Julekalender med neglelak

De fleste både børn  og voksne ser frem til december, og det er ikke kun på grund af juleaften men lige så meget hele måneden. For så forkæles de enten med en pakkekalender eller adventsgaver.

Vi husker selv glæden ved i december at vågne op morgenen og liste ud for at se hvad nissen havde lagt i løbet af natten. Hele december var/ og er for os en magisk måned fyldt med gaver, glæde, søde sager, hygge og forkælelse. Hos de fleste danske familier har man en julekalender, hvor en låge dagligt åbnes og der nydes et stykke chokolade?

Men hvad med at give en julekalender, hvor indholdet kan nydes lidt længere, så som en julekalender med neglelak, som helt sikkert vil hitte hos en masse unge piger.

Julekalender til piger i alle aldre. Bliv forkælet hver dag i december med lækre makeup og skønhedsprodukter.  Bag lågerne gemmer sig bla. mascara, lipgloss, pudder, bronzer, glam og neglelak. Find julekalenderen hos billigparfume.

Den populære julekalender fra W7 Cosmetics indeholder 24 lækre overrakskelser. Bag lågerne gemmer sig: 7 x neglelak, 3 x Glitter farver, 3 x Lipgloss, 6 x Læbestifter, 3 x Øjenskygger, 1 x Foundation og 1 x Mascara. Find julekalenderen hos Billigparfume.

Technic Julekalender med neglelak og 24 låger. Bag hver låge gemmer sig en neglelak i en ny flot farve. Find julekalenderen hos Billigparfume.

Indlægget Julekalender med neglelak indeholder affiliatelinks

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
FACEBOOK
SHARE