Julekalender dvd

julekalender dvd

Igennem årene har der været mange forskellige julekalendere på blandt andet DR og Tv2. Giv en julekalender dvd som f.eks. adventsgave og den vil give flere timers underholdning året rundt – og kan også nydes selvom det ikke er jul. Vi har samlet de mest populære julekalendere på DVD til både børn og voksne, hvilken passer bedst til din gavemodtager eller dig selv?

Familiejulekalender på dvd:

den-anden-verden-dr-julekalender 2016 dvd alletiders gave mandelgave julehygge

“Den anden verden” er historien og eventyret om de to teenagesøstre, Sara og Anna, og deres første skridt ind i voksenverdenen. To søstre, der på dramatisk vis bliver skilt fra hinanden og må kæmpe for at finde sammen igen.

Sara får ved en ulykke på magisk vis adgang til en hemmelig verden, befolket med skikkelser fra Brødrene Grimms eventyr, og bliver her alene konfronteret med mange af de farer… Køb den her

 

tinkas-juleeventyr-julekalender-2017 julekalender DVD mandelgave til børn julehygge tv julekalender

 

Tinkas Juleeventyr. Nissepigen Tinka skal sammen med de andre ung-nisser den 1. december op til nissekongen og have overrakt nisseamuletten, som markerer, at hun nu er en rigtig nisse.

Men noget er helt galt. Tinkas amulet skifter ikke farve, og hun indser, at hun ikke er som de andre nisser. I håbet om at blive som de andre nisser begiver hun sig ud på et sandt juleeventyr. Køb den her

 

snefald-julekalender-2017 dr julekalender dvd julehygge mandelgave julegaveinspiration

Snefald. Vist på DR i 2017. Snefald er en historie om mod, mod til at være sig selv, til at kæmpe for det man tror på og til at se sin største frygt i øjnene. Men først og fremmest er det en historie om at høre til, og det at have nogen som man deler noget med. Selma er 9 år og forældreløs. Hendes højeste ønske er at få en familie, og dette skriver hun i et brev som hun sender til julemanden. Køb den her

 

ramajetternes-jul-julekalender-2017 julekalender for de mindste DR julekalender 2017 mandelgave julehygge julegaveinspiration

Ramasjetternes Jul. Årets julekalender på DR Ramasjang i 2017. Julemandens computer mellemlander den 1. december i Ramasjangs lufthavn. Den indeholder alle børns julegaveønsker og adresser, og uden den kan julemanden ikke dele gaver ud. Julemandens computer bliver stjålet i lufthavnen. Og det er slemt. Den skal findes igen. Jagten på computeren sender vennerne rundt i verden i et forsøg på at redde børnenes jul…. Køb den her.

 

Julekalender dvd juleønsker

Juleønsket. 12-årige Julie har bare ét brændende ønske til jul: at være sammen med hele sin familie juleaften. Julies ønske bliver hørt et helt andet sted, højt oppe i skyerne i engleverdenen. Englen Rafi sendes ned for at opfylde ønsket. Kort efter sendes to andre engle ned, og under dække af at være Rafis familie, skal de fange en ældgammel dæmon, som truer med at kaste verden ud i kaos. I løbet af december hvirvles Julie og Rafi ind i et fantastisk eventyr om mennesker og engle, kampen mellem det gode og det onde, familie, venskab, hemmeligheder og ikke mindst om jul. Pris 149,95 – køb her.

pyrus alletiders jul julekalender dvd

Pyrus – Alletiders Jul. I den dybeste afkrog af Rigsarkivet lever nissen Guttenborg, her passer han nissernes arkiv, ligesom hans “kollega” ovenpå, Bertramsen tager sig af menneskenes. Tingene foregår efter sindrige systemer og katalogiseringer, og hverdagen er stille og rolig – sådan som de begge holder af det… Men den 1. December bliver freden brudt, ungnissen Pyrus dukker pludselig op og forlanger noget at spise og et sted at sove. Helt galt går det, da Pyrus får fat i Guttenborgs tryllebog og giver sig til at remse trylleformularer op. Han siger dem nemlig forkert, så bogstaverne begynder at falde ud af bøgerne i arkivet. Hvad der er endnu værre, både nisser og mennesker i arkivet begynder at glemme hvad julen egentlig er. Så nu haster det for Pyrus & Co. med at få stoppet ullykkerne, inden det ender med, at det slet ikke bliver jul i år. Pris 99,95 – Køb her.

pyrus alletiders nisse julekalender dvd

Pyrus – Alletiders Nisse. Pyrus kommer hjem på juleferie fra nisseversitetet. Han genser Guttenborg, der er blevet adlet af julemanden, så han har fået et nyt navn – von Gyldengrød. På den anden side af væggen i Rigsarkivet har von Gyldengrød sin sjæleven, nemlig Bertramsen, som er rigsarkivar og lever og ånder for at arkivere. Hans datter frk. Brahe hjælper ham i arkivet. Inde hos menneskerne ankommer Uffe Spage Andersen, som er EDBoperatør og rationaliseringsekspert. Han er sendt til Rigsarkivet for at gøre alt, hvad han kan for at lukke det og lægge alle arkivets informationer ind på computer. Hvis han får held til sit foretagende, mister både Brahe og Bertramsen naturligvis deres arbejde – Bertramsen også sit hjem,for vi ved jo godt, at han i al hemmelighed bor i arkivet.
Inde hos Gyldengrød og Pyrus melder en ny nisse sin ankomst. Det er en af Pyrus’ studiekammerater – den kloge nissepige Kandis. Hun er en rigtig læsehest, så hende kan Gyldengrød vældig godt lide. Det kommer Pyrus måske også til. I hvert fald skal Pyrus og Kandis løse en nisseversitets-opgave, som lyder ”Hvad er en nisse?” og inde på den anden side af væggen går Bertramsen i gang med at granske de gamle bøger for historier om nisser. Han håber at kunne redde det gamle Rigsarkiv fra lukning ved at bevise, at mennesker og bøger er meget bedre end kolde computere, når man skal forske. Pris 99,95 Køb her.

Pyrus alletiders julemand julekalender dvd

Pyrus – Alletiders Julemand. “Alletiders Julemand” udspiller sig i Rigsarkivet, hvor nisser og mennesker bor side om side – eller sådan mest oven på hinanden. Her møder vi Bertramsen (Jesper Klein), hans datter Josefine (Jeanne Boel) og nisserne Gyldengrød (Paul Hüttel), Kandis (Christiane Bjørg Nielsen) og den uvorne, men uforbederligt optimistiske ungnisse Pyrus (Jan Linnebjerg), som evig og altid – og mere eller mindre selvforskyldt – kommer galt af sted. Den sprælske Pyrus sender bud efter julemanden Julle (Henrik H. Lund), men ved et uheld kommer han til at fortrylle ham, så Julle mister hukommelsen. Julemanden ved simpelthen ikke, hvem han selv er, eller hvad der er hans opgave. Hvis ikke julemanden bliver kureret i tidem er der stor risiko for, at alle indbyggerne i hele landet går en gaveløs jul i møde! Hos menneskene i Rigsarkivet har Dronningen pålagt den elskelige rigsarkivar Bertramsen at sætte kongehusets nyeste medlem – en prinsesse fra det fjerne østen – ind i de gamle, danske juletraditioner, ikke mindst traditionen med julemanden. Men nu har Pyrus jo elimineret julemanden – eller i hvert fald temmelig eftertrykkeligt sat ham ud af spillet! Både Pyrus og Bertramsen har et problem, som det nemt kan tage 24 dage at løse. Pris 99,95 – køb her.

pyrus alletiders eventyr julekalender dvd

Pyrus – Alletiders Eventyr. Familiejulekalender “Pyrus I Alletiders Eventyr” med den sprælske og eventyrlystne ungnisse Pyrus. I sokkegave d. 1. december får både Pyrus og Kandis en “Tryllebog For Begyndere” og et par besynderlige 3D briller, der kun virker, når man tryller sig ind i bøgerne. Pyrus tryller sig straks ind i den bedste og mest spændende bog – nemlig “Eventyrbogen”, og så kan det nok være, at der sker ting og sager! Pris 99,95 – køb her.

tidsrejsen julekalender dvd

Tidsrejsen. Julekalenderen handler om 13-årige Sofie, hvis største ønske er, at hendes forældre, der blev skilt sidste jul, finder sammen igen, så de kan holde jul som familie. Sofie får muligheden for at rejse tilbage til sine forældres barndom for at lave om på det hele, men det går helt galt. Sofie skal nu rette op på de problemer hun har lavet, sammen med Dixie, en dreng fra fremtiden. Kan julen igen blive, som den var engang? Pris 99,95 – Køb her.

Brødrene mortensens jul julekalender dvd

Brødrene Mortensens Jul. Som TV-julekalender var Brødrene Mortensens Jul en bragende succes. En af de største nogensinde. Med god grund! Spækket med iørefaldende sange er det den sprudlende historie om unge Wilhelm Mortensen der absolut ikke er i julestemning. Han vil meget hellere være voksen, så søde, dejlige, fortryllende Kaffe Hanne måske kigger i hans retning. Oplev bl.a. den charmerende Sofie Lassen-Kahlke i denne varme jule klassikere. Pris 49,95 – køb her.

Ludvig og julemanden dvd

Ludvig og Julemanden. Ludvig og Julemanden er et ægte juleeventyr, med alt hvad man kan ønske sig af mystik, humor, nisser, magi og ægte julestemning. 11 årige Ludvig flytter midlertidigt ind med familien på Børglum Kloster. Ludvig bliver hurtigt overbevist om, at klosteret rummer en hemmelig skat, og han indgår derfor en aftale med sin far. Finder han skatten, bliver familien boende på klosteret. Julemanden Nicholas må ikke afholde et stort 500 års julemandsjubilæum for sin kone Julie, og forlader værkstedet og tager kanen til Børglum Kloster. Her møder han Ludvig, og de to bliver trofaste partnere i jagten på skatten. Ludvig og Julemanden er dog ikke alene i jagten på skatten. Børglum Kloster huser nemlig også fire spøgelser, som under ledelse af biskop Stygge Krumpen ønsker at genvinde magten over Børglum Kloster. Pris 99,95 – køb her.

Tvillingerne og julemanden julekalender dvd

Tvillingerne og julemanden. Dansk julekalender fra 2013 der indeholder 24 afsnit.
Den dovne og lidt klodsede, men elskelige julemand Nicholas har landet kanen sammen med sin kone Julie. De skal købe gavepapir, -bånd og -mærker, og mens Julie er væk sidder Nicholas og surmuler en anelse over at han ikke er en rigtig julemand med magiske kræfter. Så er det, at den mystiske Dr. Schwartz dukker op og siger, at han kan gøre Nicholas til en rigtig julemand… Hvis altså Nicholas kan finde en lille sten med navnet Lysets Sten til ham. Tvillingerne Peter og Signe overværer mødet med Nicholas og Dr. Schwartz, og det viser sig, at Schwartz ikke er helt så venlig som først antaget. Nu starter jagten på Lysets Sten, som Nicholas skal finde for at redde sin forsvundne kone.
“Tvillingerne og Julemanden” er en efterfølger til den succesrige julekalender Ludvig og Julemanden der bliv vist i 2011. Pris 99,95 – køb her.

Jul i valhal julekalender dvd

Jul i Valhal. Underholdende og spændende familiejulekalender. 24 afsnit tæller ned til juleaften med en historie om to børns møde med den nordiske mytologi. Pris 129,95 – køb her.

Jul i gammelby julekalender dvd

Jul i Gammelby. Dansk julekalender-serie, der blev sendt på DR første gang i 1979. Serien adskilte sig fra DR’s tidligere julekalendere, da man i denne gør brug af skuespillere, og ikke dukker som førhen. Kalenderen foregår i to dele; først et besøg i Den Gamle By i Aarhus sammen med tv-vært og programtilrettelægger Poul Thomsen – og hans hund – hvor han fortæller om de mange gamle håndværk og andre ting på museet. Den anden del er serien der handler om en købmand i Gammelby, der er ved at gå til af bekymring over, at hans fragtskib, det gode skib Haabet, endnu ikke er kommet i havn. Han proklamerer derfor, at sker det ikke, bliver der ingen julefest i år.
Det vil nisserne, der bor på loftet i købmandsgården ikke finde sig i, så i ledtog med købmandens børn, Mads og Mette, finder de på forskellige drillerier, der skal overbevise købmanden om, at han gør bedst i ikke at aflyse julen. Pris 99,95 – køb her.

Pagten julekalender dvd

Pagten. En isheks, som truer nissernes eksistens – jagten på en hemmelig pagt – og en række magiske prøver, som to børn fra hvert sit univers må igennem: Det er de eventyrlige ingredienser i Pagten.
Men juledramaet er også en historie om at stå sammen og hjælpe hinanden, når det virkelig gælder – på trods af alle forskelligheder. Pris 89,95 – køb her.

nissebanden julekalender dvd

Nissebanden. Julemanden har mistet sit gode humør, så Agent A38 sætter Nissebanden, bestående af Lunte, Gemyse, Pil og Hr. Mortensen, på sagen. Missionen består i at finde de fire ting som julemandens gode humør består af: En fryd for øjet, en kildren i næsen, en liflen for øret og en rislen ned ad ryggen. Men tingene går ikke helt efter planen, og hele missionen er i fare. Vil det lykkes nissebanden at hjælpe julemanden med at få sit gode humør igen, eller ender det med at de alle bliver overflyttet til afdelingen for vatnisser? Pris 99,95 – køb her.

Nissebanden i grønland dvd

Nissebanden i Grønland. Nissebanden i Grønland er historien om grødnissen Lunte, der altid er god for en klat smør eller et spand hunde. Om Julemanden der blev væk. Om lille Puk, der blev medlem af Nissebanden. Om Skipper og Julemandens legetøjsmaskine. Om Gemyse, der fangede en haj. Og om Hr. Mortensen, der blev 844 år. Du kan også møde skurken Fiffig-Jørgensen fra Holme-Olstrup, der prøver at snyde Julemanden og Nissebanden. Det hele er meget spændende og meget hemmeligt! Derfor håber vi, at du kan holde på en hemmelighed. Hvis ikke, så håber vi, du kun siger det videre til en, der KAN holde på en hemmelighed. Så det ikke siver ud! Nissebanden er og bliver en fantastisk julekalender. Pris 99,95 – køb her.

Nissernes ø dvd

Nissernes Ø er den 3. tv-julekalender i serien om Nissebanden, som blev sendt på DR første gang i 2003 og genudsendt i 2008. Julekalenderen udspiller sig både i Holme-Olstrup i Danmark, på Sankt Croix og i Grønland. Pris 99,95 – køb her.

Jul på kronborg dvd

Jul på Kronborg. DR’s julekalender fra 2000 har alt det en julekalender skal ha’. Nisser, en skurkagtig elverkonge, en forelsket Hamlet og en forvirret Holger Danske. Men med nissernes hjælp bliver det helt sikkert jul på kronborg! Familien Juhl bliver tilkaldt fordi finansministeren vil sælge Kronborg til svenskerne. Der skal nu laves et julemarked så de kan samle penge nok ind, så Kronborg kan forblive dansk. Undervejs får de hjælp af slotsnissen Sixten, Holger Danske og Hamlet. Elverkongen vil dog have det hele for sig selv og får derfor tingene til at forsvinde. Pris 49,95 – køb her.

Jul på slottet dvd

Jul på Slottet. Der var – måske – engang en konge, der boede på et lille slot sammen med sin datter, prinsesse Miamaja. Hans land var i krig med nabolandet Montania, og krigen kostede mange, mange penge. Kongen kunne se at der ikke blev råd til julegaver, så han blev nødt til at slutte fred, men Montania krævede den tykke konges vægt i guld!
På bunden af slottets skattekiste var der kun en håndfuld guldmønter tilbage, og kongen kunne derfor kun betale sin gæld ved at gifte sin datter, prinsesse Miamaja bort til prinsen af Montania. Det ville Miamaja dog ikke finde sig i, og låste sig inde med Sibbe. Sammen med den flotte jæger Valentin og alle sine venner, nisserne, gik hun alle slottets regnskaber igennem ved hjælp af en kugleramme. Kan det mon lykkes hende, Valentin og nisserne at finde frem til alt det guld, der skal redde hende fra at blive gift med prinsen af Montania, og bliver der overhovedet råd til julegaver? Pris 99,95 – køb her.

Krummernes jul dvd

Krummernes jul. Det er første december, og hele Danmark er klar til at fejre julemåneden…dvs. for én (næsten) helt almindelig familie er julen kommet som en stor overraskelse. Vi snakker selvfølgelig om familien Krumme… Det kommer ikke til at gå stille af. Krummefar vil selvfølgelig holde jul og lille Grunk skriver breve til Julemanden hver dag. Brevene kan Julemanden ikke læse, for de er skrevet på Krims-Krams, men det kan Stella og Nova. Og ind imellem skal vores allesammens Krumme prøve at redde julen for os allesammen. Pris 99,95 – køb her.

Krummerne så er det jul igen dvd

Krummerne – Så er det jul igen. Krummerne er en dansk filmserie om en familie og særligt drengen Krumme. De er løst bygget over Thøger Birkelands børnebog serie. Der findes fire Krumme-film, foruden TV-serien der fungerede som en julekalender, med 24 afsnit. og fortsættelsen Så er det jul igen
Krumme vædder med hele klassen om julemanden findes. Oppe hos julemanden er den magiske bog væk, og så er det slut med julen. Så nu skal Krumme både bevise at julemanden findes og redde julen. Men røverne Boris og Ivan er også på jagt efter julemandens bog. Alt i alt en ganske almindelig jul hos Krummerne. Pris 49,95 – køb her.

Sebastians jul dvd

Sebastians jul. I hele december måned skal Sebastian passe dyrene på en gammel bondegård langt ude på landet. Bondemanden er rejst på ferie, og dyrene skal også mærke at det er jul, så Sebastian passer dem godt. Samtidig fortæller han om alle de gamle juletraditioner der er forbundet med bondegårdens dyr. Gedens hår blev f.eks. brugt til strømpegarn, grisens blære til legetøj og hestens fedt blev brugt til at koge klejner i. Og så er der selvfølgelig hønsenes æg og koens mælk, der stadig bruges til julelækkerier. Pris 49,95 – køb her.

Mikkel og guldkortet dvd

Mikkel og Guldkortet. Mikkel Og Guldkortet er TV2s populære julekalender om drengen Mikkel der bliver den lykkelige ejer af et magisk guldkort. Et guldkort som kan købe ALT i hele verden! Men Mikkel og hans familie opdager hurtigt, at det ikke er uden problemer at eje et guldkort. Der er nemlig to forbrydere som også er interesserede i kortet, og det bringer både Mikkel og hele julen i fare. Mikkel får dog god hjælp af de tre skøre nisser Goddreng, Høvlebænk og Gammelbo – men kan de mon nå det hele inden juleaften? Pris 99,95 – køb her.

Absalons hemmelighed dvd

Absalons hemmelighed. I julekalenderen følger man den 12-årige Cecilie, der bor oven på et stormagasin med sin familie. I forbindelse med en udgravning af en metrotunnel dukker en gård op, der har tilhørt Absalon, der var grundlægger af København. Cecilie er interesseret i arkæologi, og da hun hører om Absalons hemmelighed, går hun i gang med at undersøge det. Hun møder drengen Hubert, og sammen begynder de at lede efter Absalons hemmelighed, der måske kan hjælpe Cecilies 8-årige lillesøster, Ida, der lider af en hjertesygdom. Pris 99,95 – køb her.

Jesus og josefine dvd

Jesus og Josefine. Josefine er træt af at have fødselsdag juleaften – samme dag som en vis Jesus – så hun beslutter sig for at flytte julen. Det er sværere, end hun lige troede, men hun får hjælp af et magisk krybbespil, der sender hende tilbage, til dengang Jesus var på hendes alder. Josefine og Jesus bliver venner, men hvad sker der med Josefines klassekammerat Oskar, som vil være mere end venner? Og hvem er den mystiske Thorsen, der ejer tidsmaskinen? Og hvad med julen, lykkes det at flytte dén?
Hvordan skal det ende, når Josefine og co. rejser frem og tilbage i tiden og laver om på historien? Put gran i håret og be’ en bøn. Der er lagt i pejsen til et juleeventyr af de helt store. Pris 99,95 – køb her.

Olsen bandens første kup dvd

Olsen Bandens Første kup. Julen står for døren, og i Benny og Kjelds klasse starter en ny dreng, Egon. De tre bliver lynhurtigt venner. Egon, der bor på et børnehjem, fortæller, at der hverken bliver julegaver eller fest for børnene på børnehjemmet, da julefondens grådige bestyrelse har brugt alle pengene. Egon er sikker på, at der er fusk med i spillet – og han har naturligvis en plan! Pris 49,95 – køb her.

 

Skibet i skilteskoven dvd

Skibet i Skilteskoven. Sømanden Otto bor i Skilteskoven på sit gode skib,”Julia”. Her lever han fredeligt med sin papegøje, Bounty, og får ugentligt besøg af landhandelens Karen-Marie. Men en dag farer borgmesterens datter, Henry, vild i skoven og søger nattely hos Otto. Imens har den udspekulerede duftforhandler, Viggo Velva, ondsindede planer med Skilteskoven. Han vil sælge ”Jul på Dåse”, med duften fra afbrændte træer – og alle midler tages i brug for at overtage skoven! De tre nisser, Kogle, Multe og Stub der bor på bunden af Otto’s skib, vil sammen med Henry, Karen-Marie og Otto gøre alt for at den onde Velva ikke får gennemført sine planer. Et ægte juledrama er under opsejling. Pris 49,95 – køb her.

Vinterbyøster julekalender dvd

VinterbyøsterEn måned hvert år bor familien Caramella fra Cirkus Caramella i deres villa Caramella i Vinterbyøster. Pappa, Mama og deres datter Dorabella har sammen med den øvrige familie travlt med at træne til den næste store premiere, og det gør de, mens bedstemama lapper på det store telt.
Dorabella får også tid til at lege og være sammen med bagersønnen Julius. Julius er meget optaget af alt i cirkusvillaen og får også lyst til at træne. Måske ender det med, at han også kan gøre kunster. I Vinterbyøster findes et kontrolhus, hvor hr. Stempelkvist bor. Han sørger for orden i byen og blander sig i alt muligt. Han og resten af stationsbyens faste indbyggere forenes til sidst med cirkusfamilien i bestræbelserne for at fremskaffe et stort og et for byen værdigt juletræ. Pris 49,95 – køb her.

Kikkebakke boligby julekalender dvd

Kikkebakke Boligby. I Boligby ligger etagehuset Kikkebakke med en broget skare af beboere. Her bor blandt andre den gnavne Gniske og fru Vivaldi med sin spaghettimaskine. Hos far Alfred er der gang i køkkenet, når opvasken skal ordnes – og hvorfor ikke opfinde en smart maskine, der kan klare det?
I Kikkebakke Boligby bor også Freddy, Carla, Skorstens-Per, fru Brand, Hr. Matrikelhys – og forretningsmanden Sommer, som bag lukkede persienner bliver til muskelmanden Hr. Pølzenmuskel! Mød alle Kikkebakkes beboere i DR’s klassiske dukkejulekalender fra 1977, skrevet af børnebogsforfatteren Ole Lund Kirkegaard. Pris 49,95 – køb her.

Julekalendere til voksne:

Juletestamentet julekalender dvd

Juletestamentet. De tre brødre, Martin, Hubert og Svend mødes med deres koner i en øde hytte, for at høre deres nyligt afdøde fars testamente. Testamentet lyder, at brødrene skal tilbringe de 24 julemånedsdage sammen, for at få arven udbetalt. Et meget bizart ønske, set i lyset af, at brødrene hader hinanden, og de ønsker for alt i verden ikke at være i samme rum. De er nu fanget i hytten, for pengene vil de alle have fingre i, og et drama uden sidestykke udspiller sig mellem de seks, eller er der flere…? Pris 49,95 – køb her.

de nattergale the julekalender dvd

The julekalender. Serien handler om de tre nisser Fritz, Hansi og Günther, som har fået til opgave at finde nøglen til ‘the playdåse’, der er trænger til at blive trukket op. Formår de ikke dette, vil overnissen Gammel Nok, hvis livskraft findes i denne spilledåse, udånde. De tre noget inkompetente nisser styrter med deres flyvemaskine ned på en mark tilhørende kartoffelavler Oluf Sand og dennes hustru Gertrud, som snart herefter får besøg af den meget mystiske og mærkelige Benny Jensen fra København. Benny er i virkeligheden ikke handelsrejsende men en nåsåer, en slags nisse-vampyr, som leder efter nissernes bog, som de tre nisser har. Finder han denne, kan han gøre skade på menneskenes samfund såsom at indføre skattetryk på 100%. Pris 99,95 – køb her.

Familien Andersens julehemmelighed

Familien Andersens Julehemmelighed. Da julemand 39 ikke har passet sit job tilfredsstillende, bliver han og assistent Frits sat på en svær opgave: De skal inden den 24. december finde ud af hvordan familien Andersen ikke længere holder jul. Selv om julemand 39 har løst mange indviklede opgaver gennem rigtig rigtig mange år, forekommer denne opgave “næsten umulig” – julen er nemlig tabu hos familien Andersen. Da den fantastiske (u)hyggelige situation udvikler sig og bliver stadig mere intens, må Frits opsøge familien Andersen “forklædt” som gas – og vandmester – hvilket får helt ukontrollerbare følger for navnlig datteren Putte – og da den slagfærdige moster Karen pludselig melder sin ankomst… for at holde jul, eksploderer situationen for alvor. Pris 49,95 – køb her.

 

Listen opdateres løbende….

 Indlægget Julekalender dvd indeholder affiliatelinks

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
FACEBOOK
error: Content is protected !!