Johan Bülow luksus julekalender 2017

johan bülow julekalender 2017, johan bülow pakkekalender 2017, johan bülow adventskalender 2017, julekalender til voksne, alletiders gave, juleliv, julegaver til alle, gaveinspiration, julekalender til voksne 2017, pakkekalender til voksne 2017, voksen julekalender 2017, voksen pakkekalender 2017, voksen adventskalender 2017, johan bülow luksus julekalender, johan bülow luksus pakkekalender

Kan gavemodtageren heller ikke få nok af lakrids fra Johan Bülow? Så er en Johan Bülow luksus julekalender 2017 lige sagen.

Ventetiden i december kan føles meget lang for både store og små. Gør ventetiden i december sjovere med en lakrids julekalender fra Johans Bülow. I år har Johan Bülow både lavet deres klassiske julekalender, men vil du gerne forkæle gavemodtageren lidt ekstra, så er denne julekalender sagen.

Tidligere år har den velsmagende Bülow julekalender været et stort hit blandt de lakrids-elskere, som havde fået fat i julekalenderen inden 1. december, og producenten Johan Bülow forventer at julekalenderen i 2017 bliver en ligeså stor succes som i de andre år!

Igen i år er Lakrids Johan Bülow klar med en luksus julekalender. I år er deres luksus julekalender ekstra elegant og eksklusiv. Den er hvid, stilren og fyldt med gourmetlakrids. I kalenderen får du en forkælelsesoplevelse, hvor udsøgt smag og smukt design gør ventetiden op til jul mere sød end nogensinde før. Kender du en som fortjener lidt ekstra, så ville denne kalender fra Johan Bülow være den perfekte gaveide, som uden tvivl vil give stor glæde ved modtageren.

 

Johan var af sin mor blevet opdraget til at skulle skabe noget selv. Ikke kun noget, han kunne leve af. Det skulle være noget, skabt med hjertet og for Johan var der ingen tvivl. Han elskede lakrids og mente, at der lå en helt ny verden af nydelse gemt i den rå og trevlede lakridsrod. Ikke bare når det kom an på slik, men også når det gjaldt mad, bagværk, øl – kort sagt alt, hvor det fine krydderi kunne komme til sin ret. Johan ville gøre lakrids til en gourmetoplevelse. Hverken mere eller mindre.

Find julekalenderen hos Coolshop

Indlægget Johan Bülow luksus julekalender 2017 indeholder affiliatelinks

1 Response

  1. 11/08/2017

    […] LÆS OGSÅ: Johan Bülow julekalender […]

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
FACEBOOK
SHARE