Julekalender med kaffe

julekalender med kaffe 2017, pakkekalender med kaffe 2017, adventskalender med kaffe 2017, kaffe julekalender 2017, kaffe pakkekalender 2017, kaffe adventskalender 2017, voksen julekalender 2017, voksen pakkekalender 2017, voksen adventskalender 2017, alletiders julekalender, alletiders gave, gaveinspiration, gave til ham, gave til hende, julekalender til bedsteforældre, julekalender til kaffe elskeren,

Julekalender til voksne? Ja ærligt talt, hvorfor er det kun de mindste i familien der skal forkæles? Kender du en voksen som du synes trænger til noget ekstra forkælelse, så kan vi anbefale en julekalender med kaffe.

Forkælelse af smagsløgene er altid en populær gaveide. Med en julekalender med kaffe, giver du gavemodtageren rig mulighed for at smage/nyde forskellige kaffer hen over december måned mens der tælles ned til jul.

Julekalender kaffe Økologisk Grower’s Cup

Julekalender med økologisk kaffe. Julekalender lavet i en ånd, der vil hjælpe os alle sammen igennem en travl december måned, hvor dagen kan startes med en rigtig god kaffeoplevelse og et smil på læberne…. Julekalenderen består af 24 kaffebryggere + 1 nytårs special edition.
Igennem julekalenderen følges en meget travl julemand igennem en hektisk julemåned. Hver dag, frem til jul, er der en ny historie om de udfordringer og beslutninger, som julemanden møder.
Julekalenderen introducerer dig til 5 forskellige single estate special kaffer, som består af 2 økologiske fairtrade kaffer fra Honduras og Guatemala, samt 3 fantastiske special kaffer fra Columbia, Costa Rica og Brasilien.

Find julekalender med økologisk kaffe hos Growers Cup

PAKKEKALENDER TE, KAFFE OG CHOKOLADE

Pakkekalender med te, kaffe og chokolade! Fyldt med lækre specialiteter, kaffe, te og chokolade! Julekalenderen fra Maggies indeholder bl.a. husets kaffe, specialkaffe, julekaffe, kaffesirup plus en masse andre godter.

Find julekalenderen hos Maggies

PAKKEKALENDER KAFFE OG CHOKOLADE

Pakkekalender med kaffe og chokolade! Fyldt med lækre specialiteter, kaffe, te og chokolade! Julekalenderen fra Maggies indeholder bl.a. husets kaffe, specialkaffe, julekaffe, kaffesirup plus en masse lækkert chokolade.

Find julekalenderen hos Maggies

 

Adventskalender med kaffe

Lækker adventskalender med kaffe og søde sager – nemt og hurtigt at forkæle en du holder af! Her er den længe ventede adventskalender til kaffe-elskeren! Noru har fundet alle deres lækkerier frem og pakket ind i 4 indbydende gaver, så du kan glæde en du holder af – eller måske ligefrem dig selv. Norus adventskalender indeholder forskellige overraskelser med kaffe og søde sager. Alle gaverne bliver pakket ind i flot gavepapir lavet af genbrugsmaterialer og kommer med numre fra 1 – 4. Indholdet er hemmeligt, men Noru lover at du ikke bliver skuffet. 

Find adventskalender med kaffe hos Noru

Kapsel julekalender til Tassimo

Nyd hver eneste dag op til juleaften en ny og spændende kop kaffe. Denne julekalender giver gavemodtageren den enestående mulighed for at prøve 24 forskellige kopper kaffe. Hvis du endnu ikke har fundet din favoritkaffe eller måske ønsker at udvide din kaffehorisont, vil denne kapseljulekalender være lige noget for dig. Bag hver låge findes et inspirerende kaffecitat, som uden tvivl vil gøre din dag mere sjov og hyggelig. Hvis du elsker kaffe lige så meget som vi gør, eller kender en der gør, så er dette en perfekt gave til en du har kær.

Find Tassimo kapseljulekalender hos Kaffekapslen

Nespresso julekalender

Julekalender til Nespresso®, bestående af 24 forskellige kaffekapsler er skabt med en stor kærlighed for den højeste kaffekvalitet. Julekalenderen vil uden tvivl gøre alle dine december-dage op til juleaften mere hyggelige. Tag en pause fra julens stress og tag dig god tid til at nyde en ny og interessant kop dejlig kaffe, hver eneste dag indtil juleaften.

Kapseljulekalenderen indeholder udelukkende de skønneste kapsler af høj kvalitet.

Hvis du er eventyrlysten, kan du med denne julekalender prøve et smagsunivers af kaffe. Kapseljulekalenderen er tiltænkt alle, med interesse for kaffe. Overrask dig selv med 24 forskellige kopper kaffe eller forær den til en du holder af.

Find Nespresso julekalender hos Kaffekapslen

Dolce Gusto julekalender

Denne unikke julekalender bestående af 24 forskellige Dolce Gusto kaffekapsler er perfekt til ham/hende, der elsker kaffe. Har du ikke fået smagt de mange skønne varianter af kaffe til Dolce Gusto, kan du gribe denne enestående chance. Hver eneste dag fra 1. december indtil juleaften kan du prøve en helt ny og oplevelsesrig kop kaffe.

Alle 24 kapsler er lagt fint ned i denne skønne julekalender. Bag hver eneste låge finder du et kaffecitat. Start en eventyrlig rejse gennem et smagsunivers af vidunderlig kaffe.

Dette er en førsteklasses julekalender, der med garanti vil gøre dine december-dage mere hyggelig. Nyd selv en ny og spændende kaffe, hver dag i julen – eller forær den til en du har kær.

Find Dolce Gusto julekalender hos Kaffekapslen

 

Indlægget Julekalender med kaffe indeholder affiliatelinks

 

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
FACEBOOK
SHARE