderlys stage 2018 det gamle apotek kalenderlys 2018 holmegaard kalenderlys 2018

Her ses blandt både kalenderlys 2018 og bud på stager til kalenderlys 2018. Se f.eks. Bjørn Wiinblads kalenderlys og kalenderlysstage der er holdt i røde farver. Georg Jensen kalenderlys 2018 er holdt i guld og er meget lidt julet, i forhold til Klarbogs kalenderlys. Se disse og mange flere bud på årets kalenderlys på Imercos webbutik.

 

Klik her eller på billedet for at komme direkte til Imercos udvalg i kalenderlys 2018. 

 

 Elegant og enkelt kalenderlys fra BROSTE CPHkalenderlys 2018 årets kalenderlys broste copenhagen broste cph 2018 kalenderlys og stage kalenderlys sort og hvidt

Fint og meget julet kalenderlys fra Broste Copenhagen anno 2018. Omdrejningspunktet for årets julelys er tid og slow living. Inspirationen er hentet fra tekniske tegninger til tidskrævende håndarbejder som strik og broderi. Der er 88 timers brændetid og lyset kan købes både med og uden den sorte enkle stage – der også er fra Broste Copenhagen. 

Find kalenderlyset 2018 fra Broste hos Livingshop

 

Sødahl kalenderlys 2018

sødahl kalenderlys 2018 kalenderlys fra sødahl anno 2018

Med December er der skabt et nyt, utraditionelt jule-look med et sjovt, uhøjtideligt udtryk. Stilen er grafisk med et let retro-inspireret look. Hyggeligt, naivt og fyldt med små finurlige detaljer, som vækker jubel hos hele familien. Dessinet med de sjove pasteller indbyder til at gå på jagt efter de gennemgående figurer og tal, der gemmer sig imellem hinanden. Der er plads til aktiviteter, leg og sjove samtaler omkring bordet. Retro kalenderlys fra Sødahl er 25 cm højt og 5 cm i diameteren. Det brænder i 56 timer. 

Sødahls kalenderlys forhandles direkte her hos Sødahl

 

Klarborg adventslys 2018

klarborg adventslys 2018 klarborg lys til adventsdekoration inspiration til adventskrans

Søde adventslys fra Klarborg anno 2018. Tænd Etly Klarborg adventslys og hyg sammen med familien og de søde nisser, der ønske jer alle en glædelig jul. Lysene er håndlavet og måler 12 cm i højden og 4 cm i diameteren. 

Find Klarborg adventslys her hos Imerco

 

Adventslys fra Sødahl

sødahl adventslys 2018

Vi er så forelsket i disse 4 adventslys fra Sødahl. Adventslys fra Sødahl har 4 forskellige julemotiver, hvilket giver sættet et sødt og fint udtryk.Med December er der skabt et nyt, utraditionelt jule-look med et sjovt, uhøjtideligt udtryk. Stilen er grafisk med et let retro-inspireret look. Hyggeligt, naivt og fyldt med små finurlige detaljer, som vækker jubel hos hele familien. Dessinet med de sjove pasteller indbyder til at gå på jagt efter de gennemgående figurer og tal, der gemmer sig imellem hinanden. Der er plads til aktiviteter, leg og sjove samtaler omkring bordet. Lysene måler 12×5 cm og brænder i ca. 25 timer

Sødahls adventslys forhandles direkte her hos Sødahl

 

Adventsstager

adventsstage 2018 House doctor  the ring stage by lassen stage SEIN vinkel 4 stage born in sweden stage normann cph adventsstage by wirth stage belt læder firm living string stage advent

Hvis du ikke er til bloklys på i din adventskrans, men er til det enkelte og fire tynde lys i adventskransen, kan du overveje at investere i en adventsstage, der kan bruges år efter år. Her ses adventsstager fra House Doctor “the ring”, By lassen stage, SEIN vinkel 4 stage, Born in sweden stage, Normann cph adventsstage, By wirth stage i læder og Firm livings “string” stage – alle oplagte adventsstager. 

Find disse stager og endnu flere hos livingshop

 

Georg Jensen kalenderlys 2018, SKANDINAVISK Kalenderlys 2018, Kunstindustrien Kalenderlys 2018, Broste Copenhagen Kalenderlys 2018, Normann Copenhagen Kalenderlys 2018, Kähler Kalenderlys 2018, House Doctor Kalenderlys 2018, Firm living Kalenderlys 2018, Bjørn Wiinblad Kalenderlys 2018, Georg Jensen Kalenderlys 2018, Klarborg Kalenderlys 2018, Det gamle apotek Kalenderlys 2018, Stelton Kalenderlys 2018 og Holmegaard Kalenderlys 2018. 

LÆS OGSÅ: Personlig julesok med navn

Indlægget Kalenderlys 2018 om kalenderlys, adventslys og stager, indeholder affiliatelinks

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
FACEBOOK