Julekalender med værktøj

Julekalender til ham med værktøj, julekalender med værktøj, julekalender til mænd, pakkekalender til mænd, julekalender til voksne, pakkekalender 2017, alletiders gave, pakkekalender 2017, julekalender 2017, årets julekalender til mænd,

De fleste børn ser frem til december, og det er ikke kun på grund af juleaften men lige så meget hele måneden. for så forkæles de enten med en pakkekalender eller adventsgaver. Vi husker selv glæden ved i december at vågne op morgenen og liste ud for at se hvad nissen havde lagt i løbet af natten. Hele december var/ og er for os en magisk måned fyldt med gaver, glæde, søde sager, hygge og forkælelse.

Hos Alletiders Gave mener vi ikke, at det kun er børnene der skal forkæles fordi det snart er jul. Forkæl din kæreste, mand, bror, søn, far eller en helt anden fantastisk mand i dit liv, med en pakkekalender til ham. Få leveret en færdig julekalender med værktøj til manden direkte til hoveddøren.

Julekalender med værktøj

Pakkekalenderen er ideel til den unge, eller til “gør det selv” manden. Alle gaverne kan bruges af alle, og vil være brugbart for selv dem der har en del værktøj i forvejen, da varerne oftes skiftes ud.

1. Bidetang 
2. Glasskraber
3. Skruenøgle 
4. Polsøger
5. Bitssæt 
6. Stiftenøglesæt 
7. Hammer 
8. Nedstryger 
9. Sav (Fukssvans)
10. Dyknaglesæt / Dorne 
11. Målebånd
12. Fugepistol 
13. Hæftepistol + klammer
14. Gaffatape
15. Hobbykniv sæt
16. Vaterpas 
17. Juveler skruetrækker sæt 
18. Skydelære
19. Murborsæt 
20. Beskyttelsesbriller 
21. Arbejdshandsker
22. Hængelås i messing
23. Lommelygte
24. Øl/ vinåbner

Pris for julekalender med værktøj 995,- Køb den hos Sjovhilsen.dk

Har manden rigeligt med værktøj, så har. Pakkekalender.dk har lavet et godt udvalg af spændende og lækre pakkekalendere – se udvalget her.


Indlægget Julekalender med værktøj indeholder affiliatelinks

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
FACEBOOK
error: Content is protected !!