Julekalender med alkohol 2017

julekalender med alkohol 2017, adventskalender med alkohol 2017, pakkekalender med alkohol 2017, julekalendere med alkohol, whisky julekalender 2017 til voksne, whisky pakkekalender 2017 til voksne, whisky adventskalender 2017 til voksne, julekalender med whisky, julekalender med whisky, julekalender med alkohol, pakkekalender med alkohol, julekalender til mænd 2017, pakkekalender til mænd 2017, julekalender til ham, julekalender til far, julekalender til morfar, julekalender til farfar, julekalender til svigerfar, julekalender 2017, årets julekalender 2017, alletiders gave, gave inspiration, gin julekalender 2017 for voksne, gin pakkekalender 2017 for voksne, gin adventskalender for voksne, gin julekalendere, julekalender med gin, pakkekalender med gin, julekalender med alkohol, pakkekalender med alkohol, julekalender til mlnd, pakkekalender til mænd, 24 amazing gin, julekalender til far, julekalender til farfar, julekalender til morfar, julekalender til svigerfar, julekalender til voksne 2017, pakkekalender til voksne 2017, alletiders gave, gave inspiration, rom julekalender 2017, rom pakkekalender 2017, julekalender kun for voksne, julekalender til mænd, julekalender med alkokhol, årets julekalender 2017, julekalendere til voksne 2017, pakkekalendere til voksne 2017, alkohol julekalender, alletiders gave, gaveinspiration, julegaver til alle, pakkekalender til ham 2017, julekalender til ham 2017, pakkekalender mænd 2017, julekalender mænd 2017, Øl pakkekalender, øl julekalender, øl adventskalender, øl julekalender 2017, øl pakkekalender 2017, julekalender til mænd, julekalender til ham, juleøl julekalender, alletiders gave

Hvorfor er det kunne børnene der skal forkæles fordi det snart er jul? Vi har samlet et udvalg af de bedste bud på en julekalender med alkohol, en julekalender som de voksne kan have helt for dem selv.

whisky julekalender 2017 til voksne, whisky pakkekalender 2017 til voksne, whisky adventskalender 2017 til voksne, julekalender med whisky, julekalender med whisky, julekalender med alkohol, pakkekalender med alkohol, julekalender til mænd 2017, pakkekalender til mænd 2017, julekalender til ham, julekalender til far, julekalender til morfar, julekalender til farfar, julekalender til svigerfar, julekalender 2017, årets julekalender 2017, alletiders gave, gave inspiration

Whisky Julekalender 2017 – 24 AMAZING Whisky

Byt nissehuen ud med en kilt — og juletonerne ud med sækkepibemusik — for en stund og tag så et langt og grundigt kig på denne fremragende whisky julekalender. Omfavn den. Elsk den. Hvis der er én ting, der er sikkert her i verden, er det lykkefølelsen ved 24 fremragende smagsoplevelser i december. Det barske højland i Skotland byder på unikke smage fra whisky-landskabet: Krydret, mild eller måske en røget af slagsen? Denne julekalender med whisky har det hele. Den perfekte gave til en ven, den hårdtarbejdende familiefar eller svigerfar.

Du skal ikke forvente små chokoladefirkanter bag lågerne i denne adventskalender. I stedet ligger der 24 af de mest lækre og eksklusive whisky, der blandt andet inkluderer: Single malts, single grains, blends og blended malts. Du kan læse en beskrivelse af hver whisky-flaske ved at scanne QR-koden, der medfølger i julekalenderen. De forskellige whisky kommer i en lækker og indbydende 2 cl flaske. Sikke en måde nedtælle til juleaften! Julekalenderen med whisky er udarbejdet i samarbejde med Mac Y, der er Danmarks spiritusspecialist og anses som Danmarks go-to ekspert, når man er tørstig efter de stærke sager. Whisky er én af Mac Y’s største passioner. En ægte whiskykender: Det sikrer dig de bedste oplevelser med denne julekalender fra Mac Y.

Bestilt whisky julekalender hos Coolshop

Øl pakkekalender, øl julekalender, øl adventskalender, øl julekalender 2017, øl pakkekalender 2017, julekalender til mænd, julekalender til ham, juleøl julekalender, alletiders gave

Øl julekalender

Den perfekte julekalender til far: Juleøl kalenderen! Specialøl fra 6 forskellige bryggerier, alle danske bryggerier. 

Juleøl kalenderen indeholder:
  • Hancock: Julebryg, Merry Christmas, Høker Bajer, Hancock Beer, Black Lager, Økologisk Pilsner.
  • Refsvindinge: Julehyg, Stærke Julius, Mors Julestout, Ale No 16, Røde Mor, Kaskade.
  • Thisted: Julefnug, Jule Ren, Julebryg.
  • Fulgsang: White Christmas, Ding Dong, Blackbird, Nighting Ale, Hvid Bock.
  • Albani: Rødhætte, Blålys.
  • Vestfyen: Julebryg, Prins Kristian.

Julekalenderen med juleøl fra danske bryggerier fås i en flot blå juleæske, hvor de 24 øl er flot placeret.

Find Øl julekalender hos Maggies

rom julekalender 2017, rom pakkekalender 2017, julekalender kun for voksne, julekalender til mænd, julekalender med alkokhol, årets julekalender 2017, julekalendere til voksne 2017, pakkekalendere til voksne 2017, alkohol julekalender, alletiders gave, gaveinspiration, julegaver til alle, pakkekalender til ham 2017, julekalender til ham 2017, pakkekalender mænd 2017, julekalender mænd 2017

24 days of rum – rom julekalender

Julekalenderen indeholder 24 flasker af de mest nøje udvalgte rom, et romglas og mulighed for at downloade et smageskema, så du kan tage noter og nedskrive dine smags oplevelser. Størstedelen af rom-udvalget er udelukkende bestilt hjem til denne kalender og gør indholdet helt unikt og velsmagende. Denne eksklusive og udsøgte rom julekalender er rom-entusiastens ultimative drøm. De små flasker vil føre dig på en rejse af rom oplevelser, der har modtaget topkarakter fra søfolket verden over. Flaskerne vil pryde enhver hjemme-kaptajns bord og vil give dig eller gavemodtageren en december som aldrig før.

Find rom julekalender hos Coolshop

gin julekalender 2017 for voksne, gin pakkekalender 2017 for voksne, gin adventskalender for voksne, gin julekalendere, julekalender med gin, pakkekalender med gin, julekalender med alkohol, pakkekalender med alkohol, julekalender til mlnd, pakkekalender til mænd, 24 amazing gin, julekalender til far, julekalender til farfar, julekalender til morfar, julekalender til svigerfar, julekalender til voksne 2017, pakkekalender til voksne 2017, alletiders gave, gave inspiration

Gin julekalender

Denne julekalender med gin har det hele. Den perfekte gave til en ven, den hårdtarbejdende familiefar eller svigerfar.
Bag hver låge gemmer sig 24 gin-varianter, der er nøje udvalgt af eksperter. Du vil dykke ind i et univers af markedets førende gin-producenter, nye genistreger og eksklusive gin, der er svære at få fat i andre steder. Gin julekalenderen 2017 har alt det, du ønsker og begærer. Du kan læse en beskrivelse af hver gin-flaske ved at scanne QR-koden, der medfølger i julekalenderen. De forskellige gin kommer i en lækker og indbydende 2 cl flaske. Julekalenderen med gin er udarbejdet i samarbejde med Mac Y, der er Danmarks spiritusspecialist og anses som Danmarks go-to ekspert, når man er tørstig efter de stærke sager. Gin er én af Mac Y’s største passioner. En ægte gin connaisseur: Det sikrer dig de bedste oplevelser med denne julekalender fra Mac Y og 24 Amazing Spirits.

Find Gin julekalender hos Coolshop

Julekalender med Rom

En håndlavet julekalender for voksne bestående af 24 x 30 ml flasker med premium rom.

Julekalenderen består af 24 nummererede poser, der hver indeholder en flaske med god rom. Udover flaskerne vil du dagligt modtage en e-mail, hvor du kan læse beskrivelser, smagsnoter og faktuelle oplysninger om dagens rom.

Find julekalender med Rom hos Smageklubben

En adventskalender er en variant af gavekalenderen. Der er en gave for hver søndag i advent. Typisk er gaverne større end dem, der anvendes i gavekalendere. Hos Smageklubben har de lavet flere gode bud på en lækker adventskalender til voksne.

Smageklubbens adventskalender Mixkassen

En adventskalender for voksne bestående af 4 x 100 ml nummererede flasker med blandet premium spiritus.

Flaskerne leveres i en flot gaveæske. Der medfølger desuden 4 postkort fordelt i 4 nummererede konvolutter, så du har mulighed for at læse beskrivelser, smagsnoter og faktuelle oplysninger om de udvalgte lækkerier.

Find adventskalenderen hos Smageklubben

Smageklubbens adventskalender Ginkassen

En adventskalender for voksne bestående af 4 x 100 ml nummererede flasker med blandet premium Gin.

Flaskerne leveres i en flot gaveæske. Der medfølger desuden 4 postkort fordelt i 4 nummererede konvolutter, så du har mulighed for at læse beskrivelser, smagsnoter og faktuelle oplysninger om de udvalgte lækkerier.

Find Ginkassen adventskalender hos Smageklubben

Smageklubbens adventskalender Whiskykassen

En adventskalender for voksne bestående af 4 x 100 ml nummererede flasker med blandet premium Whisky.

Flaskerne leveres i en flot gaveæske. Der medfølger desuden 4 postkort fordelt i 4 nummererede konvolutter, så du har mulighed for at læse beskrivelser, smagsnoter og faktuelle oplysninger om de udvalgte lækkerier.

Find Whiskykassen adventskalender hos Smageklubben

Smageklubbens adventskalender Romkassen

En adventskalender for voksne bestående af 4 x 100 ml nummererede flasker med blandet premium Rom.

Flaskerne leveres i en flot gaveæske. Der medfølger desuden 4 postkort fordelt i 4 nummererede konvolutter, så du har mulighed for at læse beskrivelser, smagsnoter og faktuelle oplysninger om de udvalgte lækkerier.

Find Romkassen adventskalender hos Smageklubben

Indlægget Julekalender med alkohol 2017 indeholder affiliatelinks

 

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
FACEBOOK
SHARE