Julekalender med te

julekalender med te, pakkekalender med te, adventskalender med te, te julekalender 2017, te pakkekalender 2017, te adventskalender 2017, pukka julekalender, english tea julekalender, julekalender til voksne, pakkekalender til voksne, adventskalender til voksne, drikbar julekalender, alletiders gave, gave til hende, gave til ham, te gaver, gaver med te, gaveinspiration, julegaver til alle,

Julekalender til voksne? Ja ærligt talt, hvorfor er det kun de mindste i familien der skal forkæles? Kender du en voksen som du synes trænger til noget ekstra forkælelse, så kan vi anbefale en julekalender med te.

Forkælelse af smagsløgene er altid en populær gaveide. Med en julekalender med te, giver du gavemodtageren rig mulighed for at smage/nyde forskellige lækre te-varianter hen over december måned, mens der tælles ned til jul.

English tea julekalender med økologisk te

Adventskalender med 25 æsker økologisk te. Hver tepakke vejer 50 gram og der er 13 forskellige smagsvarianter. Brandet English Tea Shop er meget mere end et te-mærke. Det er en livsstil.
Teen er brygget på kærlighed og respekt. Kærlighed til høj kvalitet og kærlighed til vores jord. Respekt for det omgivende samfund og ikke mindst for te-dyrkerne og lokalsamfundet.

Find te julekalenderen hos Økologisk supermarked

NUTE julekalender

NUTE julekalender med 24 økologiske tebreve med 14 forskellige smagsoplevelser, leveret i en sød kommode med 24 skuffer. Kommoden kan fint bruges til små nipsting efterfølgende eller gemmen til en hjemmelavet julekalender til næste år. Giv teelskeren en perfekt start de 24 første dage i december. Et tebrev kan sagtens bruges til to kopper og er derfor ideel til at dele.

Find NUTE julekalender hos Økovejen

Te julekalender

Te julekalender med 24 pakker med lækker, løs te – en ny smag hver dag i december. Alle teer er individuelt pakket ind som en lille gave, så det er en overraskelse, hvilken type te der gemmer sig indeni. Her får du en rigtig hyggelig te julekalender med en ny og spændende smag hver dag i december.  Du får 24 små pakker, så du hver dag kan åbne en pakke og smage en ny te.  10-15 g løs te i hver pose, og poserne har vejledning om trækketid og vandtemperatur.  

Find Te julekalender hos Teacup

 

Tea & Taste julekalender

Pakkekalender til voksne med 24 kalendergaver fra Teacups sortiment. Her får du ikke kun te, men også andre lækkerier fra Teacups udvalg. 

Her får du en rigtig hyggelig julekalender med en ny og spændende smag hver dag i december. Du får 24 små pakker, som er individuelt pakket ind. Det kan være både te, samt øvrige varer fra Teacups sortiment, så her er der plads til lækre overraskelser. Det kan være slik, chokolade, delikatesser, kaffe etc. 

Find Tea & Taste julekalender hos Teacup

Stor te julekalender

Te julekalender med 24 pakker med lækker, løs te – en ny smag hver dag i december. Her får du den store version hvor du kan smage teerne flere gange. 

Her får du en rigtig hyggelig te julekalender med en ny og spændende smag hver dag i december.  Du får 24 poser med løs te hvor der er nok til flere liter te. 

Find Stor te julekalender hos Teacup

Te og chokolade pakkekalender

Pakkekalender med te og chokolade! Fyldt med lækre specialiteter, te og chokolade! I pakkekalenderen er blandt andet grøn te, urtete, julete, alverdens chokolader mm.

Find Te og chokolade pakkekalender hos Maggies

Te, kaffe og chokolade pakkekalender

Pakkekalender med te, kaffe og chokolade! Fyldt med lækre specialiteter, kaffe, te og chokolade! Pakkekalenderen indeholder bla. julete, julekaffe, kaffesirup, trøfler, marcipanhjerter mm.

Find Te, kaffe og chokolade pakkekalender hos Maggies

Indlægget Julekalender med te indeholder affiliatelnks

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
FACEBOOK
SHARE