Julekalender med bøger

julekalender med bøger 2018, pakkekalender med bøger 2018, adventskalender med bøger 2018, disney julekalender 2018, pixu julekalender 2018, boldens julekalender 2018, alletiders gave, julekalender til børn 2018, læselig julekalender 2018, årets julekalender 2018, gave inspiration

En julekalender med bøger indbyder til hygge under dynen og gøre at dagene der skal tælles ned til juleaften, ikke føles lige så lange.

Hos Alletiders Gave bestræber vi os hvert år på at finde de mange julekalendere der er på markedet. Vi husker selv da vi var små, hvordan udvalget var noget sølle de fleste steder, omvendt kendte vi ikke til bedre. Den gang var det normalt at man fik en julekalender fra supermarkedet med mælkechokoladen. Selv om denne type julekalendere stadig forhandles, så er konkurrencen blevet større. Idag kan man få julekalendere til hele familien enten med legetøj, makeup, luksus chokolade, te, kaffe, alkohol mm.

Fordelen ved en julekalender med bøger er at det er en julekalender der kan trækkes frem år efter år.

Gør nedtællingen til juleaften sjovere med en julehistorie hver dag mellem d. 1. og 24. december:

Disney julekalender 2018

Forlaget skriver: Denne vidunderlige julekalenderbog indeholder 24 små historiebøger, der sikrer alle piger og drenge en dejlig historie hver dag frem til juleaften. Hver bog er på 24 sider med masser af flotte farveillustrationer. Bøgerne er pakket i festligt gavepapir. Historierne er en blanding af populære Disney klassikere samt nyere Disney-film.

Find Disney julekalender hos Arnold Busck

Boldens julekalender med bøger

Sjov og anderledes julekalender som byder på overraskelser hver dag i 24 dage op til jul. Under hver låge gemmer sig en af de populære snip snap snude bøger som gør den søde juletid lidt nemmere at vente på.
Alle bøgerne er super søde og med illustrationer, og de indeholder alt fra gode julehistorier, julesange, bageopskrifter, klistermærker og julepuslerie og meget mere. Alle bøgernes bagsider danner tilsammen ovenikøbet et stort gulvpuslespil med et flot julemotiv.

Find julekalenderen hos Legebutikken

Pixi julekalender

Årets julekalender er en PIXI-julekalender, der indholder 24 indpakkede pixibøger, en for hver dag i julemåneden frem til den 24. december. Læs en historie om dagen, og følg med alle de spændende ting der sker i Vorby op til jul. Julefreden kommer alvorligt i fare, men heldigvis er der både foretagsomme nisser, katte og børn, som kan skride til handling, når det virkelig gælder!

Find julekalenderen hos Arnold Busck

Julenisse kalender

Julekalender der indholder 24 indpakkede pixibøger, en for hver dag i julemåneden frem til den 24. december. Læs en historie om dagen!

Find julekalenderen hos Arnold Busck

Indlægget Julekalender med bøger indeholder affiliatelinks

 

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
FACEBOOK
error: Content is protected !!