Julekalender med te 2018

julekalender med te, pakkekalender med te, adventskalender med te, te julekalender 2018, te pakkekalender 2018, te adventskalender 2018, pukka julekalender, english tea julekalender, julekalender til voksne, pakkekalender til voksne, adventskalender til voksne, drikbar julekalender, alletiders gave, gave til hende, gave til ham, te gaver, gaver med te, gaveinspiration, julegaver til alle, økologisk julekalender, økologisk pakkekalender, økologisk adventskalender, julekalender med økologisk te, pakkekalender med økologisk te, adventskalender med økologisk te, carstensen tehandel julekalender 2018, julekalnder med te 2018, pakkekalender med te 2018, adventskalender med te 2018

Julekalender til voksne? Ja ærligt talt, hvorfor er det kun de mindste i familien der skal forkæles? Kender du en voksen som du synes trænger til noget ekstra forkælelse, så kan vi anbefale en julekalender med te 2018.

Forkælelse af smagsløgene er altid en populær gaveide. Med en julekalender med te, giver du gavemodtageren rig mulighed for at smage/nyde forskellige lækre te-varianter hen over december måned, mens der tælles ned til jul.

Julekalender med økologisk te

Forskellige økologiske te-blandinger i poser – Pakken indeholder 25 stk (13 varianter). Økologisk te fra English Tea Shop, med urter og bær, tea infusers. Brandet English Tea Shop er meget mere end et te-mærke. Det er en livsstil. Teen er brygget på kærlighed og respekt. Kærlighed til høj kvalitet og kærlighed til vores jord. Respekt for det omgivende samfund og ikke mindst for te-dyrkerne og lokalsamfundet.

Find den økologiske julekalender hos Økologisk Supermarked

Pukka julekalende med økologisk te

Pukka te julekalender med 24 Pukka tebreve i smukt design. Forkæl dig selv og dine te-elskende kære med en ny spændende smag hver dag indtil jul.

Find Pukka julekalender hos Økologisk supermarked

Carstensen tehandel julekalender 

Te julekalender med 2 x 24 forskellige tebreve fra Carstensens Tehandel i Aabenraa.  Alle teposer er 100% komposterbare og biologisk nedbrydelig.

Find julekalenderen hos Wistore

 

Te julekalender

Te julekalender med 24 pakker med lækker, løs te – en ny smag hver dag i december. Alle teer er individuelt pakket ind som en lille gave, så det er en overraskelse, hvilken type te der gemmer sig indeni. Her får du en rigtig hyggelig te julekalender med en ny og spændende smag hver dag i december.  Du får 24 små pakker, så du hver dag kan åbne en pakke og smage en ny te.  10-15 g løs te i hver pose, og poserne har vejledning om trækketid og vandtemperatur.  

Find Te julekalender hos Teacup

 

Tea & Taste julekalender

Pakkekalender til voksne med 24 kalendergaver fra Teacups sortiment. Her får du ikke kun te, men også andre lækkerier fra Teacups udvalg. 

Her får du en rigtig hyggelig julekalender med en ny og spændende smag hver dag i december. Du får 24 små pakker, som er individuelt pakket ind. Det kan være både te, samt øvrige varer fra Teacups sortiment, så her er der plads til lækre overraskelser. Det kan være slik, chokolade, delikatesser, kaffe etc. 

Find Tea & Taste julekalender hos Teacup

Stor te julekalender

Te julekalender med 24 pakker med lækker, løs te – en ny smag hver dag i december. Her får du den store version hvor du kan smage teerne flere gange. 

Her får du en rigtig hyggelig te julekalender med en ny og spændende smag hver dag i december.  Du får 24 poser med løs te hvor der er nok til flere liter te. 

Find Stor te julekalender hos Teacup

Pakkekalender fra Maggies

Hvert år laver Maggies en masse forskellige pakkekalendere til både mænd og kvinder. Pakkekalenderne kan vælges med og uden alkohol, til mænd eller kvinder. Flere af pakkekalenderne har også te blandt pakkerne.

Se de mange pakkekalendere hos Maggies

 

Indlægget Julekalender med te 2018 indeholder affiliatelnks

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
FACEBOOK