Julekalendere til hende 2018

julekalender til hende 2018, pakkekalender til hende 2018, adventskalender til hende 2018, julekalender til kvinder 2018, pakkekalender til kvinder 2018, adventskalender til kvinder 2018, feminin pakkekalender 2018, feminin julekalender 2018, feminin adventskalender 2018, julekalender til voksne 2018, pakkekalender til voksne 2018, adventskalender til voksne 2018, julekalender til mor 2018, julekalender til veninde 2018, julekalender til mormor 2018, julekalender til søster 2018, julekalender til teenager 2018, adventskalender til teenager 2018, pakkekalender til teenager 2018, beauty julekalender 2018, chokolade julekalender 2018, kaffe julekalender 2018, te julekalender 2018, økologisk julekalender 2018, julekalender med makeup 2018, julekalender med plejeprodukter 2018, kapsel julekalender 2018, julekalender til par 2018, pakkekalender til par 2018, adventskalender til par 2018, alletiders gave, gaveinspiration, årets julekalender 2018, voksen chokolade julekalender 2018, julekalender med karameller 2018, julekalender med bolcher 2018, julegaver til alle, juleliv, julekalender med marcipan 2018, julegaver 2018, mandelgave 2018

Hvilken julekalender skal du vælge at kvinden i dit liv med. Hos Alletiders Gave har vi samlet en oversigt over årets julekalendere til hende 2018.

Hvorfor er det kun børnene der skal forkæles når det er jul? Hvad med de voksne? Har de voksne ikke også brug for lidt forkælelse? Forkæl din kæreste, kone, mor, mormor, veninde, kollega eller en anden kvinde du holder af med en af disse Julekalendere til hende 2018.

Er modtageren en der går højt op i sit udseende, så lad hende få lidt forkælelse i december i form af en beauty julekalender 2018:

Dr. Hauchka julekalender

Dr. Hauschka Advent Calendar 24 Gifts er en super lækker julekalender, der sørger for at holde din hud smuk og velplejet henover hele vinteren. Er du ligesom mange andre, også typen der elsker de små overraskelser i hverdagen, så er denne kalender lige noget for sig, da der gemmer sig en lille men super god gave til dig, hver eneste dag op til juleaften. Denne kalender gør det samtidigt muligt for dig at finde dine nye yndlingsprodukter, fra fantastiske Dr. Hauschka så du kan finde ud af hvad der præcist virker for dig. Inde i æsken gemmer der sig en rød kasse med 24 små stof poser, med en lille snørre i, der indeholder alt hvad du skal bruge for at holde din hud i balance. Derudover kan du gemme poserne og den røde kasse, så du selv kan lave en kalender i den året efter hvis du ønsker det. Forkæl dig selv eller en du holder af med en lækker julekalender, der helt sikkert bringer glæde hele december måned.

Find julekalenderen hos Nicehair

Hot makeup julekalender

HOTmakeup glad Beauty Kalender 24 juli (særudgave) er en kæmpe julekalender fyldt med makeup og makeup tilbehør. 24 døre skjule fine kosmetik og tilbehør produkter. Forkæl dig selv eller en du holder med denne fine kosmetik kalender.

Find julekalenderen hos Nicehair

Naturfarm adventskalender

Adventskalenderen indeholder økologiske AMBER produkter:

Nr. 1: Amber Cleansing Bar 125 g.
Nr. 2: Kit med Amber Bath & Shower Gel 25 ml., Amber Soft Shampoo 25 ml., Amber Body Lotion 25 ml., Amber Face & Body Scrub 25 ml.
Nr. 3: Amber Roll-on Deo 60 ml.
Nr. 4: Amber Day & Night Face Cream

Find Naturfarm julekalender hos Helsebixen

Decléor Xmas advent calender

Decléor Xmas Advent Calender er en helt fantastisk julekalender, der indeholder 24 hudpleje produkter af højeste kvalitet. Denne skønne æske sælger næsten sig selv bare på det smukke udseende, og man bliver nærmest draget mod lågerne for se hvad de mon gemmer på. Med denne kalender er du sikker på, at din hud holder sig ren, smuk og velplejet hen over hele vinteren. Med denne kalander er du garanteret forventningens glæde helt fra d. 1-24 december. Hvis du ønsker at forkæle kvinden i dit liv, din søster, din bedste veninde, din datter eller måske bare dig selv, så er Decléors luksuriøse julekalender et sikkert valg.

Find julekalenderen hos Nicehair

Nicehair pakkekalender

Nicehair 24 Gifts Christmas Calendar er en super lækker pakkekalender, til dig der gerne vil forkæle dig selv eller en du holder af. Produkterne består blandt andet af hår- og hudpleje, samt accessories og velvære til krop og sjæl, så du kommer hele vejen rundt inden du når juleaften. Du finder bl.a produkter fra eksklusive mærker som Dermalogica, Clinique og Moroccanoil. Pakkerne er på forhånd pakket ind enkeltvist og nummereret, så alt du skal gøre er at modtage kalenderen og så er du good to go!

Find julekalenderen hos Nicehair

House of Stars x Makeup Revolution Julekalender

House of Stars x Makeup Revolution Julekalender 2018, er årets Julekalender for den ægte makeup fan !
Elsker du Professionelt Makeup af højeste kvalitet? Så er det Makeup Revolution Julekalenderen 2018 du skal have i år, med 13 Full Size Paletter og 11 Full Size produkter. Alle farverne i produkterne er super anvendelige. Makeup Revolution laver professionelle makeup produkter, og med en pigmentering af højeste kvalitet. 100 % Cruelty free,  og størstedelen af deres produktere er veganske.
 I kalenderen er der 24 lækre Makeup gaver, der gør ventetiden lidt sjovere, med én Makeup Revolution overraskelse til hver dag frem til juleaften.
Kalenderen bruges af ALLE uanset hudtone, alder og køn, dvs. ingen crazy farver eller foundations.

Find julekalenderen hos House of Stars

Jeffree Star Cosmetics Adventskalender 2018

Forkæl dine nærmeste med årets Adventskalender fra Jeffree Star Cosmetics, eller gør ventetiden sjovere for dig selv. Køb årets Jeffree Star Cosmetics Adventskalender 2018 med 4 lækre bestseller overraskelser, én til hver søndag i julen. ( Alle 4 gaver er full size )
Kalenderen er pakket i smukke gave poser, og samlet i ét hvid gavepose.med stjerner.

Find julekalenderen hos House of Stars

Jeffree Star Cosmetics  & Co. Julekalender 2018

Ekslusiv Jefrree Star Cosmetics & Co Julekalender med 17 JSC gaver og 7 gaver  ( fra flere Jeffree Star approved brands ) Gaverne er pakket ind i JSC guld foileposer med kalendertal i en sort gavepose.
De 7 Co. kalender gaver er bla fra disse brands – plus overaskelser : Anastasia Beverly Hills , Glamglow, Ofra Cosmetics, Makeup Revolution og Morphe.

Find julekalenderen hos House of Stars

Jeffree Star Cosmetics Julekalender 2018

Forkæl dig selv, eller dine nærmeste med den ultimative Jeffree Star Julekalender 2018. Kun det bedste til én ægte Jeffree Star Cosmetics fan.Køb årets Jeffree Star Cosmetics Julekalender 2018 med 24 lækre overraskelser, én til hver dag i december,  med et udvalg af gaver fra Jeffree Star Cosmetics fantastiske farve univers og lækre produkter. ( Psst… der er ét eksklusiv “hard to get” produkt i Julekalenderen ! )

Find julekalenderen hos House of Stars

Karamelleriet julekalender 2018

Med Karamelleriets fantastiske sans for smag, tør vi godt love dig for, at du her får 24 fantastiske smagsoplvelser. Den flotte julekalender er lavet i et enkelt og stilfuldt design, som giver lyst til at stå op og åbne dagens låge. Tag på en magisk rundtur i Karamelleriets verden af håndlavede karameller, i forskelige konsistenser og smagsvarianter – lige fra klassiske Flødekarameller og syrlige frugtkarameller til bløde karameller med chokolade og hårde klippestykker. Bag hver låge gemmer sig 2 stk. Hold den for dig selv, eller del med én du holder af.

Find julekalenderen hos Noru

Karamel Kompagniet julekalender 2018

Smuk Juledrøm gourmetjulekalender med de lækreste karameller, Slentre Kugler og Slentre Bar. Der er hver dag to stykker gemt i de fine æsker, så kan du dele den med en du har kær eller bare få to stykker til dig selv… Nyd en både smuk og delikat julekalender i december, der vil bringe dig daglig glæde og lækre smagsoplevelser. Alle karamellerne er glutenfri, og derudover bruger vi RSPO-certificeret palmekerneolie.

Find julekalenderen hos WiStore

PR chokolade julekalender 2018

Lækker retro julekalender med chokolade og marcipan fra PR Chokolade. Julekalenderen har et retro look, og indeholder 240 g chokolade. Giv den som en lille gave til dine nærmeste, eller nyd den selv.

Find julekalenderen hos Maggies

Luksus chokolade julekalender med marcipan

Luksus Julekalender 2018 med lækker marcipan og chokolade med håndskrevne tal. Det er tydeligt, der er kræset for detaljerne og smagen af ægte god marcipan er fremtrædende. Tillad dig selv eller en af dine kære, ægte december forkælelse med en lækker marcipan julekalender i luksus udgave.

Find julekalenderen hos De 9 muser

PR chokolade julekalender

Lækker retro julekalender med chokolade og marcipan fra PR Chokolade. Julekalenderen har et retro look, og indeholder 240 g chokolade. Giv den som en lille gave til dine nærmeste, eller nyd den selv.

Find PR julekalender hos De 9 muser

Simply chocolate 2018 chokolade julekalender

Lækker chokolade julekalender 2018 i grøn fra Simply Chocolate. Julekalenderen indeholder 30 små stykker af simply chocolates 4 mest sælgende og delikate chokoladebarer: Grainy Sue, Grainy Billy, Fresh Freddie og Dark Marci. Med 30 stykker er der altså et ekstra stykke på nogle dage – enhver chokolade elskers drøm med datoer som 12 1/2!

Find julekalenderen hos De 9 muser

Simply chocolate julekalender

Chokolade julekalender med ekstra bonus låger – den perfekte gave til alle chokolade elskere! Hvem vil ikke elske at åbne ekstra låger med delikat chokolade i nedtællingen til jul? Chokoladejulekalenderen er fra Simply Chocolate og indeholder hele 30 låger med super lækkert chokolade i 8 forskellige varianter! Forkæl dig selv med chokoladekalenderen eller send chokolade “red edition julekalender – size matters” og glæd en af dine kære! Julekalenderen i rød og med sølvskrift, har 30 låger og 30 håndlavede, delikate, trekantede chokoladestykker med nødder, bær, og lakrids i hvid, mørk og mælkechokolade.

Find julekalenderen hos De 9 muser 

Simply chocolate dele julekalender 

Denne luksus julekalender indeholder 60 stykker af det populære chokolade fra Simply Chocolate. De 60 stykker gemmer sig bag 30 låger, hvilket gør denne julekalender yderst velegnet som delejulekalender.
Del julekalenderen med din søster, din mor, din partner eller nyd alle 60 chokolade stykker helt selv.

Find dele julekalenderen hos de 9 muser

Summerbird julekalender 2018, lille

Summerbird Chokoladekalender lille indeholder 1 stykke chokolade bag hver låge, bla. den kendte marcipan, de lækre nødder og kvalitets chokolade.

Find julekalenderen hos Wistore

Summerbird julekalender 2018, stor

Summerbird Chokoladekalender stor, indeholder 2 stykker chokolade bag hver låge, bla. den kendte marcipan, de lækre nødder og kvalitets chokolade. Da der e 2 stykker chokolade hver dag, er denne også oplagt som en dele julekalender.

Find julekalenderen hos Wistore

Special edition julekalender

Julekalender Merry Christmas Special Edition grøn/guld. Kæmpe julekalender fyldt op med lækkerier fra:
Lakridseriet, Cocoture og Go Nuts.

Find julekalenderen hos Maggies

Økologisk julekalender med dessert chokolade

Julekalender som indeholder en blanding af fyldte dessert chokolader, samt marcipan og nougat stykker. 24 gange økologisk forkælelse.

Find julekalenderen hos Økologisk Supermarked

Økologisk julekalender med 70 % mørk chokolade

Julekalender med 24 rum som indeholder 70 % mørk chokolade. Til børn og voksne der bare vil have den rene mørke chokolade. 24 gange økologisk forkælelse.

Find julekalenderen hos Økologisk Supermarked

Anthon Berg julekalender 2018

Anthon Bergs marcipanbrød er en ikonisk klassiker, uanset om det er hjemme i sofaen eller på farten. Kender du en en der elsker Anthon Bergs marcipanbrød, så skal hun/han da forkæles med denne lækre julekalender.

Find julekalenderen hos COOP

IRMAS ØKOLOGISK CHOKOLADE JULEKALENDER

Denne kalender indeholder et mix af følgende fyldte chokolader:

Lakrids marcipan overtrukket med hvid chokolade, Hindbær marcipan overtrukket med mørk Callebaut chokolade 72%, Æble Kanel æblecreme med kanel i en skal af hvid chokolade, Mandelnougat overtrukket med mørk Callebaut chokolade 72% og rullet i ristede hakkede mandler, Hindbær hindbærcreme i en skal af mælkechokolade, Solbærsolbærcree i en skal af mørk Callebaut chokolade 72%, Orange Marcipan overtrukket med mørk Callebaut chokolade 72% drysset med kokos, Gammeldags Karamel i en skal af mælkechokolade, Hasselnougat overtrukket med mælkechokolade og rullet i krymmel, Marcipan marcipan overtrukket med mørk Callebaut chokolade 72%.

Find julekalenderen hos COOP

Julekalender med økologisk kaffe

Julekalenderen består af 24 kaffebryggere + 1 nytårs special edition. Vi følger en meget travl julemand igennem en hektisk julemåned. Hver dag, frem til jul, er der en ny historie om de udfordringer og beslutninger, som julemanden møder. Julekalenderen introducerer dig til 5 forskellige single estate special kaffer, som består af 2 økologiske fairtrade kaffer fra Honduras og Guatemala, samt 3 fantastiske special kaffer fra Columbia, Costa Rica og Brasilien.

Find julekalenderen hos Økologisk Supermarked

julekalender med kaffe 2018, pakkekalender med kaffe 2018, adventskalender med kaffe 2018, kaffe julekalender 2018, kaffe pakkekalender 2018, kaffe adventskalender 2018, voksen julekalender 2018, voksen pakkekalender 2018, voksen adventskalender 2018, alletiders julekalender, alletiders gave, gaveinspiration, gave til ham, gave til hende, julekalender til bedsteforældre, julekalender til kaffe elskeren, kapsel julekalender 2018, kaffekapsel julekalender 2018, tassimo julekalender 2018, nespresso julekalender 2018, dolce gusto julekalender 2018, kaffekapslen julekalender 2018

Estate kapselkalender

En fantastisk kaffe-julekalender til Nespresso elskeren. Er du eller en du kender stor fan af Nespresso compatible kaffekapsler og overraskelser, så er denne julekalender helt perfekt.
Med denne kapseljulekalender får du 24 lækre kaffekapsler – én til hver dag, flere spændene varianter – i julekalenderen får du 12 økologiske og 12 klassiske Nespresso kaffekapsler. Med denne julekalender har du en ekstra god grund til at drikke en varm og rigtig god kop kaffe, hele julen.

Find julekalenderen hos Noru

Dolce Gusto kapsel julekalender

Denne unikke julekalender bestående af 24 forskellige Dolce Gusto kaffekapsler er perfekt til dig, der elsker kaffe. Har du ikke fået smagt de mange skønne varianter af kaffe til Dolce Gusto, kan du gribe denne enestående chance. Hver eneste dag fra 1. december indtil juleaften kan du prøve en helt ny og oplevelsesrig kop kaffe. Dette er en førsteklasses julekalender, der med garanti vil gøre dine december-dage mere hyggelig. Nyd selv en ny og spændende kaffe, hver dag i julen – eller forær den til én, du har kær.

Find julekalenderen hos Kaffekapslen

Nespresso kapsel julekalender

Julekalender til Nespresso®, bestående af 24 forskellige kaffekapsler er skabt med en stor kærlighed for den højeste kaffekvalitet. Julekalenderen vil uden tvivl gøre alle dine december-dage op til juleaften mere hyggelige. Tag en pause fra julens stress og tag dig god tid til at nyde en ny og interessant kop dejlig kaffe, hver eneste dag indtil juleaften. Hvis du er eventyrlysten, kan du med denne julekalender prøve et smagsunivers af kaffe. Kapseljulekalenderen er tiltænkt alle, med interesse for kaffe. Overrask dig selv med 24 forskellige kopper kaffe eller forær den til en du holder af.

Find julekalenderen hos Kaffekapslen

Pakkekalender med kaffe og chokolade

Hvert år laver Maggies et stort udvalg af skønne julekalendere til både mænd og kvinder. Og blandt de mange pakkekalendere til voksne findes der selvfølgelig også en med kaffe. Pakkekalender med kaffe og chokolade indeholder blandt andet flere speciale kaffer, brændte mandler, kaffesirup, chokoladekugler mm.

Find pakkekalenderen hos Maggies

Pakkekalender med kaffe, te og chokolade

Er modtageren af pakkekalenderen lige så begejstret for te som kaffe? Så er denne pakkekalender fra Maggies fra sagen, der indeholder forskellige slags te og kaffe sammen med forskellige søde sager.

Find pakkekalenderen hos Maggies

Woodshade økologisk chokolade julekalender

Chokolade julekalender med lækre chokoladestykker.  Håndlavet økologisk chokolade julekalender – den perfekte gave til den søde tand.

Find julekalenderen hos Helsebixen

Te julekalender

Forskellige økologiske te-blandinger i poser – Pakken indeholder 25 stk (13 varianter). Økologisk te fra English Tea Shop, med urter og bær, tea infusers. Brandet English Tea Shop er meget mere end et te-mærke. Det er en livsstil. Teen er brygget på kærlighed og respekt. Kærlighed til høj kvalitet og kærlighed til vores jord. Respekt for det omgivende samfund og ikke mindst for te-dyrkerne og lokalsamfundet.

Find julekalender hos Økologisk Supermarked

Johan Bülow julekalender 2018

Nyd 24 dage med den fineste lakrids og chokolade, alt sammen pakket ind i en smuk, bæredygtig julekalender. Du kommer til at opleve fantastiske chokolade-, kaffe- og frugtsmage, perfekt blandet med gourmetlakrids. Få en eksklusiv julekalender med en lækre lakrids oplevelser til hele december. En julekalender er ikke kun forbeholdt børn – voksne skal også forkæles med lækre smagsoplevelser.

Bestil julekalenderen hos Wistore

Carstensen tehandel julekalender 

Te julekalender med 2 x 24 forskellige tebreve fra Carstensens Tehandel i Aabenraa.  Alle teposer er 100% komposterbare og biologisk nedbrydelig.

Find julekalenderen hos Wistore

 

Te julekalender

Te julekalender med 24 pakker med lækker, løs te – en ny smag hver dag i december. Alle teer er individuelt pakket ind som en lille gave, så det er en overraskelse, hvilken type te der gemmer sig indeni. Her får du en rigtig hyggelig te julekalender med en ny og spændende smag hver dag i december.  Du får 24 små pakker, så du hver dag kan åbne en pakke og smage en ny te.  10-15 g løs te i hver pose, og poserne har vejledning om trækketid og vandtemperatur.  

Find Te julekalender hos Teacup

 

Tea & Taste julekalender

Pakkekalender til voksne med 24 kalendergaver fra Teacups sortiment. Her får du ikke kun te, men også andre lækkerier fra Teacups udvalg. 

Her får du en rigtig hyggelig julekalender med en ny og spændende smag hver dag i december. Du får 24 små pakker, som er individuelt pakket ind. Det kan være både te, samt øvrige varer fra Teacups sortiment, så her er der plads til lækre overraskelser. Det kan være slik, chokolade, delikatesser, kaffe etc. 

Find Tea & Taste julekalender hos Teacup

Stor te julekalender

Te julekalender med 24 pakker med lækker, løs te – en ny smag hver dag i december. Her får du den store version hvor du kan smage teerne flere gange. 

Her får du en rigtig hyggelig te julekalender med en ny og spændende smag hver dag i december.  Du får 24 poser med løs te hvor der er nok til flere liter te. 

Find Stor te julekalender hos Teacup

Almuegaarden julekalender med bolcher

Ved en julekalender fra Almuegaarden får modtageren både en julekalender der er lavet med omtanke og som viser en families passion for bolcher. Tre generationer har indtil nu været i gang med kogning af de søde ting og sager på almuegaarden, hvor gode råvarer, naturlige ingredienser, og ikke mindst det gode danske håndværk holdes i hævd.

Find Bolche julekalenderen hos Maggies

 

Hemline julekalender

Hemline Julekalender med Sytilbehør er perfekt til både nybegyndere og øvede. De 24 låger i julekalenderen indeholder forskelligt sytilbehør.På bagsiden af hver låge står der desuden en beskrivelse af dagens gave. Låget på kalenderen er udformet, så det kan klippes ud til små til- og frakort efterfølgende.

Find Hemline julekalender hos Rito

Wally & Whiz julekalender, rosa

Årets gourmet vingummi julekalender fra Wally & Whiz. Indeholder 24 låger med 2 x 12 forskellige smage, med 5-7 stk. vingummi á 11 g. Blandt smagsvarianterne er der blandt andet; æble med kanel, grape med vanilje, solbær med saltlakrids, hyldeblomst med ingefær, lakrids med blåbær mm.

Find julekalenderen hos WiStore

Wally & Whiz julekaldender, grå

Årets gourmet vingummi julekalender fra Wally & Whiz. Indeholder 24 låger med 2 x 12 forskellige smage, med 5-7 stk. vingummi á 11 g.

Find julekalenderen hos Wistore

Kæmpe julekalender, Wally and Whiz

Skal du forkæle dine kollegaer på kontoret – eller er I bare kæmpe fans af gourmet vingummi derhjemme?
Så skal du skynde dig at få fingre i denne luksus julekalender fra Wally and Whiz! 24 låger med hele æsker vingummi bag. Her får du både alle favoritterne, samt nogle helt nye smagsvarianter. Der er simpelthen noget for enhver smag!

Find julekalenderen hos Noru

Eller måske er en pakkekalender til par lige sagen?

Pakkekalender til par, lille

Pakkekalenderen til par fra Maggies! Fyldt med lækre juleting, specialiteter, øl og vin! Man starter med damen 1 dec og manden den 2 dec. osv. Se en udførlig beskrivelse af indholdet på Maggies hjemmeside.

Find pakkekalenderen hos Maggies

Pakkekalender til par, medium

Pakkekalenderen til par! Fyldt med lækkert julepynt, chokolade, øl og vin! Man starter med damen 1 dec og manden den 2 dec. osv. Se en udførlig beskrivelse af indholdet på Maggies hjemmeside.

Find pakkekalenderen hos Maggies

Pakkekalender til par, stor

Pakkekalenderen til par! Fyldt med lækkert julepynt, specialiteter, øl og vin! Man starter med damen 1 dec og manden den 2 dec. osv. Se en udførlig beskrivelse af indholdet på Maggies hjemmeside.

Find pakkekalenderen hos Maggies

En julekalender til par er også en oplagt som gave til din partner, du ønsker at forkæle og som du selv kan få glæde af. Disse julekalender er oplagte til jer som par, der ønsker at nyde eller måske genopfriske romantikken i december.

Romantisk julekalender til par

Maksimer julehyggen med en romantisk adventskalender til par! Hver luge giver jer forslag til tre forskellige aktiviteter – enten sjove ting at gøre sammen, en romantisk gestus eller hed og sexet inspiration at gribe til når I kryber ned under dynen.

Find julekalenderen hos Coolstuff

Erotisk julekalender

Lad 24 låger fyldt med nydelse gøre december til årets hedeste måned! Amorelie Erotisk Julekalender indeholder sensuelle og sexede produkter til en værdi af ca. 3300 kr! Passer til både kvinder og mænd uanset orientering.

Find julekalenderen hos Coolstuff

Indlægget Julekalendere til hende 2018 indeholder affiliatelinks

 

 

 

 

 

 

 

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
FACEBOOK