Julekalender med kaffe 2018

Julekalender til voksne? Ja ærligt talt, hvorfor er det kun de mindste i familien der skal forkæles? Kender du en voksen som du synes trænger til noget ekstra forkælelse, så kan vi anbefale en julekalender med kaffe.

Forkælelse af smagsløgene er altid en populær gaveide. Med en julekalender med kaffe, giver du gavemodtageren rig mulighed for at smage/nyde forskellige kaffer hen over december måned mens der tælles ned til jul.

Julekalender med økologisk kaffe

Julekalenderen består af 24 kaffebryggere + 1 nytårs special edition. Vi følger en meget travl julemand igennem en hektisk julemåned. Hver dag, frem til jul, er der en ny historie om de udfordringer og beslutninger, som julemanden møder. Julekalenderen introducerer dig til 5 forskellige single estate special kaffer, som består af 2 økologiske fairtrade kaffer fra Honduras og Guatemala, samt 3 fantastiske special kaffer fra Columbia, Costa Rica og Brasilien.

Find julekalenderen hos Økologisk Supermarked

julekalender med kaffe 2018, pakkekalender med kaffe 2018, adventskalender med kaffe 2018, kaffe julekalender 2018, kaffe pakkekalender 2018, kaffe adventskalender 2018, voksen julekalender 2018, voksen pakkekalender 2018, voksen adventskalender 2018, alletiders julekalender, alletiders gave, gaveinspiration, gave til ham, gave til hende, julekalender til bedsteforældre, julekalender til kaffe elskeren, kapsel julekalender 2018, kaffekapsel julekalender 2018, tassimo julekalender 2018, nespresso julekalender 2018, dolce gusto julekalender 2018, kaffekapslen julekalender 2018

Estate kapselkalender

En fantastisk kaffe-julekalender til Nespresso elskeren. Er du eller en du kender stor fan af Nespresso compatible kaffekapsler og overraskelser, så er denne julekalender helt perfekt.
Med denne kapseljulekalender får du 24 lækre kaffekapsler – én til hver dag, flere spændene varianter – i julekalenderen får du 12 økologiske og 12 klassiske Nespresso kaffekapsler. Med denne julekalender har du en ekstra god grund til at drikke en varm og rigtig god kop kaffe, hele julen.

Find julekalenderen hos Noru

Dolce Gusto kapsel julekalender

Denne unikke julekalender bestående af 24 forskellige Dolce Gusto kaffekapsler er perfekt til dig, der elsker kaffe. Har du ikke fået smagt de mange skønne varianter af kaffe til Dolce Gusto, kan du gribe denne enestående chance. Hver eneste dag fra 1. december indtil juleaften kan du prøve en helt ny og oplevelsesrig kop kaffe. Dette er en førsteklasses julekalender, der med garanti vil gøre dine december-dage mere hyggelig. Nyd selv en ny og spændende kaffe, hver dag i julen – eller forær den til én, du har kær.

Find julekalenderen hos Kaffekapslen

Nespresso kapsel julekalender

Julekalender til Nespresso®, bestående af 24 forskellige kaffekapsler er skabt med en stor kærlighed for den højeste kaffekvalitet. Julekalenderen vil uden tvivl gøre alle dine december-dage op til juleaften mere hyggelige. Tag en pause fra julens stress og tag dig god tid til at nyde en ny og interessant kop dejlig kaffe, hver eneste dag indtil juleaften. Hvis du er eventyrlysten, kan du med denne julekalender prøve et smagsunivers af kaffe. Kapseljulekalenderen er tiltænkt alle, med interesse for kaffe. Overrask dig selv med 24 forskellige kopper kaffe eller forær den til en du holder af.

Find julekalenderen hos Kaffekapslen

Pakkekalender med kaffe og chokolade

Hvert år laver Maggies et stort udvalg af skønne julekalendere til både mænd og kvinder. Og blandt de mange pakkekalendere til voksne findes der selvfølgelig også en med kaffe. Pakkekalender med kaffe og chokolade indeholder blandt andet flere speciale kaffer, brændte mandler, kaffesirup, chokoladekugler mm.

Find pakkekalenderen hos Maggies

Pakkekalender med kaffe, te og chokolade

Er modtageren af pakkekalenderen lige så begejstret for te som kaffe? Så er denne pakkekalender fra Maggies fra sagen, der indeholder forskellige slags te og kaffe sammen med forskellige søde sager.

Find pakkekalenderen hos Maggies

 

Indlægget Julekalender med kaffe 2018 indeholder affiliatelinks

 

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
FACEBOOK