Kaffe – gave til kaffe-entusiasten

Gavekort, gave, fødselsdagsgave, fødselsdagsgave til ham, julegave, julegave til ham, gave til ham, julegave til hende, gave til hende, fødselsdagsgave til hende, gaveidéer, gaveidéer til ham, gaveidéer til hende, gaveinspiration, gaveidé, kaffeoplevelse, kaffe oplevelsesgave, lær at brygge kaffe, kaffe gavekort, kaffe-entusiast, kaffe entusiasten

Skal du finde på en gave til en person som ALTID drikker kaffe og som elsker en rigtig god kop kaffe? En kaffe-entusiast med smag for god kaffe har sine præferencer, men har han/hun lyst til at udforske verden indenfor kaffe, så er der mange muligheder, både indenfor oplevelser og mere let indpakkelige gaver. Der er mulighed for at finde på en god kaffe-gave, som ovenikøbet er af den slags som gave-modtager ikke selv har tænkt på

Al god kaffebryg starter med en espresso. En cafe latte laves f.eks. med 1/3 del espresso og 2/3 dele varmet mælk.  Mens en Cafe Macchiato brygges af 1/2 del espresso og 1/2 del mælkeskum.

Det er derfor oplagt med en espresso-maskine eller en gammeldags italiensk espressokande som gave til den kaffeglade, evt. sammen med god espresso kaffe eller opskrifter på hvordan de forskellige kaffer brygges.

Hvilken espressomaskine skal du vælge som gave? Der findes forskellige typer af espressomaskiner: De mindre manuelle, de fuldautomatiske og barista-maskinerne. De mindre, manuelle maskiner er de billigste, mens baristamaskinerne er til de dedikerede entusiaster. En fuldautomatisk maskine er for mange det gode kompromis, fordi den gør det let at lave den gode espresso.

En ting du skal være opmærksom på er en mælkeskummer. En mælkeskummer gør det muligt at lave fx café late og andre mælkebaserede varianter. Der findes grundlæggende to typer, idet mælkebeholderen kan være henholdsvis ved siden af (manuel)eller indbygget (automatisk). Ved en espressomaskine med indbygget mælkeskummer er fordelen, at du i stedet for selv at skulle hælde mælken op, kan nøjes med at trykke på en knap og så sker det hele automatisk. Til gengæld er en espressomaskine med manuel, ekstern mælkeskummer en billigere løsning.

Vi har funder espressomaskiner og espressokander samt mælkeskummere til gaveinspiration

kaffe alletiders gave

1) Phillips Essence Duo Coffee Swich espressomakine med mælkeskummer, keramiske kværne og kan også brygge filterkaffe. Pris kr. 4.488,-

2) Bosch kaffemølle til 75g kaffe. Et sikkert gavehit. Pris kr. 299,-

3) DeLonghi blå espressomaskine med mælkeskummer og kopvarmer. Pris kr. 1.339,-

4) Gammeldags espressokande i aluminium til 6 kopper. Pris kr. 199,-

5) Saeco espressomaskine med indbygget mælkeskummer og keramisk kværn der ikke overopheder bønnerne. Pris kr. 1.999,-

6) Mælkeskummer og mælkevarmer. Meget nem og praktisk. Pris kr. 499,-

 

Det er også muligt at finde gode oplevelsesgaver til kaffe-entusiasten. En barista oplevelse til kaffe-elskeren. Oplevelsen indebærer gennemgang af dosering, distribuering, tampning, brygning og steaming i løbet af nogle intensive timer. Deruodver får man selvfølgelig også mulighed for at smage alle de dejlige espressoer, der brygges på kurset. Et par dejlige timer i selskab med barista og andre kaffe-entusiaster.

kaffe oplevelser alletiders gave

1) Kaffekursus hos La Cabra i Århus. Pris kr. 495,-

2) Sort Kaffe kursus hos The Coffee Collective i København. Pris kr. 500,-

3) Andre kaffekurser

 

Kaffe – gave til kaffe-entusiasten indeholder affiliatelinks


Skriv et svar

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
FACEBOOK
error: Content is protected !!