Julekalender med luksus chokolade

Kender du en der vild chokolade og som fortjener en ekstra forkælelse op til jul, så forkæl ham/hende med en julekalender med luksus chokolade.

Hos Alletiders Gave bestræber vi os hvert år på at finde de mange julekalendere der er på markedet. Vi husker selv da vi var små, hvordan udvalget var noget sølle de fleste steder, omvendt kendte vi ikke til bedre. Den gang var det normalt at man fik en julekalender fra supermarkedet med mælkechokoladen. Selv om denne type julekalendere stadig forhandles, så er konkurrencen blevet større. Idag kan man få julekalendere til hele familien enten med legetøj, nye historier hver dag, makeup, luksus chokolade, te, kaffe, alkohol mm. 

Udvalget af julekalender med luksus chokolade er steget de senere år, fordi flere er begyndt at gå op i heller spise mindre men i stedet god kvalitets chokolade som nydes:

PR chokolade julekalender 2018

Lækker retro julekalender med chokolade og marcipan fra PR Chokolade. Julekalenderen har et retro look, og indeholder 240 g chokolade. Giv den som en lille gave til dine nærmeste, eller nyd den selv.

Find julekalenderen hos Maggies

Luksus chokolade julekalender med marcipan

Luksus Julekalender 2018 med lækker marcipan og chokolade med håndskrevne tal. Det er tydeligt, der er kræset for detaljerne og smagen af ægte god marcipan er fremtrædende. Tillad dig selv eller en af dine kære, ægte december forkælelse med en lækker marcipan julekalender i luksus udgave.

Find julekalenderen hos De 9 muser

PR chokolade julekalender

Lækker retro julekalender med chokolade og marcipan fra PR Chokolade. Julekalenderen har et retro look, og indeholder 240 g chokolade. Giv den som en lille gave til dine nærmeste, eller nyd den selv.

Find PR julekalender hos De 9 muser

Simply chocolate 2018 chokolade julekalender

Lækker chokolade julekalender 2018 i grøn fra Simply Chocolate. Julekalenderen indeholder 30 små stykker af simply chocolates 4 mest sælgende og delikate chokoladebarer: Grainy Sue, Grainy Billy, Fresh Freddie og Dark Marci. Med 30 stykker er der altså et ekstra stykke på nogle dage – enhver chokolade elskers drøm med datoer som 12 1/2!

Find julekalenderen hos De 9 muser

Simply chocolate julekalender

Chokolade julekalender med ekstra bonus låger – den perfekte gave til alle chokolade elskere! Hvem vil ikke elske at åbne ekstra låger med delikat chokolade i nedtællingen til jul? Chokoladejulekalenderen er fra Simply Chocolate og indeholder hele 30 låger med super lækkert chokolade i 8 forskellige varianter! Forkæl dig selv med chokoladekalenderen eller send chokolade “red edition julekalender – size matters” og glæd en af dine kære! Julekalenderen i rød og med sølvskrift, har 30 låger og 30 håndlavede, delikate, trekantede chokoladestykker med nødder, bær, og lakrids i hvid, mørk og mælkechokolade.

Find julekalenderen hos De 9 muser 

Simply chocolate dele julekalender 

Denne luksus julekalender indeholder 60 stykker af det populære chokolade fra Simply Chocolate. De 60 stykker gemmer sig bag 30 låger, hvilket gør denne julekalender yderst velegnet som delejulekalender.
Del julekalenderen med din søster, din mor, din partner eller nyd alle 60 chokolade stykker helt selv.

Find dele julekalenderen hos de 9 muser

Summerbird julekalender 2018, lille

Summerbird Chokoladekalender lille indeholder 1 stykke chokolade bag hver låge, bla. den kendte marcipan, de lækre nødder og kvalitets chokolade.

Find julekalenderen hos Wistore

Summerbird julekalender 2018, stor

Summerbird Chokoladekalender stor, indeholder 2 stykker chokolade bag hver låge, bla. den kendte marcipan, de lækre nødder og kvalitets chokolade. Da der e 2 stykker chokolade hver dag, er denne også oplagt som en dele julekalender.

Find julekalenderen hos Wistore

Special edition julekalender

Julekalender Merry Christmas Special Edition grøn/guld. Kæmpe julekalender fyldt op med lækkerier fra:
Lakridseriet, Cocoture og Go Nuts.

Find julekalenderen hos Maggies

Økologisk julekalender med dessert chokolade

Julekalender som indeholder en blanding af fyldte dessert chokolader, samt marcipan og nougat stykker. 24 gange økologisk forkælelse.

Find julekalenderen hos Økologisk Supermarked

Økologisk julekalender med 70 % mørk chokolade

Julekalender med 24 rum som indeholder 70 % mørk chokolade. Til børn og voksne der bare vil have den rene mørke chokolade. 24 gange økologisk forkælelse.

Find julekalenderen hos Økologisk Supermarked

Anthon Berg julekalender 2018

Anthon Bergs marcipanbrød er en ikonisk klassiker, uanset om det er hjemme i sofaen eller på farten. Kender du en en der elsker Anthon Bergs marcipanbrød, så skal hun/han da forkæles med denne lækre julekalender.

Find julekalenderen hos COOP

Irmas økologisk chokolade julekalender

Denne kalender indeholder et mix af følgende fyldte chokolader:

Lakrids marcipan overtrukket med hvid chokolade, Hindbær marcipan overtrukket med mørk Callebaut chokolade 72%, Æble Kanel æblecreme med kanel i en skal af hvid chokolade, Mandelnougat overtrukket med mørk Callebaut chokolade 72% og rullet i ristede hakkede mandler, Hindbær hindbærcreme i en skal af mælkechokolade, Solbærsolbærcree i en skal af mørk Callebaut chokolade 72%, Orange Marcipan overtrukket med mørk Callebaut chokolade 72% drysset med kokos, Gammeldags Karamel i en skal af mælkechokolade, Hasselnougat overtrukket med mælkechokolade og rullet i krymmel, Marcipan marcipan overtrukket med mørk Callebaut chokolade 72%.

Find julekalenderen hos COOP

Indlægget Julekalender med luksus chokolade indeholder affiliatelinks

 

 

 

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
FACEBOOK