Julekalender med kaffe 2019

Julekalender til voksne? Ja ærligt talt, hvorfor er det kun de mindste i familien der skal forkæles? Kender du en voksen som du synes trænger til noget ekstra forkælelse, så kan vi anbefale en julekalender med kaffe.

Forkælelse af smagsløgene er altid en populær gaveide. Med en julekalender med kaffe, giver du gavemodtageren rig mulighed for at smage/nyde forskellige kaffer hen over december måned mens der tælles ned til jul.

Julekalender med økologisk kaffe

Igen i år formår Growers Cup at lave en kalender der falder i alle kaffedrikkers smag. Kaffebrygger Julekalenderen 2019 består af 25 breve, men luksus kaffe, så du hele julen kan hygge dig med en kop kaffe i høj kvalitet. Growers Cup har lavet en julekalender i den ånd, at de håber at den vil hjælpe os alle sammen igennem en travl December måned, hvor dagen kan startes med en god kaffeoplevelse og et smil på læberne. Julekalenderen indeholder 24 kaffebryggere + 1 nytårs special edition.

Hver brev svarer til at du kan nyde 2 kopper kaffe eller dele den ene med en du holder af. Growers Cup følger en meget travl Julemand igennem en hektisk julemåned. Hver dag, frem til jul, er der en ny historie om de udfordringer og beslutninger, som Julemanden møder. Julekalenderen introducerer dig til 5 forskellige single estate special kaffer. Alle Growers Cups kaffe er hånd-ristet på vores eget mikro risteri. Hvis ikke du selv er kaffedrikker, vil det være den perfekte gave at give til en af dine nærmeste.

Find den hos Coolshop

Estate kaffe julekalender

Denne julekalender fra Estate Coffe lader dig tælle ned til jul med en styrkende kop espresso i næven, og vi kan næsten love, at julepostyret vil føles lidt mere håndterbart i år!

Bag hver låge i kaffekalenderen gemmer der sig en kaffekapsel, som passer i Nespresso-maskiner. I alt får du tolv forskellige kaffesmage med forskellig intensitet, fylde og sødme, og her er der både espresso- og lungo-varianter. At tælle ned til jul med en kaffe-julekalender gør, at du har en rygende kop af din livseliksir at se frem til hver dag frem til jul! Forkæl en kaffeelsker du kan lide med denne varmende julekalender, eller und dig selv fireogtyve låger med velsmagende espresso!

Find den hos Coolstuff

Kapsel julekalender Tassimo

Lad dig inspirere til nye smagsoplevelser og få en pause fra julestress med Kaffekapslens Tassimo-julekalender.
Kaffekapslens unikke julekalender til Tassimo er sammensat af diverse specialiteter, som nøje er udvalgt blandt vores favoritter. Bag de 24 låger gemmer der sig dagligt en ny smagsoplevelse, som pirrer nysgerrigheden, helt fra man slår øjnene op om morgenen, og som vil give overraskelser og inspiration til fremtidige favoritter. På bagsiden af dagens låge, finder du et sjovt citat så du kan starte dagen med et smil.
Gør nedtællingen til jul til noget særligt for dig selv, eller en du holder af, med Kaffekapslens julekalender til Tassimo.

Find den hos Kaffekapslen

Kapsel julekalender Nespresso

Med Kaffekapslens unikke julekalender til Nespresso® gøres nedtællingen til juleaften til noget helt særligt. Hver låge gemmer på en ny kaffekapsel med kvalitetskaffe, som både vil vække nysgerrighed og inspirere til nye favoritter. Bag på dagens låge finder du et sjovt kaffecitat, som vil med garanti vil give anledning til at starte dagen med et smil.
Forkæl dig selv, eller en du holder af, og få unikke kaffeoplevelser i den søde juletid, med Kaffekapslens julekalender til Nespresso®.

Find den hos Kaffekapslen

Kapsel julekalender Dolce Gusto

Den unikke julekalender fra Kaffekapslen er nøje sammensat blandt vores Dolce Gusto favoritter, så du får kvalitet og inspiration, til nye oplevelser med din Dolce Gusto maskine. Julekalender en skabt til dem som er nysgerrige og søger ny inspiration til fremtidige favoritter blandt Dolce Gustos mange specialiteter. Bag hver låge gemmer sig en overraskelse i form af en ny daglig smagsoplevelse – hver dag frem til 24. december. Når du åbner dagens låge, kan du på bagsiden dagligt finde et nyt sjovt citat, så du kan starte dagen med et smil.

Pakken indeholder en oversigt over indholdet, så du nemt kan notere dig, hvis du har fundet en ny favorit, som skal tilføjes indkøbskurven næsten gang du skal have fyldt Dolce-Gusto lageret.

Find den hos Kaffekapslen

Pakkekalender med kaffe og chokolade

Hvert år laver Maggies et stort udvalg af skønne julekalendere til både mænd og kvinder. Og blandt de mange pakkekalendere til voksne findes der selvfølgelig også en med kaffe. Pakkekalender med kaffe og chokolade indeholder blandt andet flere speciale kaffer, brændte mandler, kaffesirup, chokoladekugler mm.

Find pakkekalenderen hos Maggies

Pakkekalender med kaffe, te og chokolade

Er modtageren af pakkekalenderen lige så begejstret for te som kaffe? Så er denne pakkekalender fra Maggies fra sagen, der indeholder forskellige slags te og kaffe sammen med forskellige søde sager.

Find pakkekalenderen hos Maggies

 

Indlægget Julekalender med kaffe 2018 indeholder affiliatelinks

 

error: Content is protected !!