Julekalender fra LEGO, Brio eller Playmobil?

julekalender Playmobil brandmand alletiders gave, adventskalender, pakkekalender, kalendergave, kalendergaver, adventsgave, julekalender

Vi kender dem vist alle sammen. De færdige julekalendere fra Brio, LEGO og Playmobil. Det er verdens nemmeste julekalender til børn der elsker små figurer og kreativitet. Julekalender fra Brio, LEGO og Playmobil er nemt og enkelt. Der er ikke 24 pakker der skal pakkes ind og gaverne er både sjove i sig selv og indgår i et samlet tema, så der kan leges og bygges mere og mere, i takt med at julen nærmer sig.

Vi havde en LEGO Friends julekalender da barnet fra 4 år og det var en stor succes med de små ting og små pakker med noget der skulle samles. Dagenes udfordring var passende og det gjorde at hun fik øjnene op for LEGO Friends (som før ikke havde været et hit). De små gaver i julekalender fra LEGO Friends, er senere blevet suppleret med flere LEGO Friends æsker og de indgår i hendes LEGO Friends samling. Ingen tvivl om at hun fortsat vil elske en julekalender fra LEGO eller LEGO Friends.

Kender du et barn der også er vild med LEGO, Brio eller Playmobil (eller kunne komme til det), så er det en oplagt mulighed. Vi har fundet årets julekalender fra LEGO, Brio og Playmobil – og så sendes de direkte til døren. Nemmere og bedre bliver det vist ikke!

 

 

02-041131_360LEGO Friends julekalender 2016

LEGO nr. 41131. Tæl ned til en ægte LEGO® Friends jul i december! Byg en julefest i et hyggeligt hus – der er et nyt element at tilføje hver dag. Her er alt, hvad Emma og Naomi behøver for at kunne lave et festligt musikshow, og du kan forberede den store dag med julegaver, hjemmelavede ting og snacks. Det kan endda være, du finder nogle lodne venner indeni. Pris 179,95 – Køb den her

Lego city julekalender 2016

LEGO City julekalender 2016

LEGO nr. 60133. Udbyg dine sæt, eller start på nye med de overraskelser, der venter dig i LEGO® City julekalenderen! Åbn en låge hver dag, og se, hvad der venter dig. Er det en bygning, et transportmiddel eller måske en helt ny minifigur? Måske endda julemanden? Den eneste måde at finde ud af det på er ved at åbne lågerne, én dag ad gangen! Pris 179,95 – Køb den her.

Lego star wars julekalender 2016

Lego Star Wars julekalender 2016

Lego nr. 75146. Julekalenderen fyldt med 24 overraskelser til Lego Star Wars. Pris 249,95 – Køb den her.

udklaedningsparty-playmobil-princess-julekalender-box-p

Playmobil Princess julekalender –Udklædningsparty

En sjov Playmobil julekalender til pigerne / prinsesserne. Udklædningsparty er en julekalender spækket med tøse sjov til helt frem til jul. Få blandt andet nyt tøj eller tasker til dine playmobil piger. Pris 199,- Køb den her.

 

hemmelig-pirat-skatteoe-playmobil-pirates-julekalender-box-p

Julekalender fra playmobil – Hemmelig pirat skatteø

En super sej playmobil pirat julekalender med masser af tilbehør til en rigtig pirat. I kalenderen fås blandt andet en skattekiste, en pirat playmobil figur og GULD. Super fed julekalender til drenge og piger med god fantasi. Pris 189,- Køb den her.

playmobil-9008-playmobil-julekalender-royalt-skoejteloeb-1-p-768x768

Playmobil julekalender – Royalt skøjteløb

På en solrig vinterdag beslutter den kongelige familie at løbe på skøjter i parken bag slottet. Alle parkens dyr kommer nysgerrigt hen for at kigge. Familien nyder det i fulde drag! Royalt Skøjteløb er en  julekalender fra Playmobil, som kan skabe mange fantasifulde eventyr med. Pris 199,- Køb den her.

 

julekalender-politiaktion-juveltyv-playmobil-christmas-box-p

Julekalender – Politiaktion juveltyv

Tyven er brudt ind i en juvelerbutik Han forsøger at knække pengeskabet, der er fuldt af smykker og guld (der også kan bruges som sparegris). Vil politimanden på motorcyklen være hurtig nok til at pågribe tyveknægten? Politiaktion juveltyv er en sej julekalender med aktion og spænding. Pris 199,- Køb den her.

Brio-julekalender-2016

Brio julekalender 2016

I Brios togbane adventskalender kan pakken foldes ud og åbnes til en ikonisk feriescene. I ugerne før jul vil dette sæt stykke for stykke blive arrangeret til at blive leget med fra dag 1 danne en helhed med tog, spor, figurer og eksklusivt juleindhold. Legetøj i 24 dele med detaljer i træ. Pris 239,95 – Køb den her.


 Indlægget Julekalender fra LEGO, Brio eller Playmobil? indeholder affiliate links

 

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
FACEBOOK
error: Content is protected !!