Julekalender til par 2018

pakkekalender til par 2018, julekalender til par 2018, julekalender til voksne 2018, pakkekalender til voksne 2018, julekalender 2018, pakkekalender 2018, julekalendere 2018, pakkekalendere 2018, alletiders gave, gaveinspiration, pakkekalender til par 2018, pakkekalender til par, julekalender til par 2018, adventskalender til par 2018, voksen julekalender 2018, romantisk julekalender 2018, erotisk julekalender 2018, romantisk pakkekalender 2018, erotisk pakkekalender 2018, dele julekalender 2018, dele pakkekalender 2018, julekalender for 2, pakkekalender for 2, julekalender med alkohol, adventskalender med alkohol, pakkekalender med alkohol

Forkæl din bedre halvdel med en julekalender til par 2018, på den måde får I begge glæde af julekalenderen i december.

Hos Alletiders Gave bestræber vi os hvert år på at finde de mange julekalendere der er på markedet. Vi husker selv da vi var små, hvordan udvalget var noget sølle de fleste steder, omvendt kendte vi ikke til bedre. Den gang var det normalt at man fik en julekalender fra supermarkedet med mælkechokoladen. Selv om denne type julekalendere stadig forhandles, så er konkurrencen blevet større. Idag kan man få julekalendere til hele familien enten med legetøj, makeup, luksus chokolade, te, kaffe, alkohol mm. En julekalender kan både være til en enkelt person, men det kan også være en dele julekalender.

Giv en julekalender til par til et par du kender, som du ønsker skal have lidt ekstra glæde i december.

Simply chocolate, dele chokolade julekalender for 2

Denne luksus julekalender indeholder 60 stykker af det populære chokolade fra Simply Chocolate. De 60 stykker gemmer sig bag 30 låger, hvilket gør denne julekalender yderst velegnet som delejulekalender.
Del julekalenderen med din søster, din mor, din partner eller nyd alle 60 chokolade stykker helt selv.

Find julekalenderen hos De 9 muser

Summerbird julekalender

Indeholder 2 stykker chokolade bag hver låge, bla. den kendte marcipan, de lækre nødder og kvalitets chokolade.

Find julekalenderen hos Wistore

Pakkekalender til par, lille

Pakkekalenderen til par fra Maggies! Fyldt med lækre juleting, specialiteter, øl og vin! Man starter med damen 1 dec og manden den 2 dec. osv. Se en udførlig beskrivelse af indholdet på Maggies hjemmeside.

Find pakkekalenderen hos Maggies

Pakkekalender til par, medium

Pakkekalenderen til par! Fyldt med lækkert julepynt, chokolade, øl og vin! Man starter med damen 1 dec og manden den 2 dec. osv. Se en udførlig beskrivelse af indholdet på Maggies hjemmeside.

Find pakkekalenderen hos Maggies

Pakkekalender til par, stor

Pakkekalenderen til par! Fyldt med lækkert julepynt, specialiteter, øl og vin! Man starter med damen 1 dec og manden den 2 dec. osv. Se en udførlig beskrivelse af indholdet på Maggies hjemmeside.

Find pakkekalenderen hos Maggies

 

 

En julekalender til par er også en oplagt som gave til din partner, du ønsker at forkæle og som du selv kan få glæde af. Disse julekalender er oplagte til jer som par, der ønsker at nyde eller måske genopfriske romantikken i december.

Romantisk julekalender til par

Maksimer julehyggen med en romantisk adventskalender til par! Hver luge giver jer forslag til tre forskellige aktiviteter – enten sjove ting at gøre sammen, en romantisk gestus eller hed og sexet inspiration at gribe til når I kryber ned under dynen.

Find julekalenderen hos Coolstuff

Erotisk julekalender

Lad 24 låger fyldt med nydelse gøre december til årets hedeste måned! Amorelie Erotisk Julekalender indeholder sensuelle og sexede produkter til en værdi af ca. 3300 kr! Passer til både kvinder og mænd uanset orientering.

Find julekalenderen hos Coolstuff

Indlægget Julekalender til par 2018 indeholder affiliatelinks

 

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
FACEBOOK