Personlig julesok med navn

personlig julesok med navn, personlig julestrømpe med navn, julestrømper med navn, personlige julestrømper, personlig adventskalender, personlige gave, personlige julegaver, alletiders gave, gaveinspiration, alletiders jule, gave med navn, julegave med navn, gaver med navn, broderet gaver

Julen nærmer sig med hastige skridt, noget som særligt mange børn ser frem til. Gør julen i år mere magisk med en personlig julesok med navn.

Der er noget særligt ved december, glæden om at det snart er jul, smagen af juleknas, synet hjemmet pyntet op til jul og alle de mange hemmeligheder i forhold til gaver. Særligt som barn kan december føles rigtig lang, men sådan er det jo typisk når man glæder sig til noget godt. I de fleste hjem findes der i dagene op til jul en eller flere julekalendere. Her hos Alletiders Gave har vi både en slik julekalender og ved siden af den hænger julesok med navn på. Vi havde selv en julesok, da vi var børn og vi husker glæden ved hver morgen at vågne og skynde os hen til julesokken, for at se om nissen have været forbi i løbet af natten med en lille gave. 

Ønsker du at forkæle en du kender med en personlig julesok, så har vi samlet et større udvalg af julesokker med navn på her:

Fleece julesok

Sød julesok i lækker kraftig fleece, i en diskret grå farve med assorterede julemotiver. Få dit barns navn på, så den bliver helt personlig. En julesok der kan tages med i børnehave og skole, da den er til at genkende. Kan også bruges til pynt eller til kalendergaver derhjemme. Julesokken har flotte broderede julemotiver og teksten Merry Christimas. 

Find julesokken hos Babyshower

Julesok i filt med navn

Flot, stor julesok i grå og rød med broderet navn. Det er muligt selv at vælge farve på navne broderiet.

Find julesokken hos Min egen verden

Julesok med pingvin

Flot, stor julesok med juletekst og broderet navn. Vælg selv farve til navne broderiet. Julesokken med pingvinprint måler 45 cm. Sød til f.eks kalendergaverne.

Find julesokken hos Min egen verden

Julesok med dit navn

Flot, stor julesok med broderet navn. Vælg selv farve til navne broderiet. Julesok, julekane, hessian, m/sort stregtegning Incl. navn, måler 40 cm.

Find julesokken hos Min egen Verden

Julestrømpe med navn

Sød julestrømpe med navn, julestrømpen findes både med en nissedreng og en nissepige. Du kan selv vælge hvilken farve navnet skal broderes med.

Find julestrømpen hos Min egen verden

Indlægget Personlig julesok med navn indeholder affiliatelinks

 

 

 

1 Response

  1. 11/12/2018

    […] LÆS OGSÅ: Personlig julesok med navn […]

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
FACEBOOK
error: Content is protected !!