Julekalender med legemad

julekalender med legemad, pakkekalender med legemad, adventskalender med legemad, julekalender til piger 2019, julekalender med trælegetøj, julekalender til piger 2019, julekalender til børn 2019, julekalender med legetøjsmad, årets julekalender til børn 2019, alletiders gave, gaveinspiration, færdige pakkekalendere til børn

Har du et barn der elsker at lege i legetøjskøkkenet og om også gerne hjælper til i det rigtige køkken? Så er en julekalender med legemad lige sagen.

En julekalender med legemad sikrer leg både juleaften og i mange måneder bagefter.

Hos Alletiders Gave bestræber vi os hvert år på at finde de mange julekalendere der er på markedet. Vi husker selv da vi var små, hvordan udvalget var noget sølle de fleste steder, omvendt kendte vi ikke til bedre. Den gang var det normalt at man fik en julekalender fra supermarkedet med mælkechokoladen. Selv om denne type julekalendere stadig forhandles, så er konkurrencen blevet større. Idag kan man få julekalendere til hele familien enten med legetøj, nye historier hver dag, makeup, luksus chokolade, te, kaffe, alkohol mm. 

Disse julekalendere er perfekte til barnet der elsker at lege i sit legetøjskøkken:

Legebutikken har i år lavet en lækker julekalender bestående af legemad. De 24 kalendergaver består af en rigtig lækker blanding af skønne Mamamemo købmandsvarer og legemad. Alle 24 gaver leveres indpakket i gaveposer med hvert et tal fra 1-24, så der er en gave til hver dag frem til juleaften fra og med den 1. december. I Legebutikkens pakkekalender får du legemad for en værdi af minimum 799,95 og sparer altså mere end 35%. Og ovenikøbet slipper du for at pakke gaverne ind, for det har vi sørget for på forhånd.

Her er alletiders mulighed for at fylde købmandsdisken og legekøkkenet op med skønt legemad og udstyr til købmandslegen. Eksempler på indholdet er legemads frugt, legemads brød, ispinde i træ og meget mere. Alt sammen fra det danske mærke Mamamemo som er kendt for den høje kvalitet på legemad samt legemad som børn kan genkende fra det virkelige køkken.

Find julekalenderen hos Legebutikken

Indlægget Julekalender med legemad indeholder affiliatelinks

error: Content is protected !!