Julekalender med alkohol 2018

ulekalender med alkohol 2017, adventskalender med alkohol 2017, pakkekalender med alkohol 2017, julekalendere med alkohol, whisky julekalender 2017 til voksne, whisky pakkekalender 2017 til voksne, whisky adventskalender 2017 til voksne, julekalender med whisky, julekalender med whisky, julekalender med alkohol, pakkekalender med alkohol, julekalender til mænd 2017, pakkekalender til mænd 2017, julekalender til ham, julekalender til far, julekalender til morfar, julekalender til farfar, julekalender til svigerfar, julekalender 2017, årets julekalender 2017, alletiders gave, gave inspiration, gin julekalender 2017 for voksne, gin pakkekalender 2017 for voksne, gin adventskalender for voksne, gin julekalendere, julekalender med gin, pakkekalender med gin, julekalender med alkohol, pakkekalender med alkohol, julekalender til mlnd, pakkekalender til mænd, 24 amazing gin, julekalender til far, julekalender til farfar, julekalender til morfar, julekalender til svigerfar, julekalender til voksne 2017, pakkekalender til voksne 2017, alletiders gave, gave inspiration, rom julekalender 2017, rom pakkekalender 2017, julekalender kun for voksne, julekalender til mænd, julekalender med alkokhol, årets julekalender 2017, julekalendere til voksne 2017, pakkekalendere til voksne 2017, alkohol julekalender, alletiders gave, gaveinspiration, julegaver til alle, pakkekalender til ham 2017, julekalender til ham 2017, pakkekalender mænd 2017, julekalender mænd 2017, Øl pakkekalender, øl julekalender, øl adventskalender, øl julekalender 2017, øl pakkekalender 2017, julekalender til mænd, julekalender til ham, juleøl julekalender, alletiders gave, julekalender med alkohol 2018, pakkekalender med alkohol 2018, adventskalender med alkohol 2018, rom julekalender 2018, whisky julekalender 2018, øl julekalender 2018, gin julekalender 2018, julekalender til ham 2018, julekalender til ham 2018, julekalender til mænd 2018, pakkekalender til mænd 2018, årets julekalender 2018, voksen julekalender 2018, voksen pakkekalender 2018, voksen adventskalender 2018

Hvorfor er det kunne børnene der skal forkæles fordi det snart er jul? Vi har samlet et udvalg af de bedste bud på en julekalender med alkohol 2018, en julekalender som de voksne kan have helt for dem selv.

Der findes efterhånden et hav af julekalender med alkohol, hvad enten det skal være en rom julekalender, whisky julekalender, øl julekalender, gin julekalender mm.

Rom julekalender 2018 fra Mac Y

Årets udgave af romjulekalender fra Mac Y. Mac Y er spiritusspecialist, og har Danmarks største sortiment af kvalitetsrom. Derfor er denne kalender sammensat af udsøgte, eksklusive rom importeret fra hele verden. Der er hele 24 forskellige slags rom, så du kan få en glædelig overraskelse hver dag i december. Bag hver låge gemmer der sig et glasrør med 2 cl rom i. Der er selvfølgelig en beskrivelse til hver rom, så du kan tilegne dig ny viden om din favoritdrik.

Find Rom julekalenderen hos Maggies

24 days of rum

Bliv overrasket hver dag i 24 dage og oplev en ny rom hver dag i december! 24 Days of Rum 2018 indeholder 24 forskellige rom i 20 ML flasker fra 24 forskellige lande verden over. Denne lækre kalender er den perfekt gave til enhver romelsker og romentusiast, eller til dig selv. Inkl. romglas.

Find julekalenderen hos Wistore

Whisky julekalender 2018 fra Mac Y

Whisky julekalenderen 2018 fra Mac Y. Som importør af whisky har Mac Y mange at vælge imellem – heriblandt er de bedste udvalgt til dette års julekelender. Find info om hver 2 cl whisky bag lågen, ved at følge med i den online julekalender. Så kan du hver dag lære noget nyt om din yndlings spiritus – og finde inpiration til, hvordan netop dagens whisky bør drikkes.

Find Whisky julekalenderen hos Maggies

Fay Lochan´s  julekalender 2018

Der er skruet ekstra op for spændingen med produkter, som kun findes i julekalenderen. Samtidig er der i år flere gins – hele 6 forskellige lækre af slagsen. 

Læs mere om julekalenderen hos Maggies

Øl julekalender 2018

Den perfekte julekalender til far: Juleøl kalenderen. Specialøl fra 6 forskellige bryggerier, alle danske bryggerier.

Find julekalender med øl hos Maggies

Merry Christmas julekalender

Den perfekte julekalender til far: Merry Christmas Julekalender. Med 24 + 1 special udvalgte juleøl fra Danmark og udlandet, får du den perfekte julekalender til ham eller hende, som elsker special øl.

Find julekalenderen hos Maggies

 

Julekalender med Rom

En håndlavet julekalender for voksne bestående af 24 x 30 ml flasker med premium rom.

Julekalenderen består af 24 nummererede poser, der hver indeholder en flaske med god rom. Udover flaskerne vil du dagligt modtage en e-mail, hvor du kan læse beskrivelser, smagsnoter og faktuelle oplysninger om dagens rom.

Find julekalender med Rom hos Smageklubben

Gin & Tonic julekalender

Den ultimative julekalender for voksne ginfinados bestående af 24 x 100 ml flasker med premium gin samt 24 x 200 ml matchende tonic.

Julekalenderen består af 24 nummererede flasker med god gin, 24 matchende tonicvand samt 24 nummererede konvolutter med beskrivelser, smagsnoter og faktuelle oplysninger om dagens gin. 

Find julekalenderen hos Smageklubben

Gin julekalender

Den ultimative julekalender for voksne bestående af 24 x 100 ml flasker med premium gin.

Julekalenderen består af 24 nummererede flasker med god gin samt 24 nummererede konvolutter med beskrivelser, smagsnoter og faktuelle oplysninger om dagens gin.

Find Gin julekalender hos Smageklubben

En adventskalender er en variant af gavekalenderen. Der er en gave for hver søndag i advent. Typisk er gaverne større end dem, der anvendes i gavekalendere. Hos Smageklubben har de lavet flere gode bud på en lækker adventskalender til voksne.

Smageklubbens adventskalender Mixkassen

En adventskalender for voksne bestående af 4 x 100 ml nummererede flasker med blandet premium spiritus.

Flaskerne leveres i en flot gaveæske. Der medfølger desuden 4 postkort fordelt i 4 nummererede konvolutter, så du har mulighed for at læse beskrivelser, smagsnoter og faktuelle oplysninger om de udvalgte lækkerier.

Find adventskalenderen hos Smageklubben

Smageklubbens adventskalender Ginkassen

En adventskalender for voksne bestående af 4 x 100 ml nummererede flasker med blandet premium Gin.

Flaskerne leveres i en flot gaveæske. Der medfølger desuden 4 postkort fordelt i 4 nummererede konvolutter, så du har mulighed for at læse beskrivelser, smagsnoter og faktuelle oplysninger om de udvalgte lækkerier.

Find Ginkassen adventskalender hos Smageklubben

Smageklubbens adventskalender Whiskykassen

En adventskalender for voksne bestående af 4 x 100 ml nummererede flasker med blandet premium Whisky.

Flaskerne leveres i en flot gaveæske. Der medfølger desuden 4 postkort fordelt i 4 nummererede konvolutter, så du har mulighed for at læse beskrivelser, smagsnoter og faktuelle oplysninger om de udvalgte lækkerier.

Find Whiskykassen adventskalender hos Smageklubben

Smageklubbens adventskalender Romkassen

En adventskalender for voksne bestående af 4 x 100 ml nummererede flasker med blandet premium Rom.

Flaskerne leveres i en flot gaveæske. Der medfølger desuden 4 postkort fordelt i 4 nummererede konvolutter, så du har mulighed for at læse beskrivelser, smagsnoter og faktuelle oplysninger om de udvalgte lækkerier.

Find Romkassen adventskalender hos Smageklubben

Listen bliver løbende opdateret

Indlægget Julekalender med alkohol 2018 indeholder affiliatelinks

 

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
FACEBOOK
SHARE