Julekalendere til ham 2018

julekalender til ham 2018, julekalender til hende 2018, pakkekalender til ham 2018, adventskalender til ham 2018, julekalender til mænd 2018, pakkekalender til mænd 2018, adventskalender til mænd 2018, voksen julekalender 2018, voksen adventskalender 2018, voksen pakkekalender 2018, pakkekalender til voksne 2018, adventskalender til voksne 2018, julekalender til voksne 2018, alletiders gave, gave inspiration, julegaver til alle, alletiders jul, årets julekalender 2018, julekalender med chokolade 2018, økologisk julekalender 2018, julekalender med alkohol 2018, julekalender med værktøj 2018, julekalender med voksen slik 2018, julekalender til kæreste 2018, julekalender til manden 2018, julekalender til morfar 2018, julekalender til farfar 2018, julekalender til far 2018, julekalender til voksen søn 2018, julekalender til kammerat 2018, julekalender til ham der har alt 2018,

Hvilken julekalender skal du vælge at manden i dit liv med. Hos Alletiders Gave har vi samlet en oversigt over årets julekalendere til ham 2018.

Hvorfor er det kun børnene der skal forkæles når det er jul? Hvad med de voksne? Har de voksne ikke også brug for lidt forkælelse? Forkæl din kæreste, mand, far, bedstefar, ven, kollega eller en anden mand du holder af med en af disse Julekalendere til ham 2018:

Julekalender med værktøj

Pakkekalenderen er ideel til den unge, eller til “gør det selv” manden. Alle gaverne kan bruges af alle, og vil være brugbart for selv dem der har en del værktøj i forvejen, da varerne oftes skiftes ud.

Find pakkekalenderen hos Sjovhilsen.dk

Øl julekalender 2018

Julekalenderen med juleøl fra danske bryggerier fås i en flot blå juleæske, hvor de 24 øl er flot placeret.Øl julekalender var et stort hit hos mange i 2016, 2017 og vi er helt sikre på at den vil hitte lige så meget i 2018.

Find den hos Maggies

 

Wally & Whiz julekaldender, grå

Årets gourmet vingummi julekalender fra Wally & Whiz. Indeholder 24 låger med 2 x 12 forskellige smage, med 5-7 stk. vingummi á 11 g.

Find julekalenderen hos Wistore

Kæmpe julekalender, Wally and Whiz

Skal du forkæle dine kollegaer på kontoret – eller er I bare kæmpe fans af gourmet vingummi derhjemme?
Så skal du skynde dig at få fingre i denne luksus julekalender fra Wally and Whiz! 24 låger med hele æsker vingummi bag. Her får du både alle favoritterne, samt nogle helt nye smagsvarianter. Der er simpelthen noget for enhver smag!

Find julekalenderen hos Noru

Julekalender med Rom

En håndlavet julekalender for voksne bestående af 24 x 30 ml flasker med premium rom.

Julekalenderen består af 24 nummererede poser, der hver indeholder en flaske med god rom. Udover flaskerne vil du dagligt modtage en e-mail, hvor du kan læse beskrivelser, smagsnoter og faktuelle oplysninger om dagens rom.

Find julekalender med Rom hos Smageklubben

Gin & Tonic julekalender

Den ultimative julekalender for voksne ginfinados bestående af 24 x 100 ml flasker med premium gin samt 24 x 200 ml matchende tonic.

Julekalenderen består af 24 nummererede flasker med god gin, 24 matchende tonicvand samt 24 nummererede konvolutter med beskrivelser, smagsnoter og faktuelle oplysninger om dagens gin. 

Find julekalenderen hos Smageklubben

Gin julekalender

Den ultimative julekalender for voksne bestående af 24 x 100 ml flasker med premium gin.

Julekalenderen består af 24 nummererede flasker med god gin samt 24 nummererede konvolutter med beskrivelser, smagsnoter og faktuelle oplysninger om dagens gin.

Find Gin julekalender hos Smageklubben

En adventskalender er en variant af gavekalenderen. Der er en gave for hver søndag i advent. Typisk er gaverne større end dem, der anvendes i gavekalendere. Hos Smageklubben har de lavet flere gode bud på en lækker adventskalender til voksne.

Smageklubbens adventskalender Mixkassen

En adventskalender for voksne bestående af 4 x 100 ml nummererede flasker med blandet premium spiritus.

Flaskerne leveres i en flot gaveæske. Der medfølger desuden 4 postkort fordelt i 4 nummererede konvolutter, så du har mulighed for at læse beskrivelser, smagsnoter og faktuelle oplysninger om de udvalgte lækkerier.

Find adventskalenderen hos Smageklubben

Smageklubbens adventskalender Ginkassen

En adventskalender for voksne bestående af 4 x 100 ml nummererede flasker med blandet premium Gin.

Flaskerne leveres i en flot gaveæske. Der medfølger desuden 4 postkort fordelt i 4 nummererede konvolutter, så du har mulighed for at læse beskrivelser, smagsnoter og faktuelle oplysninger om de udvalgte lækkerier.

Find Ginkassen adventskalender hos Smageklubben

Smageklubbens adventskalender Whiskykassen

En adventskalender for voksne bestående af 4 x 100 ml nummererede flasker med blandet premium Whisky.

Flaskerne leveres i en flot gaveæske. Der medfølger desuden 4 postkort fordelt i 4 nummererede konvolutter, så du har mulighed for at læse beskrivelser, smagsnoter og faktuelle oplysninger om de udvalgte lækkerier.

Find Whiskykassen adventskalender hos Smageklubben

Smageklubbens adventskalender Romkassen

En adventskalender for voksne bestående af 4 x 100 ml nummererede flasker med blandet premium Rom.

Flaskerne leveres i en flot gaveæske. Der medfølger desuden 4 postkort fordelt i 4 nummererede konvolutter, så du har mulighed for at læse beskrivelser, smagsnoter og faktuelle oplysninger om de udvalgte lækkerier.

Find Romkassen adventskalender hos Smageklubben

Rom julekalender 2018 fra Mac Y

Årets udgave af romjulekalender fra Mac Y. Mac Y er spiritusspecialist, og har Danmarks største sortiment af kvalitetsrom. Derfor er denne kalender sammensat af udsøgte, eksklusive rom importeret fra hele verden. Der er hele 24 forskellige slags rom, så du kan få en glædelig overraskelse hver dag i december. Bag hver låge gemmer der sig et glasrør med 2 cl rom i. Der er selvfølgelig en beskrivelse til hver rom, så du kan tilegne dig ny viden om din favoritdrik.

Find Rom julekalenderen hos Maggies

24 days of rum

Bliv overrasket hver dag i 24 dage og oplev en ny rom hver dag i december! 24 Days of Rum 2018 indeholder 24 forskellige rom i 20 ML flasker fra 24 forskellige lande verden over. Denne lækre kalender er den perfekt gave til enhver romelsker og romentusiast, eller til dig selv. Inkl. romglas.

Find julekalenderen hos Wistore

Whisky julekalender 2018 fra Mac Y

Whisky julekalenderen 2018 fra Mac Y. Som importør af whisky har Mac Y mange at vælge imellem – heriblandt er de bedste udvalgt til dette års julekelender. Find info om hver 2 cl whisky bag lågen, ved at følge med i den online julekalender. Så kan du hver dag lære noget nyt om din yndlings spiritus – og finde inpiration til, hvordan netop dagens whisky bør drikkes.

Find Whisky julekalenderen hos Maggies

Fay Lochan´s  julekalender 2018

Der er skruet ekstra op for spændingen med produkter, som kun findes i julekalenderen. Samtidig er der i år flere gins – hele 6 forskellige lækre af slagsen. 

Læs mere om julekalenderen hos Maggies

 

Julekalender med skægolie

  • Overrask en skægbærer, du holder af, med en julekalender fyldt med skægolie!
  • Indeholder 24 små flasker med følgende The Bearded Man Company-dufte:
    • Bay Rum, Bergamot, Black Coffee, Cedarwood, Driftwood, Fresh Cut Grass, Irish Moss, Lavender, Leather, Mahogany, Neroli, Oak Barrel, Oak Moss, Race Day, Rain Forest, Rio, Rosemary, Sandalwood, Sicilian Lemon, Spanish Orange, Tobacco, Unscented, Vetiver og Walk in the Woods

Find julekalenderen hos Coolstuff

Karamelleriet julekalender 2018

Med Karamelleriets fantastiske sans for smag, tør vi godt love dig for, at du her får 24 fantastiske smagsoplvelser. Den flotte julekalender er lavet i et enkelt og stilfuldt design, som giver lyst til at stå op og åbne dagens låge. Tag på en magisk rundtur i Karamelleriets verden af håndlavede karameller, i forskelige konsistenser og smagsvarianter – lige fra klassiske Flødekarameller og syrlige frugtkarameller til bløde karameller med chokolade og hårde klippestykker. Bag hver låge gemmer sig 2 stk. Hold den for dig selv, eller del med én du holder af.

Find julekalenderen hos Noru

Karamel Kompagniet julekalender 2018

Smuk Juledrøm gourmetjulekalender med de lækreste karameller, Slentre Kugler og Slentre Bar. Der er hver dag to stykker gemt i de fine æsker, så kan du dele den med en du har kær eller bare få to stykker til dig selv… Nyd en både smuk og delikat julekalender i december, der vil bringe dig daglig glæde og lækre smagsoplevelser. Alle karamellerne er glutenfri, og derudover bruger vi RSPO-certificeret palmekerneolie.

Find julekalenderen hos WiStore

Pakkekalender til ham

Overrask ham med en flot, indpakket pakkekalender med 24 gaver til hele december.
Hver dag byder på en ny overraskelse, eksempelvis en fed gadget, en sjov gave eller lidt julegodter til den søde tand. Leveres i flot indpakning med nummer, uden bånd.

Find pakkekalenderen til ham hos Pakkekalender.dk

Pakkekalender til den søde tand

Julemåneden må godt være ekstra sød. Det bliver den med denne pakkekalender.
Hver dag byder på nye lækkerier fra leverandører, der sætter kvaliteten højt. Bliv udfordret på de søde smagssanser i en hel måned…

Find pakkekalenderen hos Pakkekalender.dk

Pakkekalender til de fine smagsløg

Denne pakkekalender gør december ekstra lækker med en daglig overraskelse til de fine smagsløg. Små kulinariske oplevelser til ham og hende i hele december – flot pakket ind og nummereret.

Find pakkekalenderen hos Pakkekalender.dk

Pakkekalender til bedsteforældre

Denne pakkekalender er til bedsteforældre, så både bedstefar og bedstemor får glæde af den. Mange søde juleting og nyttige ting, men også lækkerier til den mørke tid.

Find pakkekalenderen hos Pakkekalender.dk

Pakkekalender sød jul

Pakkekalender til voksne, der bare ikke kan få nok af den skønne julestemning i de 24 dage inden juleaften. Søde sager, julenips og gør-det-selv ting til julehygge i hele december.

Find pakkekalenderen hos Pakkekalender.dk

Pakkekalender Bornholm

Bornholm er mere end sol og sommer. Det er også en masse lækkerier fra små og store firmaer, der sætter smag og kvalitet over alt. Få en lille bid af Bornholm i hele december, hvor hver dag byder på en specialitet fra øen. Gaverne leveres i flot indpakning med nummer, uden bånd.

Find Bornholm pakkekalender hos Pakkekalender.dk

PR chokolade julekalender 2018

Lækker retro julekalender med chokolade og marcipan fra PR Chokolade. Julekalenderen har et retro look, og indeholder 240 g chokolade. Giv den som en lille gave til dine nærmeste, eller nyd den selv.

Find julekalenderen hos Maggies

Luksus chokolade julekalender med marcipan

Luksus Julekalender 2018 med lækker marcipan og chokolade med håndskrevne tal. Det er tydeligt, der er kræset for detaljerne og smagen af ægte god marcipan er fremtrædende. Tillad dig selv eller en af dine kære, ægte december forkælelse med en lækker marcipan julekalender i luksus udgave.

Find julekalenderen hos De 9 muser

PR chokolade julekalender

Lækker retro julekalender med chokolade og marcipan fra PR Chokolade. Julekalenderen har et retro look, og indeholder 240 g chokolade. Giv den som en lille gave til dine nærmeste, eller nyd den selv.

Find PR julekalender hos De 9 muser

Simply chocolate 2018 chokolade julekalender

Lækker chokolade julekalender 2018 i grøn fra Simply Chocolate. Julekalenderen indeholder 30 små stykker af simply chocolates 4 mest sælgende og delikate chokoladebarer: Grainy Sue, Grainy Billy, Fresh Freddie og Dark Marci. Med 30 stykker er der altså et ekstra stykke på nogle dage – enhver chokolade elskers drøm med datoer som 12 1/2!

Find julekalenderen hos De 9 muser

Simply chocolate julekalender

Chokolade julekalender med ekstra bonus låger – den perfekte gave til alle chokolade elskere! Hvem vil ikke elske at åbne ekstra låger med delikat chokolade i nedtællingen til jul? Chokoladejulekalenderen er fra Simply Chocolate og indeholder hele 30 låger med super lækkert chokolade i 8 forskellige varianter! Forkæl dig selv med chokoladekalenderen eller send chokolade “red edition julekalender – size matters” og glæd en af dine kære! Julekalenderen i rød og med sølvskrift, har 30 låger og 30 håndlavede, delikate, trekantede chokoladestykker med nødder, bær, og lakrids i hvid, mørk og mælkechokolade.

Find julekalenderen hos De 9 muser 

Simply chocolate dele julekalender 

Denne luksus julekalender indeholder 60 stykker af det populære chokolade fra Simply Chocolate. De 60 stykker gemmer sig bag 30 låger, hvilket gør denne julekalender yderst velegnet som delejulekalender.
Del julekalenderen med din søster, din mor, din partner eller nyd alle 60 chokolade stykker helt selv.

Find dele julekalenderen hos de 9 muser

Summerbird julekalender 2018, lille

Summerbird Chokoladekalender lille indeholder 1 stykke chokolade bag hver låge, bla. den kendte marcipan, de lækre nødder og kvalitets chokolade.

Find julekalenderen hos Wistore

Summerbird julekalender 2018, stor

Summerbird Chokoladekalender stor, indeholder 2 stykker chokolade bag hver låge, bla. den kendte marcipan, de lækre nødder og kvalitets chokolade. Da der e 2 stykker chokolade hver dag, er denne også oplagt som en dele julekalender.

Find julekalenderen hos Wistore

Special edition julekalender

Julekalender Merry Christmas Special Edition grøn/guld. Kæmpe julekalender fyldt op med lækkerier fra:
Lakridseriet, Cocoture og Go Nuts.

Find julekalenderen hos Maggies

Økologisk julekalender med dessert chokolade

Julekalender som indeholder en blanding af fyldte dessert chokolader, samt marcipan og nougat stykker. 24 gange økologisk forkælelse.

Find julekalenderen hos Økologisk Supermarked

Økologisk julekalender med 70 % mørk chokolade

Julekalender med 24 rum som indeholder 70 % mørk chokolade. Til børn og voksne der bare vil have den rene mørke chokolade. 24 gange økologisk forkælelse.

Find julekalenderen hos Økologisk Supermarked

Anthon Berg julekalender 2018

Anthon Bergs marcipanbrød er en ikonisk klassiker, uanset om det er hjemme i sofaen eller på farten. Kender du en en der elsker Anthon Bergs marcipanbrød, så skal hun/han da forkæles med denne lækre julekalender.

Find julekalenderen hos COOP

IRMAS ØKOLOGISK CHOKOLADE JULEKALENDER

Denne kalender indeholder et mix af følgende fyldte chokolader:

Lakrids marcipan overtrukket med hvid chokolade, Hindbær marcipan overtrukket med mørk Callebaut chokolade 72%, Æble Kanel æblecreme med kanel i en skal af hvid chokolade, Mandelnougat overtrukket med mørk Callebaut chokolade 72% og rullet i ristede hakkede mandler, Hindbær hindbærcreme i en skal af mælkechokolade, Solbærsolbærcree i en skal af mørk Callebaut chokolade 72%, Orange Marcipan overtrukket med mørk Callebaut chokolade 72% drysset med kokos, Gammeldags Karamel i en skal af mælkechokolade, Hasselnougat overtrukket med mælkechokolade og rullet i krymmel, Marcipan marcipan overtrukket med mørk Callebaut chokolade 72%.

Find julekalenderen hos COOP

Julekalender med økologisk kaffe

Julekalenderen består af 24 kaffebryggere + 1 nytårs special edition. Vi følger en meget travl julemand igennem en hektisk julemåned. Hver dag, frem til jul, er der en ny historie om de udfordringer og beslutninger, som julemanden møder. Julekalenderen introducerer dig til 5 forskellige single estate special kaffer, som består af 2 økologiske fairtrade kaffer fra Honduras og Guatemala, samt 3 fantastiske special kaffer fra Columbia, Costa Rica og Brasilien.

Find julekalenderen hos Økologisk Supermarked

julekalender med kaffe 2018, pakkekalender med kaffe 2018, adventskalender med kaffe 2018, kaffe julekalender 2018, kaffe pakkekalender 2018, kaffe adventskalender 2018, voksen julekalender 2018, voksen pakkekalender 2018, voksen adventskalender 2018, alletiders julekalender, alletiders gave, gaveinspiration, gave til ham, gave til hende, julekalender til bedsteforældre, julekalender til kaffe elskeren, kapsel julekalender 2018, kaffekapsel julekalender 2018, tassimo julekalender 2018, nespresso julekalender 2018, dolce gusto julekalender 2018, kaffekapslen julekalender 2018

Estate kapselkalender

En fantastisk kaffe-julekalender til Nespresso elskeren. Er du eller en du kender stor fan af Nespresso compatible kaffekapsler og overraskelser, så er denne julekalender helt perfekt.
Med denne kapseljulekalender får du 24 lækre kaffekapsler – én til hver dag, flere spændene varianter – i julekalenderen får du 12 økologiske og 12 klassiske Nespresso kaffekapsler. Med denne julekalender har du en ekstra god grund til at drikke en varm og rigtig god kop kaffe, hele julen.

Find julekalenderen hos Noru

Dolce Gusto kapsel julekalender

Denne unikke julekalender bestående af 24 forskellige Dolce Gusto kaffekapsler er perfekt til dig, der elsker kaffe. Har du ikke fået smagt de mange skønne varianter af kaffe til Dolce Gusto, kan du gribe denne enestående chance. Hver eneste dag fra 1. december indtil juleaften kan du prøve en helt ny og oplevelsesrig kop kaffe. Dette er en førsteklasses julekalender, der med garanti vil gøre dine december-dage mere hyggelig. Nyd selv en ny og spændende kaffe, hver dag i julen – eller forær den til én, du har kær.

Find julekalenderen hos Kaffekapslen

Nespresso kapsel julekalender

Julekalender til Nespresso®, bestående af 24 forskellige kaffekapsler er skabt med en stor kærlighed for den højeste kaffekvalitet. Julekalenderen vil uden tvivl gøre alle dine december-dage op til juleaften mere hyggelige. Tag en pause fra julens stress og tag dig god tid til at nyde en ny og interessant kop dejlig kaffe, hver eneste dag indtil juleaften. Hvis du er eventyrlysten, kan du med denne julekalender prøve et smagsunivers af kaffe. Kapseljulekalenderen er tiltænkt alle, med interesse for kaffe. Overrask dig selv med 24 forskellige kopper kaffe eller forær den til en du holder af.

Find julekalenderen hos Kaffekapslen

Pakkekalender med kaffe og chokolade

Hvert år laver Maggies et stort udvalg af skønne julekalendere til både mænd og kvinder. Og blandt de mange pakkekalendere til voksne findes der selvfølgelig også en med kaffe. Pakkekalender med kaffe og chokolade indeholder blandt andet flere speciale kaffer, brændte mandler, kaffesirup, chokoladekugler mm.

Find pakkekalenderen hos Maggies

Pakkekalender med kaffe, te og chokolade

Er modtageren af pakkekalenderen lige så begejstret for te som kaffe? Så er denne pakkekalender fra Maggies fra sagen, der indeholder forskellige slags te og kaffe sammen med forskellige søde sager.

Find pakkekalenderen hos Maggies

Woodshade økologisk chokolade julekalender

Chokolade julekalender med lækre chokoladestykker.  Håndlavet økologisk chokolade julekalender – den perfekte gave til den søde tand.

Find julekalenderen hos Helsebixen

Te julekalender

Forskellige økologiske te-blandinger i poser – Pakken indeholder 25 stk (13 varianter). Økologisk te fra English Tea Shop, med urter og bær, tea infusers. Brandet English Tea Shop er meget mere end et te-mærke. Det er en livsstil. Teen er brygget på kærlighed og respekt. Kærlighed til høj kvalitet og kærlighed til vores jord. Respekt for det omgivende samfund og ikke mindst for te-dyrkerne og lokalsamfundet.

Find julekalender hos Økologisk Supermarked

Johan Bülow julekalender 2018

Nyd 24 dage med den fineste lakrids og chokolade, alt sammen pakket ind i en smuk, bæredygtig julekalender. Du kommer til at opleve fantastiske chokolade-, kaffe- og frugtsmage, perfekt blandet med gourmetlakrids. Få en eksklusiv julekalender med en lækre lakrids oplevelser til hele december. En julekalender er ikke kun forbeholdt børn – voksne skal også forkæles med lækre smagsoplevelser.

Bestil julekalenderen hos Wistore

Carstensen tehandel julekalender 

Te julekalender med 2 x 24 forskellige tebreve fra Carstensens Tehandel i Aabenraa.  Alle teposer er 100% komposterbare og biologisk nedbrydelig.

Find julekalenderen hos Wistore

Eller måske er en pakkekalender til par lige sagen?

Pakkekalender til par, lille

Pakkekalenderen til par fra Maggies! Fyldt med lækre juleting, specialiteter, øl og vin! Man starter med damen 1 dec og manden den 2 dec. osv. Se en udførlig beskrivelse af indholdet på Maggies hjemmeside.

Find pakkekalenderen hos Maggies

Pakkekalender til par, medium

Pakkekalenderen til par! Fyldt med lækkert julepynt, chokolade, øl og vin! Man starter med damen 1 dec og manden den 2 dec. osv. Se en udførlig beskrivelse af indholdet på Maggies hjemmeside.

Find pakkekalenderen hos Maggies

Pakkekalender til par, stor

Pakkekalenderen til par! Fyldt med lækkert julepynt, specialiteter, øl og vin! Man starter med damen 1 dec og manden den 2 dec. osv. Se en udførlig beskrivelse af indholdet på Maggies hjemmeside.

Find pakkekalenderen hos Maggies

En julekalender til par er også en oplagt som gave til din partner, du ønsker at forkæle og som du selv kan få glæde af. Disse julekalender er oplagte til jer som par, der ønsker at nyde eller måske genopfriske romantikken i december.

Romantisk julekalender til par

Maksimer julehyggen med en romantisk adventskalender til par! Hver luge giver jer forslag til tre forskellige aktiviteter – enten sjove ting at gøre sammen, en romantisk gestus eller hed og sexet inspiration at gribe til når I kryber ned under dynen.

Find julekalenderen hos Coolstuff

Erotisk julekalender

Lad 24 låger fyldt med nydelse gøre december til årets hedeste måned! Amorelie Erotisk Julekalender indeholder sensuelle og sexede produkter til en værdi af ca. 3300 kr! Passer til både kvinder og mænd uanset orientering.

Find julekalenderen hos Coolstuff

 

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
FACEBOOK
error: Content is protected !!